Çocuğum büyüdükçe gelen boşluk hissi ve ikinci çocuk fikri

Maddi anlamda hazırım şimdilik tabii bu ülkede ne olur bilinmez ama manevi olarak emin olamıyorum. Dediğiniz gibi galiba bebek halini özlüyorum. Çok çabuk büyüyorlar. Kendime biraz daha zaman verip bu konuyu tekrar düşüneceğim dediğiniz gibi.

Olacaksa en hazır oldugunuz zaman hayırlı bı şekilde olsun inşallah

Çocuğuna bağımlı olarak tanımlamıyorum kendimi aslında. Her şeyi ile ilgilendiğim, her şeyine çoğunlukla ben koşturduğum ve her şeyinden sorumlu olduğum zaman dışardan bağımlı gibi gözüküyorsa onu bilemem çünkü tüm gün özellikle de gündüz uykusunu bıraktığından beri birlikteyiz. Başka şeylerle de ilgileniyorum tabii. Bir yandan sektöründe isim yapmış bir şirketimiz var, çocuklarla ilgili. Bunun (burada yazmayayım şimdi ama ) bir departmanını hala ben yürütüyorum çünkü başkası yapamıyor. Aynı zamanda büyütmeye çalıştığım bir sosyal medya hesabım var. Ayrıca kış boyunca özel ders verdim. Kendime ayırdığım zamanın, uğraşın dışında bir his bu ama buraya yazan çoğu anne benzer şeyi hissediyormuş. Benzer duyguları yaşayan anneler olduğunu bilmek benim de bu durumu bebek özlemi olarak adlandırmamı sağladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…