- 10 Ekim 2016
- 1.843
- 2.504
- 83
selam herkese,
10 gün sonra oğlum sünnet olacak. 2 aylık. Derisi çok dar olduğu için çişini zor yapıyor 10 gün içinde olması lazım dedi doktor, zaten artık küçükten sünnet yapıyorlarmış çabuk iyileşsin diye bu konuda sıkıntım yok. Lokal anestezi ile olacak beni almayacaklarmış
aç getir çocuğu sütünü de sağ, ağlayınca biz vericez öyle duruyor bebekler ancak dedi doktor. Ben de yeni anneyim çok kafama taktım. Sabahın köründe aç aç götüreceğiz çocuğu korkacak ağlayacak. Çok panik yapıyorum çocuğum korkacak diye çok üzülüyorum. Ne olur akıl verin nasıl soğuk kanlı kalınır böyle durumlarda? Bebeğim aşı olurken bile bakamıyorum ben. Bugün yumuşak bir yere benim yüzümden iki defa kafasını çarptı, bıngıldağını tutup çocuğumun kafasını içeri çökerttim hastaneye gidelim diye panik yaptım zor ikna ettiler. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum o hasta yavruların anneleri nasıl güçlü maşallah ben en ufak şeye çıldırıyorum iyi anne değilim diye. Daha çocuğun çok düşecek çok canı yanacak bunlar ne ki diyorum. Ama sünneti düşündükçe başım ağrıyor.
10 gün sonra oğlum sünnet olacak. 2 aylık. Derisi çok dar olduğu için çişini zor yapıyor 10 gün içinde olması lazım dedi doktor, zaten artık küçükten sünnet yapıyorlarmış çabuk iyileşsin diye bu konuda sıkıntım yok. Lokal anestezi ile olacak beni almayacaklarmış