çocuğu olmayan kadın...

Ablacim durmuyor lar napim bn yapacak tek şey dua sabir

Sorun da bu ya bakmıyor bakmıyor bakmıyor

Devlet bana bakmış olsa şuan raporum elim de olur du aç kalmaz dim dayak yemezdim 2.000 lira için aylarca bklemzdim
devlet sana bakmış olsa sen şuan yazdıklarının yaşadığın hayatın sana reva görülen hakaretlerin senin kaderin olmadığı seninde eşim dediğin insan kadar hak sahibi olduğun ayrımına varırdın

Kimseyi dinle mi yor borç ustune borç onu duzeltcem diye kendimi mafettim bunde yazınca fake hesap diyor lar vallahi billah öle ya
tamam işte. para yok koca odun, ne çocuğu?

Tasımı taragımı toplayım çıkıyorum konudan, yeminle kan beynime sıçradı.
Benim oglum bina okur döner döner yine okur lafına bile taş çıkarır bu konu.
Bana eyvallah.

bu kadar cümle içinde tek doğru tespit; doğru pencereden bakmaması.

okumuş kariyerli kadınlar da var böyle ezik yaşayan.

Senin derdin komur

Ablacim durmuyor lar napim bn yapacak tek şey dua sabir

Cuzi ücretlere devlet hastanesinde tüp bebek yapılabiliyor başvurun.. Normalde çok masraflı bir işlem ve özel hastanelerde en az 7 10 bin tl tutan işlem için devlet hastanesinde tamamen ücretsiz olmasını kimse bekleyemez. Az biraz kesesinin ağzını açacak. 2.500 çocuksuz bir aile için doğuda hiç de az bir para değil batıda insanlar 1300 tl için sürünüp aile geçindiriyor çocuk bakıyor. Madem çocuk istiyor biraz da çaba gösterecek.

Ailen ne diyor bu işe? Bir de sormak istediğim biliyorsun sizin taraflardaki kadınların yaşadıklarını neden baska taraflardan biriyle evlenmedin?

En önemlisi ailen. Ailen sana arka çıkmaz mı? Boşanmak istesen ne yaparlar? Boşanmak yok deme elbet boşanan birileri olmuştur. Tepki ne oluyor diretiyorlar mı?

Esimi o kadar sevdim ki cahillik edip kaçtım inandin bn nerden bilebilir dim ki çocuk olmayacak bn böle ortada kalacam
(çocuk olmayacak ortada kalıcam)
Nasıl böyle düşünürsün eğer o çok sevdiğin eşin seni seviyorsa önce senin tedavi olmanı sağlar, yok ille de kuma derse ozaman seni sevmemiş demek..

Böyle birşeye sakın göz yumma, bu devirde herşeyin tedavisi varken aşılama, tüp bebek her halükarda tedavi olunur..
Eğer durumunuz yoksa devlet yapıyor 2, 3 denemeden sonra rapor veriyor özel bir hastanede tedavi görme imkanı sağlıyor..

Hem belki sorun okadar büyük değildir, belki sorun eşindedir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…