Çocuğu olup da 2. evliliğini yapanlar oldu mu?

Artik birilerine güvenmek cok zor.. tecavüzcüsü
Tacizcisi , siddet kumar uygulayani hayatini yaşa be güzelim özgürsün tadini cikar yavrunla nolcak? Bu saaten sonra başina bela almakdan korkmuyormusun sen cok şanslisin biliyormusun.. kurtulmussun öyle bir adamdan ve senin gibi cok kadin boşanmak istedigi icin canindann oldu coluk cocuk ortada kaldi ana yok baba yok yazik wallahi... ama sende biyerde haklisin sevgi görmek sevilmek seninde hakkin cok cok dürüst biri olmasi lazim..

Seni ve cocugunu oldugu gibi kabullenen biri.. mesela onunda eger bi cocugu varsa kolay olur iki cocuk belki anlasir kaynasir ne bileyim.. ailemden biri 2 ci evligini yapti kadinda 1 kiz cocuk vardi aileye geldiginde daha 3 yasindaydi bugun 20 yasinda nişanlandirdilar üstüne 3 cocuk daha oldu allaha bin sükür cok mutlular. Şans meselesi birazda

Sana ne? nereye ne yazacağımı kime ne yorum yapacağımı hangi yorumu beğeneceğime dair senden icazet mi alıcam? Annelik konusunda danışma makamıymışsın anladık da, Sen buraların yetkili mercii misin?
Karnınızdaki yavru sizin çocuğunuzda diğeri değil mi? Hayret ediyorum cidden. Zaten çocuğunuz olacakmış 3 kişi oluyorsunuz niye o çocuk babasıyla?

Artik birilerine güvenmek cok zor.. tecavüzcüsü
Tacizcisi , siddet kumar uygulayani hayatini yaşa be güzelim özgürsün tadini cikar yavrunla nolcak? Bu saaten sonra başina bela almakdan korkmuyormusun sen cok şanslisin biliyormusun.. kurtulmussun öyle bir adamdan ve senin gibi cok kadin boşanmak istedigi icin canindann oldu coluk cocuk ortada kaldi ana yok baba yok yazik wallahi... ama sende biyerde haklisin sevgi görmek sevilmek seninde hakkin cok cok dürüst biri olmasi lazim..

Seni ve cocugunu oldugu gibi kabullenen biri.. mesela onunda eger bi cocugu varsa kolay olur iki cocuk belki anlasir kaynasir ne bileyim.. ailemden biri 2 ci evligini yapti kadinda 1 kiz cocuk vardi aileye geldiginde daha 3 yasindaydi bugun 20 yasinda nişanlandirdilar üstüne 3 cocuk daha oldu allaha bin sükür cok mutlular. Şans meselesi birazda
İlkinde bulamayınca kötü şeyler yaşayınca hevesin kursagında kalınca istiyorsunuz inanın evliyken ben de sizin gibi düşünürdüm basa gelince cok farklı oluyor
O şanstan bize de versin Allah ne diyeyim

Hanımlar merhaba
Boşanmış çalışan 4.5 yaşında da kızı olan bir anneyim daha önce de konu acmıslıgım mevcut boşanma sürecimde ne yazık ki siddet yüzünden boşandım.
Boşanma 2 yıla yaklaşacak nerdeyse etkisinden kurtuldum sayılır hala vurduğu da oluyor tabi ama bunu kabullendim
Bu süreçte görüşmek isteyenler olduysa da kimseyi yara bandı olarak kullanmak istemediğim için görüşmedim
Hayat devam ediyor hala kimseyle görüşmüş değilim ama insanız sevgiye saygıya her daim ihtiyacımız var ben de bunun eksikliğini yaşıyorum
Sizlere sorum cocugu olup da 2. Evliliğini yapanlar oldu mu ya da etraflarında olduysa biraz yazabilir mi ?
Tabiki çocukla durumun zorluğunun farkındayım ama iyi örneklerin olduğunu da biliyorum burdan da okumak istedim 🙏🏻

