Evet ama benim ilk ve tek çocuğum olacak. Milyonların annesi değilim alışkın olmam beklenemez.
tamam ama bu düşünce şeklinin size bir faydası yok..benim dediğim gibi düşünüp kendinizi öyle telkin edin..
Çoçuğun bıngıldağına mı bastın
Teşekkürler. Biraz da deneyim sanırım benim ikiz yeğenlerim 8 aylıklardı sünnet olduklarında ve saatlerce haykırarak ağlamışlardı, kuzenimin tansiyonu düştü vs. Öyle olucaz diye korkuyorum.
Benim.oglum 2 yasina yakinken klips yontemiyle lokal anestezi ile olmustu ve yanindaydik.Almayacakmış ya ben alırlar sanıyordum ona taktım çok kafayı. Ameliyathanede yapacak heralde
Bu yaşta hiç anlamaz bile korku nedir bilmezler ki hatta yarası çabucak iyileşir bende 1.5 yaşında yaptırmıştım.Bezle anlamıyorlar bile sadece pansumanda biraz canı yanıyor.O da en fazla 1 hafta sürdü.Siz de panik yapmayın bu onun sağlıgı için diyerek daha kötüleri de var diyerek kendinizi telkin edin.Bol bol gezdirin
Onlarda mi lokal olmustu
Fitilin ismini hatırlamıyorum ama muhtemelen etkili bir ağrı kesiciydi. Tabi bebisler küçük olduğu için çok mecbur kalmadıkça o fıtiller iki aylık bebek için kullanilmiyormus. Bize kullanacağımız iki kremi ve iki adet fitili hastaneden çıkarken kendileri vermişlerdi canım bende açıkçası ismine çok dikkat etmedim.ama fitili verdikten yarım saat sonra susmustu oğlum ve boşuna ben onu üç dört saat aglatmistim. Doktor çok mecbur kalmazsan verme dediği için.Ne fitiliydi acaba ağrı kesici mi?
Benim.oglum 2 yasina yakinken klips yontemiyle lokal anestezi ile olmustu ve yanindaydik.
Bu arada 1 yasindan sonra sunneti hic onermem. Bir de klips yontemini sectigime de bin pismam oldum.
Yine de ben ameliyathanede bile olsa gormek isterdim.
Benimde oğlum 16 aylıkken sünnet oldu, bizi de içeri almadılar be lokal anestezi oldu. Hiç ağlamamış sonrasında da sadece kolundaki serumdan rahatsız olduğu için ağladı. Bir hafta içinde tamamen iyileşti. Erken olması geç olmasından daha iyi kesinlikle.
8 aylık çocuk yabancıyı istemez yanında. Bunun için bile ağlar. Çok kolay geçecek emin olun.Teşekkürler. Biraz da deneyim sanırım benim ikiz yeğenlerim 8 aylıklardı sünnet olduklarında ve saatlerce haykırarak ağlamışlardı, kuzenimin tansiyonu düştü vs. Öyle olucaz diye korkuyorum.
Sunnet derisini o an kesmiyor da mandal gibi bir sey takiyor. Deri gun icinde kuruyor. Ama cocuk o aleti gorup tedirgin oluyor. Agrisi da cok oluyor.Klips yöntemi nedir?
ben genel yaptırdım. Operasyon sonrasi 2 saat bir sey yemeyecegi için çok ağladı. emince sakinledi. bir de ilk cisini yaparken ağladı. Pansuman falan yapmadik biz. Sadece bir krem vardı. Dikisler düşen kadar onu sürdük. Ikinci günü bir sey olmamış gibi idi. Hayatına devam etti. Sizinki daha kucukmus. Biz baya hareketli olduğumuz için genel önerdiler. Operasyon anında daha çok korkar ve zaptedilemezse yanlış işlem olur diye.Evet ama canları yandığından değil korkularından çok ağladılar bir de onların annesi de çok ağladı ondan da korktular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?