çocuğu olmayan kadın...

Rapor hakkında bilgi aldım gittim ilgilenmedi ler ki

Rapor hakkında bilgi aldım gittim ilgilenmedi ler ki
Rapor vermezler hemen çocuk için önce tedavi görmen lazım devlet hastanesi biraz ağır işliyor önce kadın doğum doktoruna git varsa raporların götür onşar seni yönlendirecek zaten,
Yani kısacası kademe kademe oluyor devlette tedavi ile başlıyorlar sonra aşılama aşılamadan sonuç alınmazsa tüp beğe geçiyorlar birazda sabır işi anladığın...

Kan beynime sıçrıyor okudukça. Allah böyle zihniyeti kahretsin. Kadınları sindirmişler susturmuşlar. Her şeye razı etmişler.

Kızım madem kocan kötü çocuk olunca sana bakacak mı sanıyorsun, borca girmeyecek mi sanıyorsun? Bitti cicim ayları, gösterdi gerçek yüzünü boz AYI!

Ailenden destek iste kurtul. Çocuk olursa sana ne yaparsa yapsın kurtulamayacaksın. Çocukla kadın başıma nereye gideceğim, boşanmak istiyorum çocuğumu bana vermiyorlar diye konu açarsın sonra.

Acmam inşallah

Ben bu ay özelde aşılama yapcm eğer olmazsa gidecegim sagolun sizn ve iki ikisi dışında hepsini engelledim

Neden herşeyi negatif bakıyor sunuz

Ben bu ay özelde aşılama yapcm eğer olmazsa gidecegim sagolun sizn ve iki ikisi dışında hepsini engelledim

yazdıklarınız biraz çelişkili değil mi ?
özelde aşılama yaptırıcam bu ay demişsiniz daha önce para yok vermiyor eşim demiştiniz..

Başlığı nasıl silcm

özelde aşılama yaptırıcam bu ay demişsiniz daha önce para yok vermiyor eşim demiştiniz..

Öyle zaten hala bu konuya prim vermeyin

Önce babası çağırmış oluyor geri dön diyor adamcağız, sonra bizde boşanma yok oluyor.

Önce parası yok tedaviye, sonra özelde deneyeceğime dönüyor.

Konu ne yönden atraksiyon alabilecekse o yöne dönüyor yani.

Yaş tutmuyor ki devlete gidim

Ne oluyor ya herkes para manyağı olmuş Allah için biri de hayırlı bir evlat olsun inşallah tutar aşılama dedi yazık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…