Çocuğu olup da 2. evliliğini yapanlar oldu mu?

Özelden konuştuk zaten bana yazdı hatta tehdit etti .
Ben gizem falan yaratmiyorum .
Konuya girip bir çok üyeliğiniz var deyip beni zan altında bıraktın o yüzden de seni aradım.
Seni hiç bir konuya dahil etmiyorum sen kendi kendine konuya dahil oldun .
Bende kendimi ispatlama gereği duydum.
Ben yüzüne de söylüyorum gayet zaten beni tanıyor .benim kimseye veremeyeceğim hesabım yok bu hayatta.
Istersen ismimi soyismimi herşeyimi paylaş .ben gizli kapaklı iş yapmıyorum ki hatta foto bile koyarım buraya.

Ben dahil olmadım, "yazdıklarımı üzerine alınıp" sen beni dahil ettin. Yazdıklarımın doğruluğunu diğer hesap zaten teyit etti. Tehdit varsa gidersin savcılığa savcılık işlem yapar.

Son düzenleme:
Ben dahil olmadın "yazdıklarımı üzerine alınıp" sen beni dahil ettin. Yazdıklarımın doğruluğunu diğer hesap zaten teyit etti. Tehdit varsa gidersin savcılığa savcılık işlem yapar.
Konuya sürekli yazdığım için üstüme alındim özelden bana sen fakesun bir sürü üyeliğin varmış dendi sen konuya yazdıktan sonra.
O yüzden de seni aradım.
Tek hesabım var diye.
Anlayan anladı zaten neyse .

Biraz bahseder misiniz sürecinizden
Cocuk kaç yaşındaydı kabullendi mi
Valla kızım 3 yasindaydi canım küçük olduğu için pek bisey anlamadı zor da olmadı o yuzden. Esimde saolsun babasından çok ilgilenir. O yönden çok rahatım. Şu an 6 yaşında kızım mutlu bir cocuk. İnşallah seninde gönlüne göre olur hersey

Zaten bir erkeğe en çok merhamet yakışmıyor mu 😔Bizde o duygu yok..Ve ben bu hayatta bir eş tarafından sarıp sarmalanmak korunup kollanmak sefkat bir baş okşanması nasıl bir duygu hiç bilmedim.Beni hep başkalarına muhtaç etti. Birgun benim kapım çalmadı yardim diye ama ben hep başkalarının kapısını çalmak zorunda kaldın terkedip gittiği günlerde 5 parasız kalakaldigim için.Meslegim olduğu halde rezilligin en dibini gördüm.cunku çocuğum küçük bakacak kimseyi bulamazdım. pat diye gider bütün faturalar herşey üstüme kalırdı.is arardım bulurdum tam toparlardım pat bir özür tekrar gelirdi hadi tekrar şans ver belki akıllandı ama nafile.Her seferinde evlilik biraz daha izdirap oldu..Afedersiniz ama eşşek değilim artık bitti.
İlk evliliginmi

Hanımlar merhaba
Boşanmış çalışan 4.5 yaşında da kızı olan bir anneyim daha önce de konu acmıslıgım mevcut boşanma sürecimde ne yazık ki siddet yüzünden boşandım.
Boşanma 2 yıla yaklaşacak nerdeyse etkisinden kurtuldum sayılır hala vurduğu da oluyor tabi ama bunu kabullendim
Bu süreçte görüşmek isteyenler olduysa da kimseyi yara bandı olarak kullanmak istemediğim için görüşmedim
Hayat devam ediyor hala kimseyle görüşmüş değilim ama insanız sevgiye saygıya her daim ihtiyacımız var ben de bunun eksikliğini yaşıyorum
Sizlere sorum cocugu olup da 2. Evliliğini yapanlar oldu mu ya da etraflarında olduysa biraz yazabilir mi ?
Tabiki çocukla durumun zorluğunun farkındayım ama iyi örneklerin olduğunu da biliyorum burdan da okumak istedim 🙏🏻
Merhaba, benim çok yakın bir akrabam kızı küçücük iken eşi ölmüş 2 çocuk sahibi bir adamla evlendi. Adamın çocukları kızdan birkaç yaş büyüktü ama hepsi de çocuk sayılırdı. Şahit olduğum bir olayı paylaşmak isterim: Bir gün 3 çocuk kavgaya tutuştular ve o esnada baba gelip kendi çocuklarını yan odaya çekti. "Tamam bu kavgada siz haklısınız ama onun babası yok onu deplasmanda gibi düşünün ve tekrarlamayın bu yaptığınızı," deyip saldı çocukları. Umarım bu tavırda bir insanla karşılaşıp mutlu olursunuz.

