Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burnu tıkalı serum fizyoloji yapıyorum oda biryere kadar sonra yine aynı oluyor o ağlıyo ben ağlıyorumLütfen viks gibi ürünler kullanmayin. Agri kesiciyi gerektiginden fazla vermeyin. Nefes alabiliyor mu yeterli kadar, yani nefes yollari acik mi
HayırInhalasyon cihaziniz var mi?
Tabikide götürdüm korona değil grip dedi doktorhanimefendi bebek 6 aylik...laf olsun uyuzluk icin degil cocugun sagligi icin diyorum doktora goturun lutfen..6 ay cok kucuk..boyle burdan deme ile allah korusun sikinti cikar..lutfen korona demeyin..hepimiz onlem alarak hastaneye gidiyoruz..cok gecmis olsun
Ben cocuk korona demedim hanimefendi...madem doktora goturdunuz onun onerdigi tedaviyi uygulayin..sonuc almadiysaniz tekrar goturun..Tabikide götürdüm korona değil grip dedi doktor
Ek gıda alıyorsa c vitamini içeren şeyler dene. Emiyorsa sık sık emzir. En iyi antibiyotik anne sütüdür..benim kızım da bir aylıkken grip olmuştu. Üç gün boyunca aralıksız emdi. Yorgunluktan bittim ama ilaç vermeden atlattık çok şükür.6 aylık bebeğim var grip oldu çok mızmızlanıyor uyumuyor napabilirim çok panik oldum artık ağrı kesici veriyorum serum fizyoloji sizin fikriniz nedir akıl verin öneri verin bana güzel anneler
Ek gıda alıyorsa c vitamini içeren şeyler dene. Emiyorsa sık sık emzir. En iyi antibiyotik anne sütüdür..benim kızım da bir aylıkken grip olmuştu. Üç gün boyunca aralıksız emdi. Yorgunluktan bittim ama ilaç vermeden atlattık çok şükür.
Bir de viksi kaynayıp odaya kokusunu ver hemen burnunu açar.
Odasına dedi ama üzerine sürün demedi.Vikis bebekler için tehlikeli olabiliyor. Bence hiç bı şekilde onerilmemeli.