• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğu olup da 2. evliliğini yapanlar oldu mu?

Hanımlar merhaba
Boşanmış çalışan 4.5 yaşında da kızı olan bir anneyim daha önce de konu acmıslıgım mevcut boşanma sürecimde ne yazık ki siddet yüzünden boşandım.
Boşanma 2 yıla yaklaşacak nerdeyse etkisinden kurtuldum sayılır hala vurduğu da oluyor tabi ama bunu kabullendim
Bu süreçte görüşmek isteyenler olduysa da kimseyi yara bandı olarak kullanmak istemediğim için görüşmedim
Hayat devam ediyor hala kimseyle görüşmüş değilim ama insanız sevgiye saygıya her daim ihtiyacımız var ben de bunun eksikliğini yaşıyorum
Sizlere sorum cocugu olup da 2. Evliliğini yapanlar oldu mu ya da etraflarında olduysa biraz yazabilir mi ?
Tabiki çocukla durumun zorluğunun farkındayım ama iyi örneklerin olduğunu da biliyorum burdan da okumak istedim 🙏🏻
Çocuğum yok ama ikinci evliligim cennetim oldu.. 🥹 İnşallah sizde mutlu olursunuzzz

Konuyu hortlatacagım ama size kesinlikle katılıyorum. Benim de bir kızım var 5 yasında ve esimden ayrıldım 3 sene önce. 3 senedir zerre faydası olmadı kızıma. Ne nafaka ne bir sey. Şimdi bu adam kendi çocuguyla ilgilenmezken ihtiyaclarını karsılamazken sahip çıkmazken baskasının çocuguna mı sahip çıkacak?
!!!!!!!!!!Bunu okuyan arkadaslarım!!!!
Bu söyledigime dikkat edin,ona göre evlenin. Boşanmış erkek, kadına nazaran daha kusurludur. Hele bir de çocuklu ve ilgisiz erkek uzak durulası tiptir.

Peki çocuğu yoksa nasıldır? Eski eşi çalışan biriyse ( ekonomik neden nispeten yoktur ) sorun nedir sizce öyle erkekleri de yorumlar mısınız?

Çocuğu yoksa normal bekar gibidir vs diyorlar da. Fikrinizi almak istedim

Peki çocuğu yoksa nasıldır? Eski eşi çalışan biriyse ( ekonomik neden nispeten yoktur ) sorun nedir sizce öyle erkekleri de yorumlar mısınız?

ben çocuksuz boşandım. düzelecek gibi biri olsa devam ederdi. büyük konuşmayım boşanmış bir erkek ile asla evlenmek istemiyorum. biz kadınlar kolay vazgeçmiyoruz.. bu nedenle çok ince eleyin. mesela benim eski eş evlense aynen şunu düşünürüm ‘ ilk zamanlar anlamaz ama hayatını kararttı yazık ‘ lütfen boşanmış biriyle beraberseniz iyi düşünün öfke kotrolü nasıl? sorumluluk bilinci nasıl gibi gibi

Bu konularda büyük konuşmamak gerek hayatın ne getireceği belli olmaz 2. Evliliğimi yaptım ama artık bir evladım olduğu için boşanırsak 3. Yü istemem… Bu demek değil ki kendimi kapatırım asla flört ederim, gezerim, hayatımı yaşarım sevgilim de olur zaten beni seven birisi ise bu fikrime saygı duyar sadece çocuğumla bir arada yaşatma fikrine biraz uzak kalabilirim🙏🏻 ☺️ tabi Allah nasip ederse çocuğumu öz babasıyla büyütmek tercihim..

ben çocuksuz boşandım. düzelecek gibi biri olsa devam ederdi. büyük konuşmayım boşanmış bir erkek ile asla evlenmek istemiyorum. biz kadınlar kolay vazgeçmiyoruz.. bu nedenle çok ince eleyin. mesela benim eski eş evlense aynen şunu düşünürüm ‘ ilk zamanlar anlamaz ama hayatını kararttı yazık ‘ lütfen boşanmış biriyle beraberseniz iyi düşünün öfke kotrolü nasıl? sorumluluk bilinci nasıl gibi gibi

Sizin boşanma sebebiniz neydi

Benim arkadaşımın bir kızı var sevgilisi kendinden 8 yaş küçük ve asla bırakmıyor bu yaz da evleniyorlar sevgilisi bekar hiç evlenmemiş yani sevgi oldu mu her türlü halloluyor hele ki tek çocuk pek sorun değil gönlünüz rahat olsun sevin sevilin yasayınnnn