Merhaba, benim çok yakın bir akrabam kızı küçücük iken eşi ölmüş 2 çocuk sahibi bir adamla evlendi. Adamın çocukları kızdan birkaç yaş büyüktü ama hepsi de çocuk sayılırdı. Şahit olduğum bir olayı paylaşmak isterim: Bir gün 3 çocuk kavgaya tutuştular ve o esnada baba gelip kendi çocuklarını yan odaya çekti. "Tamam bu kavgada siz haklısınız ama onun babası yok onu deplasmanda gibi düşünün ve tekrarlamayın bu yaptığınızı," deyip saldı çocukları. Umarım bu tavırda bir insanla karşılaşıp mutlu olursunuz.
Oyyy duygulandırdı bu yorum beni 🥹🥹
Ne tatlı bir insanmış dilerim hepimiz böyle kalplerle karşılaşırız

Keske kavgalarını gorseydik tek ayrilsalardi biz 3 yaşında ayrilmislar babanneyle büyüdük 9 yaşına kadar herkes ezdi üzdü yıktı kimse düşünmesi bizi camlarda ağlaya aglaya anne bekledik gelmedi yüreğimizin bı tarafı buruk şimdi görüssek de o giden zaman geri gelmiyo yarası bı köşede duruyo siz siz olun ayrilsanizda evladinizi asla kimseye bırakmayın yeniden evlenseniz bile sizi cocugunuzla kabul edecek biriyle evlenin ama asla vazgeçmeyin 😊
Bazen olmayınca olmuyor kavga dövüş o ortamda büyüseydiniz daha zordu sizin için
Böyle en azından ikisi de ayrı ayrı mutlu olmuşlar

Merhaba canım bende 2. Evliliğini yaptım 3 yıl önce benim 2 oğlum vardı o zamanlar 7 ve 3 yaşındaydı oğullarım eşimin 1 kızı vardı 10 yaşındaydı gayette iyiyiz şükürler olsun çocuklar büyüyor eşim gerçekten öz babalarının yapmadığı babalığı yapıyor çocuklarıma tabiki evleneceksiniz hayat zor tek başına gerçekten vicdan sahibi biri olmalı ve benim çocuklarım erkekti sizin kız çocuğunuz var sizin iki kat düşünmeniz lazım
Fark ediyormu sizce sapıklar için .

Çocugu olanlar ikinci evliliğini yaparken çok ama çok dikkatli olmalı. Allah vicdan sahibi insanlar ile karşılaştırsın.

Ben varım 🥰 3 senelik sevgililik sonucunda evlilik teklifi aldım ama bi çocuğum varken onu bırakıp da kendisiyle yapamayacağımı söyledim. Ve bu arada da eski eşimle görüştük fikir birliği yaptık, böyle bi durum olursa kabul etmemi kendisinin bana destek olacağını söyledi. Kötü ayrıldık ama düşman değildik aynı çocuğun anne babasıydık sonuçta. Çocuğa fikrini sormamızı önerdi pedagog
Çocuğum da beni resmen verdi ve babasıyla yaşamak istedi sattı beni eşek 😂 şaka bir yana yeni bir okula başlayacağından dolayı onun için de böylesi daha kolay olacaktı ve ben de sevgilimin evlilik teklifini kabul ettim.
Başlarda oğlumdan ayrılmak beni çok zorladı çok kez yanıma almak istedim terapistim sürekli çocuğun düzenini bozmanın uygun olmayacağını söyledi yani terapi de aldım antidepresan da kullandım bir süre hatta her hafta sonu yanıma aldım falan ama yavaş yavaş düzene girdi şimdi o da ben de ayrı evlerde ama kalbimiz bir olarak yaşamaya alıştık. Eşimle de oğlum çok iyi anlaşıyolar zaten biz sevgiliyken de beraber aktiviteler yapardık üçümüz, oğlum abisine düşkündü o zaman da, hatta bu hafta sonu bebeğimize alışveriş yaptık üçümüz beraber 😍