Benim kuzenim ikinci evliliğini yaptı 3 çocuğuyla.Kocasıyla çok mutlu adam daha önce hıç evlenmemis.Ancak kocasıyla hiç sorun yaşamasa da hem çok güzel hem de başarılı bir kariyeri olduğu için sanırım etraftan yıpratmaya çalışanlar olmuş.Kıskanılma durumları.Kocasına kuzenimi kötülemeye kalkmışlar.Allahtan kocası iyi bir adam karısına laf ettirmez.Yine de bazen söyleniyor kendi kendine.Param vardı pulum vardı düzenim vardı kocanin sülalesinin kahrını çekmeme ne gerek vardı.:))) Aşk işte ;)

Hanımlar merhaba
Boşanmış çalışan 4.5 yaşında da kızı olan bir anneyim daha önce de konu acmıslıgım mevcut boşanma sürecimde ne yazık ki siddet yüzünden boşandım.
Boşanma 2 yıla yaklaşacak nerdeyse etkisinden kurtuldum sayılır hala vurduğu da oluyor tabi ama bunu kabullendim
Bu süreçte görüşmek isteyenler olduysa da kimseyi yara bandı olarak kullanmak istemediğim için görüşmedim
Hayat devam ediyor hala kimseyle görüşmüş değilim ama insanız sevgiye saygıya her daim ihtiyacımız var ben de bunun eksikliğini yaşıyorum
Sizlere sorum cocugu olup da 2. Evliliğini yapanlar oldu mu ya da etraflarında olduysa biraz yazabilir mi ?
Tabiki çocukla durumun zorluğunun farkındayım ama iyi örneklerin olduğunu da biliyorum burdan da okumak istedim 🙏🏻
sen es tarafiyla sorunlar yasamistin degilmi canim nickinimi karistirdim kv ile sorunlarin vardi vs.

Benim kuzenim ikinci evliliğini yaptı 3 çocuğuyla.Kocasıyla çok mutlu adam daha önce hıç evlenmemis.Ancak kocasıyla hiç sorun yaşamasa da hem çok güzel hem de başarılı bir kariyeri olduğu için sanırım etraftan yıpratmaya çalışanlar olmuş.Kıskanılma durumları.Kocasına kuzenimi kötülemeye kalkmışlar.Allahtan kocası iyi bir adam karısına laf ettirmez.Yine de bazen söyleniyor kendi kendine.Param vardı pulum vardı düzenim vardı kocanin sülalesinin kahrını çekmeme ne gerek vardı.:))) Aşk işte :KK66:
Yine de şanslı tekrardan askı bulduğu ve böylesine iyi bir eşi olduğu icin

Eski eşimle biz kötü ayrıldık çünkü. Yani karı koca olarak evet kötü ayrıldık çünkü kötü şeyler yaşattı bana, koca olamadı ama çok güzel baba oldu. Çocuğuna düşkün onun iyiliğini göseten dikkat eden, hatta bak ne diycem Senin bu yorumunu beğenen arkadaş da şahitti hatta o zamanlar yaşadıklarıma 😂😂 senin sorunun da neyini beğendiyse artık 😂😂😂
Destek oldugu konu hangi cümlede geçiyor

Hanımlar merhaba
İkinci evliliği sadece aşk evliliği yapmazsanız çocuğunuz da sizde mutlu olabilirsiniz. Mantik daha ön planda olmalı. Ve her konuda açıkça konuşmalisiniz. Çocuğu olmayan bir insan en çok eşini sever eşini düşünür ama çocuğu olan biri için asla eş ilk planda olamaz. İkinci planda olacağını bilmeli her zaman. Açıkça söyleyin bunu mesela. Vicdan çok önemli hayvanları çok seven insandan zarar genelde gelmez. Bunu gozlemleyin. Sapkinligi varmı tuhaf uç istekler varmı cinsellikte bunlar önemli. Eli açık olmalı yardım sever olmalı kendi geliriniz varsa bile senin çocuğun diyip hesap yapmamalı. Eski eşe karşı tepkisi önemli medeni bir insan olmalı. napsın kıskanıyor diye cahilce bu normal görülmemeli. Eski eşe saygı duyabilmeli sonuçta çocuk var. O çocuğun gururu incitilmemeli. Tamamen emin olana kadar her hareket gözlemlenecek ve asla çocukla yalniz bırakılmayacak. Başta çok yorucu olacak ama iyi insansa zamanla oturur hersey. Velevki baştan çok iyiydi evlenince değişti örneğin; çocuğunu bırak dedi. Hiç tartışmaya bile girilmeden. İkinci eş te itina ile boşanmalı. En önemli nokta bana göre çocuğu olan bir kadının aşktan asla gözü kör olmamalı ve gerektiğinde tereddüt etmeden bitirebilmeli. Allah vicdanlı ahlaklı insanlarla karşılaştırsın inşallah