çocuğum şu an hayatından çok memnun, pedagog görüşmeleri yapıyorum ben her şeyi düşünüyorum zaten merak etmeyin :KK51:
ilerde ergenliğinde tabii ki söyleyebilir, ben her zaman çocuğunun dilini anlayıp aslında ne söylemeye çalıştığını okuyup ona göre davranan bilinçli bir anne olduğum için ona göre davranırım zaten

sözüm size değil, not: bi çocuğun sorumluluğunu senelerce tek başına almayı bırak çocuk sahibi olmayan başından sorunlu bir evlilik geçmeyen, her hafta başka erkek peşinde gezen, her önüne gelen erkeğe asılan reddedilince iftiralar atan, tek yaşadığı zorluk aile evinde geçinememek olan, tek mahareti eski sevgili ve eski arkadaşları fake adreslerden stalklamak ve yine fake adreslerden onu bunu mesajlarla taciz etmek olan, fakat tüm bu meziyetsizliğine rağmen burada insanlar onu tanımadığı için çok karakterli duruş sergilediğini zannedip her konuda fikri olan ebleh insanların düşünceleri tabii ki umrumda değil
Ben sizi destekledim şahsen bu çocuk iki tarafın illa çocuk annede kalmalı diyenleri anlamıyorum iki tarafta anlaşan insanlarsa dolduruşa getirmiyorlarsa çocuğu kısıtlamıyorsa babada da kalabilir babası ya o da en yakını sonuçta illa kadının üstüne atmak bu sorumluluğu çok bencilce çocuğu olup ayrılmış bi kadına sevmeyi sevilmeyi çok görüyolar gerçekten çocukta 8 yaşında yani annesi babası ölmedi istediği vakit görüyorsa ne sorun var bunda çocukları asıl yıpratan onları dolduruşa getirmek arada oyuncak etmek bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum bunu yolunuz açık olsun sağlıklıca kucağınıza alın bebeğinizi🌸

2.nci evlilikte problem çıksa bile daha toleranslı oluyorlar benim anladığım. Huzur degil de huzurlu gözüken çok kişi de var. Aman 2.nci evliligim bundan da ayrılırsam ne derler diye düşünüp,rol yapan çok tanıdığım var. 2.nci evlilik iyi düşünülmeli,çocuk varsa.
Bana da öyle geliyor. Toplum ( maalesef) ikinci boşanmadan sonra bundanda boşandıysa kesin problem ondadır şeklinde mimliyor insanları. 2. Evlilikte o cesareti toplamak daha zor.

Bu kişisel bir konu
Önyargı ile yaklaşmamak gerekiyor.
Evlenip ayrılmak bir hayat olayı ve herkesin basına gelebilir.
Kimse ayrılmak için evlenmiyor.
Siz görüştüğünüz / tanıştığınız kişiyi kendi içinde kendi şartlarına göre değerlendirin.

Bu kişisel bir konu
Önyargı ile yaklaşmamak gerekiyor.
Evlenip ayrılmak bir hayat olayı ve herkesin basına gelebilir.
Kimse ayrılmak için evlenmiyor.
Siz görüştüğünüz / tanıştığınız kişiyi kendi içinde kendi şartlarına göre değerlendirin.

Doğru diyorsun aşko da burda da gördüğüm kadarıyla kadınlar boşanmamak için kendilerini kelepçe ile bağlıyorlar adama. Tabi aile evine boşanıp gitmek toplumda boşanmış kadın olmak iş çevre mahalle akraba baskısı da var.

Bir kadın kolay kolay boşanmaya yanaşmıyor boşanmış bir erkeğe temkinli yaklaşmak lazım. Merak ettim sadece sordum erkeklere sorsan sütte leke var onlar da yok diye anlatıyorlar da 😇

