çocuğu uçakla tek başına yanında biri olmadan gönderen var mı?

Ben bu forumda çok samimi olmadığım kimseye sen diye hitap etmem genelde. Siz başka yerde bana yine bu şekilde hitap ettiyseniz bu yine sizin saygı probleminiz benim değil.
Ben sizin canınız değilim, bu kadar laubali olmazsak sevinirim.
Saygı konusunda benim bir sıkıntım yok, gerektiği kadar gösteriyorum herkese. Sizin saygısızlık diye nitelendirdiğiniz şeyleri şurda 80 kişiye sorun size hak vermezler. Komik duruma düşersiniz.
Kinayeden, abartıdan habersiz olduğunuz açık. O yüzden başka cevap yazmayacağım size. Mutlu günler diliyorum.

Ben de bakkala, cakkala, asagiya vs gondermem. Ama ucaga bindirebilirim. Cocuk akli basindaysa yaşı bunun icin kucuk değil. Ozguveni gelisir. Hostesler var diye söylüyorum tabi bunu. Ozellikle kiz cocuklarinin bagimsiz yetismesi taraftariyim tabi ucak gibi guvenli ortamlar dahilinde. Kaçmaz fırsat bu sizin icin

iyi de sudaki çocuga müdahale etmekle düşen bi uçağa müdahale etmek aynı şeymi ?
öenmli olan örnekler değil bence. hayatta her zaman yanlarında olamayız ve elimizden geldiğince yanlarında olsak da,müdahale edemeyeceğimiz durumlar mutlaka olacaktır..
bu yüzden her şartta kendilerini korumak adına yapmaları gerekenleri öğretmek ya da özgüven aşılamak görevimiz diye düşünüyorum..

"Uçakla göndermek istemiyorsan okula da gönderme" mantığın kinaye falan değil gereksiz yere polemik sebebiydi.. Bence de sohbetimizi burada noktalayalım... Sana da iyi günler

1. Adam niye disarda bekledi, anlamadim, sonucta 5 yasindaki bir cocuk, yardim etmesi gerekiyor.

2 Ne kadar bekledi? Nasil oluyorda 2 dakikada hemen cocuga tecavüz ediyorlar

3 Bu hikaye dogru olsa bile, bir ucak yolcululugu ile alaka bile yok. Ne yani, hostes yanindayken, koca ucakta cocuga mi tecavüz edecekler? Siz hic ucak yolculugu yaptinizmi?

Konu sahibine sesleniyorum, icin rahat olsun. Kizin cok güzel bir tatil gecirecek :)

hmm uçak düşerken çocuğun yanında olsanız ne gibi bir müdahalede bulunacaksınız? onu anlamadım ben?

uçak düşürken müdahale de buluncam diye bişi dile getirmedim zaten..
türbülansa girdiğinden bahsettim önce, daha sonra oluşabilcek alternatifleri..
bi kaç önceki yorumda da söyledim her alanda bu tehlike ihtimalleri var ama bu durum keyfi riske giriyor bana göre..

İzmir'de trafik sorunu pek yok nasılsa,vakitli çıkarlar alırlar.,
Birde çok erken saattealmayın bileti,malum istanbul trafiği biliyorsun yoğun oluyor..
öyle yaparlar abla titizdir zaten kardeşim
yok normal saatte alırım inşallah

Sulu götürüp susuz getirir bu yaramazlar..[/QUOTE]
aynen öyle :)
kıyamam
Allah iyiliğini versin :) güldürdün beni
bizde de ben krumacıyım
babası öyle çok değildir
Arkadaşım gonderdi hostese emanet ediliyormuş hatta uçak rötar yapmış hostes hep yanlarındaymış inince de ismi verilen kişiye emanet etmiş
teşekkürler canım :)
bende öyle düşünüyorum canım
bu haber neymiş ya ben hiç rastlamadım
Allah korusun
inşallah kızım iyi bir tatil geçirir canım :)
ayy Allah korusun kızlar

4 kere hemde vay be
bakalım gönderebilecek miyim?

10-11 yaşlarımdayken refakatçiyle uçmaktan sıkılırdım, "pff zaten biliyorum ne gerek var" derdim. Buna rağmen havayolları da hostes de beni hiç başıboş bırakmazdı ki o yaşta belki 30 yaşındaki adamdan daha alışıktım uçmaya.

Bir gün havaalanında babam karşıladığında boynuna atladım "babacımm" diye, hostes girdi araya, "beyfendi siz nesi oluyorsunuz" diye. "Babasıyım" dedi babam, kadın babamın nüfus cüzdanıyla annemin beni uçağa bindirirken doldurduğu evrakı kontrol etmeden bırakmadı beni.

vayyyy güzelmiş korumacılığı hostesin
bakalım çok istiyo benim kuzu
bugün yarın falan onunla iyice görüşüp
teyzesiyle tarihi konuşup alıcam herhalde uçak biletini canım...

Bir çok kez uçak yolculuğu yaptım evet, verdiğim örnek en olmadık şeylerin en olmadık zamanlarda başımıza gelebilceğine dair bir örnekti.Sizin kızınıza tecavüz edecekler göndermeyin demedim.Hayatta herşey olabiliyor dedim. Ayrıca uçakta bişey olup olmayacağını bilemeyiz,belki indikten sonra onu bekleyen kişiyi bulamayacaklar.Hayat bu herşey olabilir.Ben göndermezdim,gönderen göndersin.

5 sene önce ablam yeğenimi bize yollamıştı..ozamanlar 8 yaşındaydı..onun için hostes görevlendiriyorlar..boynunda kart vardı,iç hatlar gelen kapısına kadar getirdiler yeğenimi..benim kimliğime bakıp teslim ettiler..

bencede gondermeyım çişi gelir acıkır yanı ne bılım uıyur dalar yanı ne kadar yanında hostes de olsa aklın kalacagına gonderme derım ama tercıh sızın tabı yanı hanı bıras daha buyuk olsa neyse cok kucuk ama cnm on bes falan olsa neyse ama bence benım fıkrım sız bılırısnız

Otobus falan kesinlikle olmaz da ucakla göndermekten korkacal birsey yok bence. Hem cocuk da korkmuyormus ne guzel. Hostes sizden alip teyzeye birakacak. Iciniz rahat olsun.

saol yorumun için sen herşey olabilir diye yazdın anladım ben
arkadaş da ben korkmamam için yazdı bence canım
yani içim ferahlasın diye :)
teşekkür ederim canım
canım 15 yaş da zaten refakatçi hostes falan olmuyo
teşekkürler yorumun için
Otobus falan kesinlikle olmaz da ucakla göndermekten korkacal birsey yok bence. Hem cocuk da korkmuyormus ne guzel. Hostes sizden alip teyzeye birakacak. Iciniz rahat olsun.
teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…