- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi gulendam_34
-
Ben bu forumda çok samimi olmadığım kimseye sen diye hitap etmem genelde. Siz başka yerde bana yine bu şekilde hitap ettiyseniz bu yine sizin saygı probleminiz benim değil.Başka bir yerde "sen" derken bu konuda "siz" demek ikiyüzlüce geliyor bana ondan... Ve bana ilk mesajı atan sensin.. Hala saygısız yorumlarına devam ediyorsun, ben uçakla gönderilmesine karşı çıktım sen okula göndermeyin diyorsun....
bir lokma saygı be canım... ben sana gönderilmeli dedin diye o zaman bırak sokaklarda yaşasın desem ne kadar mantıksız bir insan olurum değil mi? Sen de bir bak lütfen yorumlarına...
ayrıca diyelim ki o suya atıldığında siz lavabodasınız? ne oalcak? çocuğu boğulmaya mı terkedecekler?
pardon uçak mı düşüyor ??iyi de sudaki çocuga müdahale etmekle düşen bi uçağa müdahale etmek aynı şeymi ?
öenmli olan örnekler değil bence. hayatta her zaman yanlarında olamayız ve elimizden geldiğince yanlarında olsak da,müdahale edemeyeceğimiz durumlar mutlaka olacaktır..iyi de sudaki çocuga müdahale etmekle düşen bi uçağa müdahale etmek aynı şeymi ?
pardon uçak mı düşüyor ??
Ben bu forumda çok samimi olmadığım kimseye sen diye hitap etmem genelde. Siz başka yerde bana yine bu şekilde hitap ettiyseniz bu yine sizin saygı probleminiz benim değil.
Ben sizin canınız değilim, bu kadar laubali olmazsak sevinirim.
Saygı konusunda benim bir sıkıntım yok, gerektiği kadar gösteriyorum herkese. Sizin saygısızlık diye nitelendirdiğiniz şeyleri şurda 80 kişiye sorun size hak vermezler. Komik duruma düşersiniz.
Kinayeden, abartıdan habersiz olduğunuz açık. O yüzden başka cevap yazmayacağım size. Mutlu günler diliyorum.
hmm uçak düşerken çocuğun yanında olsanız ne gibi bir müdahalede bulunacaksınız? onu anlamadım ben?türbülans, uçak kazası vs genel olarak konuşuyorum zaten
Haberlerde gördünüz mü bilmiyorum, bir baba 5 yaşındaki oğlunu bir alışveriş merkezinde wc ye tek göndermiş,kapıda bekliyormuş.Oğlu çıkmayınca şüphelenip içeri girmiş.Oğluna tecavüz etmişler wc de. Sakın göndermeyin,lütfen dikkat edin çocuklarınıza,benim de ufak kızım va ve bu olaylar gece rüyalarıma giriyor
hmm uçak düşerken çocuğun yanında olsanız ne gibi bir müdahalede bulunacaksınız? onu anlamadım ben?
öyle yaparlar abla titizdir zaten kardeşimİzmir'de trafik sorunu pek yok nasılsa,vakitli çıkarlar alırlar.,
Birde çok erken saattealmayın bileti,malum istanbul trafiği biliyorsun yoğun oluyor..
kıyamambenim oğlum 7 yaşında.
ama sanırım ben göndermezdim.
oğlum da gitmek istemez diye düşünüyorum henüz tek başına.
birlikte uçağa bindiğimizde bile türbülans olduğunda hemen bana sarılıyor, korkuyor.
ama tabii tüm çocuklar aynı değil.
tüm anne/babalar da benim gibi düşünmek, yetiştirmek zorunda değil.
içiniz nasıl rahat edecekse onu yapın, çocuk özgüven kazanacak diye 40-45 dakika ölüp dirilemem şahsen ben :)
Allah iyiliğini versin :) güldürdün beniKatılıyorum ,
korku filmi izlediğim zaman anneme sarılır yatardım.
şimdi utancımdan kızımla yatıom annem benle yatmaz sanırım heheheheh :)
trübülans olmuştu biz kez ben çok korktum hostes fark etti yanıma geldi.
ellerimi tuttu.beni sakinleştirdi.
