Bebek Beslenmesi Çoçuğum çok su içiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

togrul

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
95
41
8
37
Merhaba anneler. Benim 14 aylık bir kızım var. Geceleri neredeyse 1 litre yakın su iciyor. Sizce bu normalmi bi şey. Gunduzler 0.5 litre falan. Yani gün boyu 1.5 litre. Mayıs ayında böbrekler için tedavi gördü ondan sonra böyle oldu. Sizin çoçuklar gün boyu ne kadar su tüketiyor? sizce 14 aylık bir çoçuk için 1.5 litre fazlamı?

Benim kızım da nerdeyse 18 aylık. Günde 1 litreye yakın su içiyor. Doktoruna sorduğumda daha ne istiyorsun demişti. 1,5 litre biraz fazla mı sanki? Doktora götürmediniz mi?

Benim kızım da nerdeyse 18 aylık. Günde 1 litreye yakın su içiyor. Doktoruna sorduğumda daha ne istiyorsun demişti. 1,5 litre biraz fazla mı sanki? Doktora götürmediniz mi?
Mayıs ayinda bobreyi icin tahliler yapdirdık her şey iyi dedi bobrek doktoru. Kendi doktoruna sordum sıcaklarla alakalı ola bilir dedi. yaz bitsin boyle devam ederse bir daha götrün böbrek doktoruna dedi. Önceleri hic içmezdi su doktor da zorla ver diyordu su çok iyi çoçuk için diyordu. Şimdi de neden çok içiyor diye düşünüyorüm. İNŞALLAH bir sakıncası olmaz

Benim kızım doğduğundan beri terleyen bir bebek. Bebeklerin terleme sistemi bizden farklıymış. Sizin bebeğiniz de çok terliyorsa belki gerçekten su ihtiyacı oluşuyordur. Bir arkadaşımın bebeği günde 30 ml suyu zorla içiyor. Hep kaka problemi oluyor. Ben de onu aklıma getirip rahatlatıyorum kendimi. Bence kış döneminde de devam ederse o zaman başka bir doktora daha götürmenizde fayda var. Ama doktorunun dediği içinizi rahat tutsun şimdilik bence

Mayıs ayinda bobreyi icin tahliler yapdirdık her şey iyi dedi bobrek doktoru. Kendi doktoruna sordum sıcaklarla alakalı ola bilir dedi. yaz bitsin boyle devam ederse bir daha götrün böbrek doktoruna dedi. Önceleri hic içmezdi su doktor da zorla ver diyordu su çok iyi çoçuk için diyordu. Şimdi de neden çok içiyor diye düşünüyorüm. İNŞALLAH bir sakıncası olmaz
Merhaba cocugunuzun tahlillerini yaptinizmi acaba ne cikti xok su icmesi nedeni neymis ben bir diyabetli annesiyimnbizimde boyleydi sekerden mis :(

Back
X