Çocugu ozellikle bebegi olanlar yardim edin lutfen!!

Burnu tıkalı serum fizyoloji yapıyorum oda biryere kadar sonra yine aynı oluyor o ağlıyo ben ağlıyorum
Kaynar suyun içerisine nane yağı damlatıp odasına koyun, bu burun yolunu açmaya destek olacaktır. Birde yastığa yatırırsanız kafası biraz havada olursa daha rahat nefes alır. Kendi bildiğinize ağrı kesici filan vermeyin, siz doktor değilsiniz.

Burnu tikaliysa açın, yatağının yakinina bas ucuna soğanı dörte bölüp koyun burnunu açar, agri kesici vermenize gerek yok bence , burnunu acik tutmaya bakın

Cold mix damla alın, çocuğun giysisine bir kaç damla damlatın nefesi serum fizyolujikten çok daha ızun süre rahatlayacaktır. Doktorun verdiği ilaçlara devam edin. 2 çocuğumu da o damlayla büyüttüm hatta kendim de kullanırım, kendiniz de araştırın. Geçmiş olsun
Cold mix damla bizde cok kullandik . Birkac gün kullanmak yetiyordu bize. Bazen burnu akmaya baslayinca kullaniyordum , hemen akinti geciyordu. Biz cok memnun kaldik .

Ama alerjik olabilirmis , dikkat ederek kullanilabilir.

Odasına soğan kesip koyun. Ayaklarının altıma limon suyu sürün. Sırtına az çörekotu yağı sürün. Sık sık burnunu açın. (Önce az deneyin) gereksiz yere ilaç vermeyin ağrı kesici ateş düşürücü. Ateş 38 ve üstüne çıkarsa doktora danışın.

6 aylık bebeğim var grip oldu çok mızmızlanıyor uyumuyor napabilirim çok panik oldum artık ağrı kesici veriyorum serum fizyoloji sizin fikriniz nedir akıl verin öneri verin bana güzel anneler
Valla buhardan baska tavsiye veremeyecegim
Grip gercekten bebeklerde uzun suruyo ve surekli uyandiklari icin yorucu oluyor
Dr. Rahat uyumasi icin surup yaziyo size yazmadimi alerji surubu verirler genelde rahat uyumasi icin

Odasina bi tane soğani ikiye kesip ustune de karanfil batirip koyun cok faydali olacak Allahin izniyle

6 aylık bebeğim var grip oldu çok mızmızlanıyor uyumuyor napabilirim çok panik oldum artık ağrı kesici veriyorum serum fizyoloji sizin fikriniz nedir akıl verin öneri verin bana güzel anneler
Bol bol emzirin burnuna sık serum fizyolojik sıkın baş ucuna soğan kesip koyabilirsiniz kokusuna dayanabilirseniz . Panik olmayın grip oldukça bağışıklığı artacak. Ateşine dikkat edin ateş yoksa korkmayın . Anne sütü almıyorsa bilmiyorum su ne kadar verilir . Boğazı kuruyordur ben sık emziriyorum grip olunca

Viks değil coldmix kullanabilirsiniz. Sadece bir damla odasındaki perdeye ya da yastığa damlatın diyorlar.
Soğan kesip baş ucuna koymanız da faydalı olur.
Ikisinden biri..
Sevgili Legal Alien Legal Alien baby vac önerdi bana fizyolojik serumla temizlemeyi onuna yapıyorum.
Gerçekten süper ürün kendisine teşekkür ederim.
Mutlaka edinin bundan sonra en çok kullanacaklarimizdan biri bence.
Burnu tikanik emmek de istemez yavrucuk.
Onu açmak gerek önce.

Çok geçmiş olsun.
Minnaklar sağlıktan ayrılmasın. :KK43:

Memnun kalmana çok sevindim, bundan sonra da çok işinize yarayacağından eminim. İnsan diğerlerinin ne kadar etkisiz olduğunu anca babyvac kullanınca anlıyor.

İnşallah çatlak konusu da hallolur, taciz etmemek için yazmıyorum ama aklım sizde nomunomuchua nomunomuchua

Sevgili konu sahibi, ben kızıma (19 aylık) doğduğundan beri sadece babyvac kullanıp burnunu açık tuttum, ağzını açarak nefes almasını engelleyerek boğazlarının kuruyup tahriş olmasının önüne geçtim. Burnu açık olunca emmesinde de sıkıntı yaşamadık hiç. Yani benim sistem tamamen burnunu açık tutmak üzerine kurulu, daha hiç hasta etmedik kızı.

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Zamanında benzer konuyu ben de açmıştım ve Burda yazılanlar gerçekten işe yaramıştı
Odasına soğan doğrayıp koyun
Ayaklarını limonla ovalayın
Ben ıhlamur vermiştim sürekli ama bi araştırın öyle verin benimki kaç aylıktı hatırlamıyorum.
Kıyafetlerini nevresimlerini sık değiştirin
Serum fizyolojik ile burnunu açabilirsiniz
Şimdilik aklıma gelenler bunlar yine gelirse eklerim

Otri bebeyle burnunu sürekli temızleyin hep acık olsun burnu. Papatya cayı da yapıp biberonla icirebilirsiniz bebek için olan

Geçmiş olsun, ağrı kesici vermeseniz keşke.
Ben serum fizyolojik yerine şırınga ile serumu daha güçlü buluyorum. Daha iyi açıyor, hastanede hemşireler öğretmişti.
Eczaneden izotonik serum aldık. enjektorle serumu çekip siringanin tamamını dolduruyorsunuz. Sonra iğneyi çıkarıp siringanin dörtte birini bebeğin bir burun deliğine sıkıyorsunuz. Hemen bebeği yüz üstü çevirip sırtına vuruyorsunuz ki ciğere falan gitmesin. Sonra yine dörtte birini aynı deliğe sıkıp tekrar bebeği çevirip sırtına vuruyorsunuz. Burun aspiratörüyle cekiyorsunuz, bayağı boşalıyor burun. Bu işlemden sonra diğer burun deliğine aynı şeyi yapıyorsunuz ve yine aspire ediyorsunuz. Aspiratör olarak da hortumlu olanlar iyi

Ateş öksürük olursa hiç beklemeyin doktora gidin tekrar, zatürreye bronşite çevirebiliyor bebeklerde

Burnu tıkalı serum fizyoloji yapıyorum oda biryere kadar sonra yine aynı oluyor o ağlıyo ben ağlıyorum
Serumu her yarım saatte bir her burna 2,5 ml şeklinde hızlı bir şekilde sıkıp, ters çevirip sırtına vurarak uygulamam gerektiğini söylemişti bana doktor. Hastanede hemşire yaptı, öyle bi sümük çıktı ki küçücük bebeğimden, inanamadım. O şekilde yapmadıkça serum etkili olmuyor. Ona dikkat edin lütfen. Yoksa bronşite çevirirmiş. Allah esirgesin.

Altı aylıkken benim kızım da böyle grip olmuştu Dr a götürdüm o da sadece burun için serum kullanın dedi antibiyotik vermedi . Sürekli emzirdim 3 günde iyileşti. Ama 3 gün gece gündüz sürekli uğraştım . Emzirdim hafifçe ana kucağında salladım dinlenerek , beslenerek geçmişti. Geçmiş olsun.

Rezene demleyıp verin hem rahatlatır hem grib ise geçirir

Back
X