- 6 Mayıs 2014
- 693
- 694
- 78
- Konu Sahibi gulendam_34
-
Bana hala sen diye hitap etmenizdeki saygı nerde?
Fikrimi belirtmişim o cümlede sadece, kimseye ( özellikle size) halaret etmemişim, küçük görmemişim, kötü bir söz söylememişim. Hala bir saygısızlık görmüyorum yorumumda. Siz de saygısızlığın ne olduğunu anlatamıyorsunuz zaten.
Siz bindirmeyin çocuğunuzu 18 olana kadar. Hatta dizinizin dibinden ayırmayın. Okula falan da göndermeyin evde eğitim verin. Allah muhafaza başına her şey gelebilir.
pantolonu yirtilir sksr duser derken?8.5 yaş bence çok küçük ..
9 yaşında kızım var yalnız babanesine anneme bile göndermem(ki biri aynı ilçe diğeri 30dk mesafe)
pantolonu yırtılır sıkışır düşer uçakta bi aksilik olur korkar...bence bunları düşünün
pantolonu yirtilir sksr duser derken?
aralarını virgülle ayırmam lazımdı sanırım....yanı kıyafeti yırtılabilir mahcup olur,pantolonu yirtilir sksr duser derken?
Kimin alacagini da belirtiyorsunuz, görevli hostes alacak kişiye kimlik kontrolü yapmadan vermiyor. Yani uçak seferi bitince hadi in git demiyorlar..sizi bilmemde ben olsam asla yollayamazdım helede o yaşta küçük çocuğu.siz bindireceksiniz,hostese emanet edeceksiniz ama uçak gittiği yere ulaştıktan sonra gittiği yerin havaalanında kendini kaybedebilir veya işlemleri hallettikden sonra dışarı çıktığında teyzesi veya her kimse onları orda görmeyebilir.kaybolur çocuk oralarda.yok yok ben yapamam.
kendisi istior belkide.ben yapabilirim başarabilirim diyebilir ama sizin yerinizde olsaydım izin vermezdim.
Bilgi edinmissiniz. Dogru boynuna kart asiliyor. Hostes gorevlendiriliyor. Zaten iceri girene kadar siz de havaalaninda olacaksiniz. İceri girince ucaga alinmaya baslaninca ucaga girebilir bence 8.5 yasinda cocuk. İnince de teyzesi karsilar. Hic bir sorun olmaz.Merhaba arkadaşlar
kızım 8,5 yaşında 15 gün tatilde bikaç günlüğüne teyzesine gitmek istiyor uçakla
gidişte tek gidecek dönüşte teyzesiyle gelecek
önceleri olur gözüyle bakıyorudum ama şimdi korkuyorum ister istemez
uçakta hostes görevlendiriliyormuş boynuna kart asılıyormuş birçok kişi göndermiş ama
ne bileyim evham yapıyorum korkuyorum
siz olsanız gönderir miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?