İlkinde bulamayınca kötü şeyler yaşayınca hevesin kursagında kalınca istiyorsunuz inanın evliyken ben de sizin gibi düşünürdüm basa gelince cok farklı oluyor
O şanstan bize de versin Allah ne diyeyim
Cikar illaki karsina biride allah iyi insanlar cikarsin karsina bu devirde cok zor bir evladin var sonucta onuda düsünmelisin insanlara öyle güvenmek kolay olmamali

İkinci evliliği sadece aşk evliliği yapmazsanız çocuğunuz da sizde mutlu olabilirsiniz. Mantik daha ön planda olmalı. Ve her konuda açıkça konuşmalisiniz. Çocuğu olmayan bir insan en çok eşini sever eşini düşünür ama çocuğu olan biri için asla eş ilk planda olamaz. İkinci planda olacağını bilmeli her zaman. Açıkça söyleyin bunu mesela. Vicdan çok önemli hayvanları çok seven insandan zarar genelde gelmez. Bunu gozlemleyin. Sapkinligi varmı tuhaf uç istekler varmı cinsellikte bunlar önemli. Eli açık olmalı yardım sever olmalı kendi geliriniz varsa bile senin çocuğun diyip hesap yapmamalı. Eski eşe karşı tepkisi önemli medeni bir insan olmalı. napsın kıskanıyor diye cahilce bu normal görülmemeli. Eski eşe saygı duyabilmeli sonuçta çocuk var. O çocuğun gururu incitilmemeli. Tamamen emin olana kadar her hareket gözlemlenecek ve asla çocukla yalniz bırakılmayacak. Başta çok yorucu olacak ama iyi insansa zamanla oturur hersey. Velevki baştan çok iyiydi evlenince değişti örneğin; çocuğunu bırak dedi. Hiç tartışmaya bile girilmeden. İkinci eş te itina ile boşanmalı. En önemli nokta bana göre çocuğu olan bir kadının aşktan asla gözü kör olmamalı ve gerektiğinde tereddüt etmeden bitirebilmeli. Allah vicdanlı ahlaklı insanlarla karşılaştırsın inşallah
Ne kadar naifsiniz kırmadan incitmeden özene özene yazmışsınız teşekkür ederim ☺️
Amin canı gönülden amin diyorum her yazdığınıza

Hanımlar merhaba
Ben varım. Kötü etkilemek istemem ama gerçekleri duymak isterseniz söylerim. Cünkü bosanma aşamasındayım suan. İlk baslarda kabul ettiği kızımı sürekli evden göndermeye cLısan zorba birine dönüstü. Nikahtan sonra nasılsa benden bosanamaz diye kızımı evde görmeye tahammül edememeye başladı ama ayapına dolandı cünkü boşuyorum onu. Kızıma kurban ederm bin tane erkeği. Ben mutlu olmak istedim ama maalesef resmen dolandırıldım

Ne kadar naifsiniz kırmadan incitmeden özene özene yazmışsınız teşekkür ederim ☺️
Amin canı gönülden amin diyorum her yazdığınıza
Yaşadığım için kendim nelere dikkat ettiysem önem verdiysem aynını yazdım. Boşanır boşanmaz asla aşık olup kör olmicam diye söz vermiştim kendime. Cocuk olunca insan hata yapma lüksünün olmadığını düşünüyor. 2. Evlilikte çok daha sevip çokta mutlu olabiliyor insan. Allah sizede gönlünüze göre bir hayat arkadaşı nasip etsin inşallah