İlk etapta zorluklar olmadı değil tabii ki hayatta herşeyde olduğu gibi böyle bir durumda da zorluklar oluyor ama her iki taraf hatta çocuk da dahil olmak üzere başta bazı özverilerde bulununca her şey eninde sonunda rayına oturuyor.
yeni evlilik çocuğumdan ayrılmış olmak çok zorladı beni mesela başlarda elbette ben bunu inkar etmedim ve en çok kendimle savaştım çocuğum bu izni bana kendi verdiği halde ben kendimi çok suçladım kabul etmemeliydin çocuk o ne bilsin diye ama bunları tuvalet terliği suratlı varoş insanlar nerden bilsin, ancak arkadan bilip bilmeden konuşurlar ☺️☺️
Biraz götleri olsa yüzüme söylerler, ya da meraktan geberdikleri kıskançlıktan çatladıkları konuları bana sorarlar biraz ciğerleri olsa, aslında karakterinin ne olduğunu bilen insanların aktif olduğu bu platforma yalan yanlış fikir beyan etmezler çok düzgün insan profili çizerek ya da twitterdan atıp tutmazlar mesela dimi ☺️☺️
Bu neye bu kadar yükselmiş yahu mutlu değil sanırım yoksa bu tepkiler olmazdı yazzık ördek sendromu bu sanırım ha .

Mutluyum mutluyum diyip millete ha pis kıskançlar diyip dil çıkarıyordur bu şimdi eve geçincede ağlıyordur 😂😂😂😂

Yani bu kadar erkekleri ezikledikten sonra arkadasin lezbiyen oldugunu dusunmek istiyorum😐 cinsellik cinsellik diye tutustu garibim🥹😐

Aynen dedigin gibi ortasi yok gibi feministlere dua edecekmisiz.. sebep😐😂
Ben yatıp kalkıp Allah’a dua ederim. Zira Atatürk’ü yarattı ki 99 yıldır kadın Türkiyede Özgür .

Arabistan’da bile dün sayılır kadınlar araba sürme izni aldı 😏 feministmi lezbiyenmi bilmem ama gereksiz yükselmiş.

Bu neye bu kadar yükselmiş yahu mutlu değil sanırım yoksa bu tepkiler olmazdı yazzık ördek sendromu bu sanırım ha .

Mutluyum mutluyum diyip millete ha pis kıskançlar diyip dil çıkarıyordur bu şimdi eve geçincede ağlıyordur 😂😂😂😂
Zaten sürekli mutluyum diyen bir insan aslında mutlu değildir mutsuzdur. Gerçekten mutlu olan bir insan sürekli bunu dile getirmez nazar değer insanlar kıskanır der yansıtmaz dışarıya.

Hanımlar merhaba
Boşanmış çalışan 4.5 yaşında da kızı olan bir anneyim daha önce de konu acmıslıgım mevcut boşanma sürecimde ne yazık ki siddet yüzünden boşandım.
Boşanma 2 yıla yaklaşacak nerdeyse etkisinden kurtuldum sayılır hala vurduğu da oluyor tabi ama bunu kabullendim
Bu süreçte görüşmek isteyenler olduysa da kimseyi yara bandı olarak kullanmak istemediğim için görüşmedim
Hayat devam ediyor hala kimseyle görüşmüş değilim ama insanız sevgiye saygıya her daim ihtiyacımız var ben de bunun eksikliğini yaşıyorum
Sizlere sorum cocugu olup da 2. Evliliğini yapanlar oldu mu ya da etraflarında olduysa biraz yazabilir mi ?
Tabiki çocukla durumun zorluğunun farkındayım ama iyi örneklerin olduğunu da biliyorum burdan da okumak istedim 🙏🏻
Ben 2.evliligimi yaptım ve 1oglum var 11yasinda biraz sorunlar oluyo ama benim eşim iyi bı insan çocuğa bişey yansıtmıyor benle sorunları oluyor ama asilamicak bı durum dgl tabiki de ama vicdanlı olması en önemlisi yanlız olmuyo hayat ben 6sene sonra anca karar verebildim evliliğe aile si çok önemli biraz da anlasabilecgn sevebileceğin guvenecegin biri olursa korkma hayat çok zor yanlız kadınlar için

