Sünnet Çocuğu sünnet olanlar bakabilir mi

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
selam herkese,

10 gün sonra oğlum sünnet olacak. 2 aylık. Derisi çok dar olduğu için çişini zor yapıyor 10 gün içinde olması lazım dedi doktor, zaten artık küçükten sünnet yapıyorlarmış çabuk iyileşsin diye bu konuda sıkıntım yok. Lokal anestezi ile olacak beni almayacaklarmış :( aç getir çocuğu sütünü de sağ, ağlayınca biz vericez öyle duruyor bebekler ancak dedi doktor. Ben de yeni anneyim çok kafama taktım. Sabahın köründe aç aç götüreceğiz çocuğu korkacak ağlayacak. Çok panik yapıyorum çocuğum korkacak diye çok üzülüyorum. Ne olur akıl verin nasıl soğuk kanlı kalınır böyle durumlarda? Bebeğim aşı olurken bile bakamıyorum ben. Bugün yumuşak bir yere benim yüzümden iki defa kafasını çarptı, bıngıldağını tutup çocuğumun kafasını içeri çökerttim hastaneye gidelim diye panik yaptım zor ikna ettiler. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum o hasta yavruların anneleri nasıl güçlü maşallah ben en ufak şeye çıldırıyorum iyi anne değilim diye. Daha çocuğun çok düşecek çok canı yanacak bunlar ne ki diyorum. Ama sünneti düşündükçe başım ağrıyor.

Endisenizi anlıyorum
Daha ne düşüp kafa çene diz yarmalar olacak daha ne tehlikeler atlatacak
Göre göre zamanla alışırsın :KK66:

Hastane en guvenilir yer başında doktor hemşire olacak
Kuzenim oğlunu 1 haftalıkken lazerle sünnet ettirdi 3 günde iyileşti

Hayırlı olsun :)
Henüz bebek olduğu için fazla bi acı hissetmez çarçabuk da iyileşir , çocukların yaşı büyük olduğunda hem acı hissedip hem de naz yapıyorlar .
Korkmayın siz de biraz dirayetli olun .

Teşekkür ederim. Benim çocuğum çok korkakmış gibi geliyor sanki çok ağlayacak ve becerip sakinleştiremeyecekmişim gibi..

Endisenizi anlıyorum
Daha ne düşüp kafa çene diz yarmalar olacak daha ne tehlikeler atlatacak
Göre göre zamanla alışırsın :KK66:

Hastane en guvenilir yer başında doktor hemşire olacak
Kuzenim oğlunu 1 haftalıkken lazerle sünnet ettirdi 3 günde iyileşti

Evet orası öyle doktor hemşire var daha ne olsun değil mi

Yanlis mi anladim yoksa cocugun bingildagini mi bastirdiniz oraya dokunmak bile tehlikeli diye biliyorum ben bastirmaniz cok tuhaf geldi oraya dokunmayin diye ebemiz uyarmisti bizi

Daha bebeginiz kucuk hic bir sey anlamayacak abartildigi gibi olmuyo 15-20/dkika bile surmuyor telaslanacak bir durum yok unutmayin sakinan goze cop batar

Yanlis mi anladim yoksa cocugun bingildagini mi bastirdiniz oraya dokunmak bile tehlikeli diye biliyorum ben bastirmaniz cok tuhaf geldi oraya dokunmayin diye ebemiz uyarmisti bizi

Daha bebeginiz kucuk hic bir sey anlamayacak abartildigi gibi olmuyo 15-20/dkika bile surmuyor telaslanacak bir durum yok unutmayin sakinan goze cop batar

Hayır bastırmadım çarptıktan sonra şapkasını düzeltirken hissettim ve sandım ki çarptığı için içine çöktü. Aslında biliyorum orda bıngıldak olduğunu ama panik yaptığım için kafam gitti.

Hayırlı olsun:)
Benim oğlum da 2 aylıkken sünnet oldu 2 günde iyileşti geçti gitti. Bebeklerin derileri hemen iyileşme gösteriyor çok şükür:) endişe etmeyin acı hissetmeyecek ve hemen iyileşecek inşallah.