Hanımlar merhaba
Eşimin abisinin bir kızı var beş yaşında. Bosanalı iki sene oluyor ve bu ayın sonunda bekar bir kızla düğünleri var. Hayat devam ediyor dediğin gibi. Hiçbir şeyden korkma ve çekinme sececegin insanı iyi tanımalı iyi kararlar vermelisin hayat sana güzellikler getirsin inşallah

Hanımlar merhaba
Evet binlerce insan vardır onlardan biri de bizim komşu kızıydı küçük yaşta kaçarak evlendi bir kızı oldu kocası ıntehar etti sonra görücü geldiler bekar bir adam evlendi bir kızı da ondan oldu

Ben varım. Kötü etkilemek istemem ama gerçekleri duymak isterseniz söylerim. Cünkü bosanma aşamasındayım suan. İlk baslarda kabul ettiği kızımı sürekli evden göndermeye cLısan zorba birine dönüstü. Nikahtan sonra nasılsa benden bosanamaz diye kızımı evde görmeye tahammül edememeye başladı ama ayapına dolandı cünkü boşuyorum onu. Kızıma kurban ederm bin tane erkeği. Ben mutlu olmak istedim ama maalesef resmen dolandırıldım
👏👏👏 bence cok saygi hak eden bir annesin.. bu erkekler kendilerini ne saniyor acaba.. sen kizina ragmen babasini sutlamissin 2. Yi haydi haydi yollarsin. Haddini bilmeyene bildirirler.

Evet binlerce insan vardır onlardan biri de bizim komşu kızıydı küçük yaşta kaçarak evlendi bir kızı oldu kocası ıntehar etti sonra görücü geldiler bekar bir adam evlendi bir kızı da ondan oldu
Önemli olan şimdi nasıl olduğu mutlu mu ?
Eski eşi icin üzüldüm Allah rahmet eylesin

Eşimin abisinin bir kızı var beş yaşında. Bosanalı iki sene oluyor ve bu ayın sonunda bekar bir kızla düğünleri var. Hayat devam ediyor dediğin gibi. Hiçbir şeyden korkma ve çekinme sececegin insanı iyi tanımalı iyi kararlar vermelisin hayat sana güzellikler getirsin inşallah
Benim de 2 sene olacak ama daha biriyle görüşmedim bile 😃 erkekler bu konuda hızlı hareket ediyorlar
İnsallah cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Çok üzüldüm.Ben hep ilk evliliginde boşanmayla ayrılan erkeklerde bir sorun olduğuna inaniyorum.Ülkemizde kadinlar ekonomik ve sosyal sebeplerle boşanma kararını Çok zor verdikleri icin; erkek kişisi gerçekten ariza ve düzeltilemez sekildeyse yada aldatma, dayak, şiddet, kumar, kişilik eksikligi, annelerine aşırı bağlılık vs varsa bosaniyorlar.Bu nedenle evlilik ve boşanma yaşayan erkekler bana arıza geliyor.Sanirim sizin.hikayenizde bunu destekliyor.
Örnek verecek olursam "Boşanma sonrasi kendi evladina babalık yapmayan sizinkine hiç yapmaz " gibi yargılarım var ve istisnalar olsa da genelde hikayr hep böyle galiba.
Dilerim kısa zamanda kurtulur yeni bir yol çizebilirsiniz.Allah yardımcınız olsun.Çok gecmis olsun.Hem rahatsizlik hem.de yaşadıklarınız için
Konuyu hortlatacagım ama size kesinlikle katılıyorum. Benim de bir kızım var 5 yasında ve esimden ayrıldım 3 sene önce. 3 senedir zerre faydası olmadı kızıma. Ne nafaka ne bir sey. Şimdi bu adam kendi çocuguyla ilgilenmezken ihtiyaclarını karsılamazken sahip çıkmazken baskasının çocuguna mı sahip çıkacak?
!!!!!!!!!!Bunu okuyan arkadaslarım!!!!
Bu söyledigime dikkat edin,ona göre evlenin. Boşanmış erkek, kadına nazaran daha kusurludur. Hele bir de çocuklu ve ilgisiz erkek uzak durulası tiptir.

Back
X