Hanımlar merhaba
Benim arkadaşımın eşinin bir kızı var 4 yaşındayken evlendiler şuan 8 yaşında arkadaşımında çocuğu oldu diğer çocuğa üzülüyorum kendi annesi gibi asla değil zor bisey Inşallah iyi birini bulursunuz.

Benim arkadaşımın eşinin bir kızı var 4 yaşındayken evlendiler şuan 8 yaşında arkadaşımında çocuğu oldu diğer çocuğa üzülüyorum kendi annesi gibi asla değil zor bisey Inşallah iyi birini bulursunuz.
Babası mı almıştı velayeti ? Bu zor bir durummuş gerçekten başka bir kadınla aynı evde umarım merhametli bir kadındır

Hanımlar merhaba
Canım bende36 yaşında şiddet yüzünden boşandım 13 yaşında kızım var 5 yıllk görüşme sonucu sevdiğim ve gerçekten istediğim biriyle evlendim ayrıca o bekar düğünümüze varana kadar yaptık herşey ilki gibi oldu nasılım diye sorarsın illa ufak tefek sorunlarımız oluyor ama aşamdığımız bir durum yok mutluyum şu an tedavi sonucunda tek yumurta ikizlerine 15 haftalık hamileyim.. Bence her kadın sevildiği birini ister değer görmek ister seni çok iyi anlıyorum eğerki geçmişine sünger çektiysen kendinide toparladıysan deneyebilirsin çünkü hayat yalnız geçmiyor

Ben 2.evliligimi yaptım ve 1oglum var 11yasinda biraz sorunlar oluyo ama benim eşim iyi bı insan çocuğa bişey yansıtmıyor benle sorunları oluyor ama asilamicak bı durum dgl tabiki de ama vicdanlı olması en önemlisi yanlız olmuyo hayat ben 6sene sonra anca karar verebildim evliliğe aile si çok önemli biraz da anlasabilecgn sevebileceğin guvenecegin biri olursa korkma hayat çok zor yanlız kadınlar için
Her evlilikte sorunlar olur bu sorunların cocuk yüzünden olup olmaması önemli olan benim icin
Hayat bence de yalnız geçmiyor o yüzden ben de ilerisi için bunu istiyorum

Canım bende36 yaşında şiddet yüzünden boşandım 13 yaşında kızım var 5 yıllk görüşme sonucu sevdiğim ve gerçekten istediğim biriyle evlendim ayrıca o bekar düğünümüze varana kadar yaptık herşey ilki gibi oldu nasılım diye sorarsın illa ufak tefek sorunlarımız oluyor ama aşamdığımız bir durum yok mutluyum şu an tedavi sonucunda tek yumurta ikizlerine 15 haftalık hamileyim.. Bence her kadın sevildiği birini ister değer görmek ister seni çok iyi anlıyorum eğerki geçmişine sünger çektiysen kendinide toparladıysan deneyebilirsin çünkü hayat yalnız geçmiyor
Maasallah Allah sağlıcakla dünyaya getirmenizi nasip etsin :)
Kzınıız nasıl karşıladı süreci ? Bosandıgınzda 8 yaşındaydı anladığım kadarıyla

Maasallah Allah sağlıcakla dünyaya getirmenizi nasip etsin :)
Kzınıız nasıl karşıladı süreci ? Bosandıgınzda 8 yaşındaydı anladığım kadarıyla
Çok teşekkür ederim Canım, boşandığımda 5 yaşındaydı psikolojik çöküntü yaşadı ayrıldığımızda ama evlenirken bir sorun yaşamadım şükürler olsun evin içindede tabi bir alışma süresi oluyor ama inan aşılamayacak bir sorun olmadı

Back
X