Teşekkürler. Biraz da deneyim sanırım benim ikiz yeğenlerim 8 aylıklardı sünnet olduklarında ve saatlerce haykırarak ağlamışlardı, kuzenimin tansiyonu düştü vs. Öyle olucaz diye korkuyorum.

korkma birşey olmaz. İşlerini bilen insanlar sonuçta. Herhangi birşey olursa yanına alırlar zaten.

Peki bir şey sorcam sağdığım sütü nasıl götüreceğim? Poşetten çıkarıp biberona koyup öyle götürmem lazım sanırım, bizim 1.5 saat yol sürecek. Ya 3 saati geçer de bozulursa? İlk defa sağıcam da bilgim yok.

Peki bir şey sorcam sağdığım sütü nasıl götüreceğim? Poşetten çıkarıp biberona koyup öyle götürmem lazım sanırım, bizim 1.5 saat yol sürecek. Ya 3 saati geçer de bozulursa? İlk defa sağıcam da bilgim yok.[/QUOT
Hastaneye gittiğinde emzirme odasında sagabilirsin

Ben de oğlumu iki aylıkken sünnet ettirdim,iki kuzen birlikte yaptirdik. İlk gece bizim zor geçti. Doktorumuz çok ağlarsa sakinlestiremezsen fitil verebilirsin demiş ve iki adet fitil vermişti çıkarken.ben vermek zorunda kaldım çünkü saatlerce ağladı.ama ertesi gün hicbiseyi kalmamıştı.bir hafta içinde de kabuk bağlayıp iyileşti.
Ama yeğenim hiç aglamadi ,sanki sünnet olan o değildi.
Şimdiden panik yapmayın,her çocuk aynı tepkiyi vermiyor ,belki ağrısız sizisiz atlatır oğlunuz. Şimdiden çok geçmiş olsun. Bunlar küçük şeyler ,geçer Allah'ın izniyle.

selam herkese,

10 gün sonra oğlum sünnet olacak. 2 aylık. Derisi çok dar olduğu için çişini zor yapıyor 10 gün içinde olması lazım dedi doktor, zaten artık küçükten sünnet yapıyorlarmış çabuk iyileşsin diye bu konuda sıkıntım yok. Lokal anestezi ile olacak beni almayacaklarmış :KK43: aç getir çocuğu sütünü de sağ, ağlayınca biz vericez öyle duruyor bebekler ancak dedi doktor. Ben de yeni anneyim çok kafama taktım. Sabahın köründe aç aç götüreceğiz çocuğu korkacak ağlayacak. Çok panik yapıyorum çocuğum korkacak diye çok üzülüyorum. Ne olur akıl verin nasıl soğuk kanlı kalınır böyle durumlarda? Bebeğim aşı olurken bile bakamıyorum ben. Bugün yumuşak bir yere benim yüzümden iki defa kafasını çarptı, bıngıldağını tutup çocuğumun kafasını içeri çökerttim hastaneye gidelim diye panik yaptım zor ikna ettiler. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum o hasta yavruların anneleri nasıl güçlü maşallah ben en ufak şeye çıldırıyorum iyi anne değilim diye. Daha çocuğun çok düşecek çok canı yanacak bunlar ne ki diyorum. Ama sünneti düşündükçe başım ağrıyor.
Sizi operasyon sirasinda almayacaksa baska bir yerde yaptir sunneti.

Ben de oğlumu iki aylıkken sünnet ettirdim,iki kuzen birlikte yaptirdik. İlk gece bizim zor geçti. Doktorumuz çok ağlarsa sakinlestiremezsen fitil verebilirsin demiş ve iki adet fitil vermişti çıkarken.ben vermek zorunda kaldım çünkü saatlerce ağladı.ama ertesi gün hicbiseyi kalmamıştı.bir hafta içinde de kabuk bağlayıp iyileşti.
Ama yeğenim hiç aglamadi ,sanki sünnet olan o değildi.
Şimdiden panik yapmayın,her çocuk aynı tepkiyi vermiyor ,belki ağrısız sizisiz atlatır oğlunuz. Şimdiden çok geçmiş olsun. Bunlar küçük şeyler ,geçer Allah'ın izniyle.

Ne fitiliydi acaba ağrı kesici mi?

Back
X