10 dk snr indi zaten uçak.
bizde de ben krumacıyımçok hoşsun fallen hahahha
ne bileyim ya bazen yazılanları okuyunca kendimi gaddar görüyorumoğlum 4 yaşında ;ama kendi başına birşeyler yapmasını sağlamaya çalışyıorum. babası çok korumacıdır bizde..onu dizginlemeye çalışıyorum ben..
teşekkürler canım :)Arkadaşım gonderdi hostese emanet ediliyormuş hatta uçak rötar yapmış hostes hep yanlarındaymış inince de ismi verilen kişiye emanet etmiş
bende öyle düşünüyorum canımBen de bakkala, cakkala, asagiya vs gondermem. Ama ucaga bindirebilirim. Cocuk akli basindaysa yaşı bunun icin kucuk değil. Ozguveni gelisir. Hostesler var diye söylüyorum tabi bunu. Ozellikle kiz cocuklarinin bagimsiz yetismesi taraftariyim tabi ucak gibi guvenli ortamlar dahilinde. Kaçmaz fırsat bu sizin icin
bu haber neymiş ya ben hiç rastlamadım1. Adam niye disarda bekledi, anlamadim, sonucta 5 yasindaki bir cocuk, yardim etmesi gerekiyor.
2 Ne kadar bekledi? Nasil oluyorda 2 dakikada hemen cocuga tecavüz ediyorlar
3 Bu hikaye dogru olsa bile, bir ucak yolcululugu ile alaka bile yok. Ne yani, hostes yanindayken, koca ucakta cocuga mi tecavüz edecekler? Siz hic ucak yolculugu yaptinizmi?
Konu sahibine sesleniyorum, icin rahat olsun. Kizin cok güzel bir tatil gecirecek :)
ayy Allah korusun kızlaruçak düşürken müdahale de buluncam diye bişi dile getirmedim zaten..
türbülansa girdiğinden bahsettim önce, daha sonra oluşabilcek alternatifleri..
bi kaç önceki yorumda da söyledim her alanda bu tehlike ihtimalleri var ama bu durum keyfi riske giriyor bana göre..
maşallah sana.. gönderirsem inşallah benim kız da böyle olur :)
4 kere hemde vay be
bakalım gönderebilecek miyim?
vayyyy güzelmiş korumacılığı hostesin10-11 yaşlarımdayken refakatçiyle uçmaktan sıkılırdım, "pff zaten biliyorum ne gerek var" derdim. Buna rağmen havayolları da hostes de beni hiç başıboş bırakmazdı ki o yaşta belki 30 yaşındaki adamdan daha alışıktım uçmaya.
Bir gün havaalanında babam karşıladığında boynuna atladım "babacımm" diye, hostes girdi araya, "beyfendi siz nesi oluyorsunuz" diye. "Babasıyım" dedi babam, kadın babamın nüfus cüzdanıyla annemin beni uçağa bindirirken doldurduğu evrakı kontrol etmeden bırakmadı beni.
1. Adam niye disarda bekledi, anlamadim, sonucta 5 yasindaki bir cocuk, yardim etmesi gerekiyor.
2 Ne kadar bekledi? Nasil oluyorda 2 dakikada hemen cocuga tecavüz ediyorlar
3 Bu hikaye dogru olsa bile, bir ucak yolcululugu ile alaka bile yok. Ne yani, hostes yanindayken, koca ucakta cocuga mi tecavüz edecekler? Siz hic ucak yolculugu yaptinizmi?
Konu sahibine sesleniyorum, icin rahat olsun. Kizin cok güzel bir tatil gecirecek :)
saol yorumun için sen herşey olabilir diye yazdın anladım benBir çok kez uçak yolculuğu yaptım evet, verdiğim örnek en olmadık şeylerin en olmadık zamanlarda başımıza gelebilceğine dair bir örnekti.Sizin kızınıza tecavüz edecekler göndermeyin demedim.Hayatta herşey olabiliyor dedim. Ayrıca uçakta bişey olup olmayacağını bilemeyiz,belki indikten sonra onu bekleyen kişiyi bulamayacaklar.Hayat bu herşey olabilir.Ben göndermezdim,gönderen göndersin.
teşekkür ederim canım5 sene önce ablam yeğenimi bize yollamıştı..ozamanlar 8 yaşındaydı..onun için hostes görevlendiriyorlar..boynunda kart vardı,iç hatlar gelen kapısına kadar getirdiler yeğenimi..benim kimliğime bakıp teslim ettiler..
canım 15 yaş da zaten refakatçi hostes falan olmuyobencede gondermeyım çişi gelir acıkır yanı ne bılım uıyur dalar yanı ne kadar yanında hostes de olsa aklın kalacagına gonderme derım ama tercıh sızın tabı yanı hanı bıras daha buyuk olsa neyse cok kucuk ama cnm on bes falan olsa neyse ama bence benım fıkrım sız bılırısnız
teşekkür ederim canımOtobus falan kesinlikle olmaz da ucakla göndermekten korkacal birsey yok bence. Hem cocuk da korkmuyormus ne guzel. Hostes sizden alip teyzeye birakacak. Iciniz rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?