Evet 10 sene sonra ben yaptım tek çocukla tek çocuklu biriyle mutluyum.Kimseye rol yapmıyorum bence ikinci evliliği öcü gibi görenler ya tekrar evlenemeyenler yada eşi ikinci bir eş alıp mutlu olanlar....Kendi isteğiyle evlenmeyenleri ve kalbi kırık olanları ayrı tutuyorum .Yoksa niye bu kadar kızgın olsunlar ki.Tabiki çocuk sayısı arttıkça ve yaş ufaksa sorun büyür.Yani ik üç beş çocukla ikinci evlilik yapmak başka tek çocukla başka.Adami iyi tanımak kalp ve mantıkla karar vermek de çok önemli.Bu ülkede kadın doğursun çocuğu büyütsün torun baksın sonrada ölsün üzerine kurulu sanki hayat.Oysaki gözünün feri sönmüş cinselliği bitmiş olmak kötü.Bunuda yanlış anlamamaliyiz yani tıbbi açıdan bile cinsellik yaşayan yada yaşamayan kadının yaşlanmış hâli hızı değişiyor.Sadece buda değil annelik sadece tek başına tüm hayatını tüm umudunu tüm zamanını bı çocuğa adamak değildir.Bence başarılı kadın evini .işini .eşini yada yalnızlığını kimsenin iki dudağı arasındaki sözlere bakmadan kendini mutlu edecek şekilde ayarlayan ve hayatını buna göre yaşayan kadındır.Ben çoğu kadının herkes doğuruyor diye doğurduğunu düşünüyorum zaten ....Gün sonunda ben daha iyi anneyim sen daha iyi annesin o kötü anne.....vsvsvs hiç babalık tartışan erkek görmedim.Ben daha zeki olduklarını düşünüyorum bu anlamda....Hem çocuklar büyüyor hem hayatlarını yaşıyorlar hemde hiç kavgasız rahat rahat ikinci evliliklerini yapıyorlar.Kadinlar olarak biz ise işte forumda okuduğum ve okuduklarıniz gibi konu sahibi 😂 evladımı seviyorum lakin kendimi ve hayatımı da seviyorum .

düzeltme Eski eşi yeniden evlenenler kızgın olabiliyor ve ikinci kere evlenmek konularına objektif yorum yapamıyor olabilirler

Kadın boşandiysa haklıdır.Erkek boşadiysa sebepler iyice anlaşılmalıdır.Tekamulde bı evlilik bitecekse biter.Buda kaderdir karmadir olacak olandır yada neyse nedir.İki gözün kör olmasımi boşanmak mi....Madem yuvayı erkek yapar dişi kuş hikaye önemli olan o doğru adamla eşleşmektir.İlkinde doğru eşleşemedim diye tüm yolu gitmek zorunda değilim.Bazen kadin olalım erkek olalım bize zehir olan başkasına bal olur.Yapacak birşey yok . Gereksiz umut işkenceyi uzatır.Hayatini tekrar kurup ölümlü dünya bende yaşamaliyim diyen kazanıyor.Bence at gibi giden it gibi döner....yok o çok pişman olacak ...yok keşke gelse ben yüzüne kapıyı kapatsam bunlar şehir efsaneleri...Ben ne zaman kendi hayatıma baktim ne zaman acıların kadını modundan çıktım hayatım o zaman güzelleşti....İnsanlar ne yaparsa yapsın ister inançlı olsunlar ister olmasınlar inançlı iseler şunu bilsinler Allah bazı yuvaları yıkar kadere başka evlilik başka çocuk başka hayat yazmıştır.Ve inanmayanlar içinde şu gerçek var kim ne derse desin bitecek olanın önünde duvar olsan duramazsin sel olur geçer.Dunya değişti insanlar değişti sadece deliler ve ölüler aynı kalır .Ben boşanmış erkekle evlenilmez çünkü defoludur kimbilir niye bosamis eşini onermesine katılmam.O zaman otomatik olarak kadında defoludur onunlada evlenilmez önermesine katılmam gerekir

Doğru diyorsun aşko da burda da gördüğüm kadarıyla kadınlar boşanmamak için kendilerini kelepçe ile bağlıyorlar adama. Tabi aile evine boşanıp gitmek toplumda boşanmış kadın olmak iş çevre mahalle akraba baskısı da var.

Bir kadın kolay kolay boşanmaya yanaşmıyor boşanmış bir erkeğe temkinli yaklaşmak lazım. Merak ettim sadece sordum erkeklere sorsan sütte leke var onlar da yok diye anlatıyorlar da 😇
Hayat buradaki kadınlardan ibaret değil güzelim
Boşanmış kadın da erkekte kusurlu olabilir
Karşına çıkan kişiyi ölç tart biç dene iyice sonra zaten kararını verirsin
Mutluluklar şimdiden 🥰

Tabii aynı bekar adamlar gibidir bu arkadaşlar.

Back
X