Ablacim durmuyor lar napim bn yapacak tek şey dua sabirSen kuluçka mısın?? Çocuk doğurursa iyi erkek doğurursa süper aa yok doğurmuyor gelsin yeni modeli. Bu ne rezillik bu ne ahlaksız mantıksız töre?!
Ah be kızım ne vardı da kaçtın 18'likken. Ailen arkanda durur mu böyle bir durumda?
Allah var yukarıda. Çocuğu verecek olan Allah'tır. Tüp bebek vs. hiçbir türlü olmazsa nasibimizde yokmuş deyip susacak insan. Ama insan işte!
Sen yerine kocandan olmasaydı çocuk ne olacaktı? Kır dizini otur diyeceklerdi ne olacak. Sen kalkıp ''Basiretsiz koca istemem, senin yerine başka koca alıcam.'' diyebilir misin? Kıyamet kopar kıyamet. Kalkıp sana kuma lafını ederse de benim için kıyamet kopmalı. Ailen karşı durmalı. Kaçmış da olsan onları çiğnemiş de olsan
Sorun da bu ya bakmıyor bakmıyor bakmıyorÖnce kocan baksın size.
En basitinden bir paket parlament 10 yada 12 tl
Günde bir paket içse bu adam 300 tl ediyor.
Kusura bakmasın kimse.
10 dönüm bostan, yan gel yat Osman ülkesiyiz diye diye önüne gelen devlete bel bağlamasın.
Bu adam 2.500 tl kazanıyor ayda
Yaşadığın bölge için gayet ideal bir para.
devlet sana bakmış olsa sen şuan yazdıklarının yaşadığın hayatın sana reva görülen hakaretlerin senin kaderin olmadığı seninde eşim dediğin insan kadar hak sahibi olduğun ayrımına varırdınDevlet bana bakmış olsa şuan raporum elim de olur du aç kalmaz dim dayak yemezdim 2.000 lira için aylarca bklemzdim
Kimseyi dinle mi yor borç ustune borç onu duzeltcem diye kendimi mafettim bunde yazınca fake hesap diyor lar vallahi billah öle yaSorun da bu ya bakmıyor bakmıyor bakmıyor
tamam işte. para yok koca odun, ne çocuğu?Kimseyi dinle mi yor borç ustune borç onu duzeltcem diye kendimi mafettim bunde yazınca fake hesap diyor lar vallahi billah öle ya
23 ünde alırsınRapor alamıyorum bn
Tsk edrim23 ünde alırsın
bu kadar cümle içinde tek doğru tespit; doğru pencereden bakmaması.Üfff! karşınızda eğitimini tamamla(ya)mamış, arkasında kimsesi olmayan, bulunduğu bölgenin zorlu geleneklerine göre yaşayan, maddi durumu kötü, kocası tarafından çok da değer verilmeyen, sizin pencerenizden bakamayan bir kadın var. Yani ORTALAMA bir Türk kadını, ülkede 100 binlerce aynı durumda olan.
Siz de gelmiş eğitimli, modern ailelerde yetişmiş, arkasında eşi ve ailesi olan, görmüş geçirmiş hallerinizle gelmiş bu durumdaki bir kadına neler diyorsunuz. Bu mu empati?
Şu kadınla girdiğiniz ego savaşını hayretle izliyorum.
@MissCherryBlossom sen üreme muhabbetini de sen moda ettin, çocuğu olmayan birine üreyemezsin inşallah diyerek, bravo.
Hepiniz çok mükemmel insanlarsınız.
Baba evinde ben bir premsesdir tarzında yazdıktan sonra tamam dedimcidden fake olabilir mi?
3222
valla 20 sayfasi konu sahibinin cevaplari zaten, 10 sayfasida kendini alintilamasi :)))))))
Yeşil kartlı değil misin sen?Muhtemelen gıda yardımı ,kömür yardımı da alıyorsun.Daha ne yapsın devlet?Gencecik insanları maaşa mı bağlasın?Asgari ücretle ,büyükşehirlerde ev geçindirenler var.Siz 2500 tl yi yetiremiyorsunuz.Sorun da bu ya bakmıyor bakmıyor bakmıyor
Senin derdin komurYeşil kartlı değil misin sen?Muhtemelen gıda yardımı ,kömür yardımı da alıyorsun.Daha ne yapsın devlet?Gencecik insanları maaşa mı bağlasın?Asgari ücretle ,büyükşehirlerde ev geçindirenler var.Siz 2500 tl yi yetiremiyorsunuz.
Al komur senin olsun gıda da snein olsun cik yazma banaSenin derdin komur
Tövbe yarabbim gülüyorum ama sinirden ,yazıdan onu mu anladın?Senin derdin komur
Paragöz de oldum vay anasını
Kömürü başkasına verdi.Devletten yardım alan kendisi, ama biz paragöz
Alamıyor Sun diye kuduran denDevletten yardım alan kendisi, ama biz paragöz
Ablacim durmuyor lar napim bn yapacak tek şey dua sabir
(çocuk olmayacak ortada kalıcam)Esimi o kadar sevdim ki cahillik edip kaçtım inandin bn nerden bilebilir dim ki çocuk olmayacak bn böle ortada kalacam
fake değil sanmıyorum cancağazımBaba evinde ben bir premsesdir tarzında yazdıktan sonra tamam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?