• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugum hasta esim annesiyle gezmede!

mervehll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
692
590
33
Arkadaslar daha onceki konumda anlatmistim 3 cocugum var en buyugu 4 yasinda. 7 aylik bebegim dun geceden beri cok hasta atesi var oksuruyor kusuyor hastaneye goturduk ilac aldik kullanıyoruz su an ama cocugum hala cok atesli surekli agliyor . Kardesleri yemek yiyecek cocuk agliyor ustleri degisecek cocuk agliyor. Bugun esim bostu isi de yoktu annesini aldi gezmeye goturdu. Cocugu hastayken annesiyle avm leri gezip alisveris yapacak yemek yiyip gulecek eglenecek. Kv ile aramizda buyuk sorunlar olmustu su an görüşmüyorum diye beni cocukla cezalandiriyor . Hergun annesine gidiyor gezip tozuyorlar eve oyle geliyor. En azindan bugun bana yardimci olabilirdi. O kadar bunaliyorum ki artik . Ben bu adamla bas edemiyorum ne yapacagimi sasirdim. Bari cocugun hastayken gezme annenle be adam en azindan gel birisiyle sen ilgilen . Evlilik benim icin iskenceye dönüştü artik ne yapabilirim hanimlar fikirlerinize ihtiyacim var

Herkese bosan demem ama çocuklarımı silah olarak kullanmaya çalışan adamı yanımda erkek diye tutmam. Gitsin annesinde kalsın empati yoksunu herif
Ya gitsin gitmesin demiyorum zaten ben ona dedim beni gorusturme kendin ne yaparsan yap. Oysa inadima hergun gidiyor hadi onu da gectim cocuk hasta ya artik bu adama tahammul edemiyorum cildirmak uzereyim

Çok karışık bir durum.
Bunaldıgınız belli ama çözüm ya pes edeceksiniz yada umursamaz davranmaya devam.
Komşunuz yok mu?
Bir kaşık yemek yedirse çocuklara.
Yok hayatim kimse yok zaten bizim burada komsuluk da yok

Arkadaslar daha onceki konumda anlatmistim 3 cocugum var en buyugu 4 yasinda. 7 aylik bebegim dun geceden beri cok hasta atesi var oksuruyor kusuyor hastaneye goturduk ilac aldik kullanıyoruz su an ama cocugum hala cok atesli surekli agliyor . Kardesleri yemek yiyecek cocuk agliyor ustleri degisecek cocuk agliyor. Bugun esim bostu isi de yoktu annesini aldi gezmeye goturdu. Cocugu hastayken annesiyle avm leri gezip alisveris yapacak yemek yiyip gulecek eglenecek. Kv ile aramizda buyuk sorunlar olmustu su an görüşmüyorum diye beni cocukla cezalandiriyor . Hergun annesine gidiyor gezip tozuyorlar eve oyle geliyor. En azindan bugun bana yardimci olabilirdi. O kadar bunaliyorum ki artik . Ben bu adamla bas edemiyorum ne yapacagimi sasirdim. Bari cocugun hastayken gezme annenle be adam en azindan gel birisiyle sen ilgilen . Evlilik benim icin iskenceye dönüştü artik ne yapabilirim hanimlar fikirlerinize ihtiyacim var
nasıl bir baba yani nasıl içine siniyor, nasıl bir babane bu?? şaştım kaldım valla. annesiyle alışverişe giden erkek de garip... zorunlu işler harici götürürsün falan da, erkekler eşleriyle bile alışverişi genelde sevmez... nasıl bir anne aşkıymış bu??

e niye gonderiyorsunuz madem calismiyor bugun, direk, sen buyuklere bakacaksin ben de kucuge bakacagim deseydiniz, en azindan gezecekse de cocuklari da gezdireydi.
Olur mu annesi aradi sikilmis gezmek istiyormus hergun beraber disardalar bende evde cocuk bakicisi

Ya gitsin gitmesin demiyorum zaten ben ona dedim beni gorusturme kendin ne yaparsan yap. Oysa inadima hergun gidiyor hadi onu da gectim cocuk hasta ya artik bu adama tahammul edemiyorum cildirmak uzereyim

Bende annesine gitsin orda kalsin bundam sonra diyorum. Çocukları sorunlu evlilikte arka arkaya dogurmak da bir konu, ama sizin canınızı da olmuş bitmişse sıkmak. İstemiyorum. Esinize iyi bir rest çekmeniz lazim. Duruma bakarsak calismiyorsunuz ama. Maddi imkanlariniz nasil

nasıl bir baba yani nasıl içine siniyor, nasıl bir babane bu?? şaştım kaldım valla. annesiyle alışverişe giden erkek de garip... zorunlu işler harici götürürsün falan da, erkekler eşleriyle bile alışverişi genelde sevmez... nasıl bir anne aşkıymış bu??
Benim esim annesine cok farkli bi bagla bagli hatta gobek bagini hala kesmemis annesiyle gibi hergun beraberler hergun . Beni birakir onu birakmaz . Cocuklarini birakir onu birakmaz

Olur mu annesi aradi sikilmis gezmek istiyormus hergun beraber disardalar bende evde cocuk bakicisi
Eşiniz çalışmıyor mu?
Kendi işide olsa başında durması lazım.
Çocukları bırakın üstlerine dogru baba evine .
Görsün valide canı sıkılıyor mu?
Oglunun baba olma vakti gelmiş çocuklara da alışmış olur

Boyle adama 1 cocuk bile fazlaydi aslinda . Cocuklarimi umursamiyor annesinden baskasini gozu gormuyor.
O adami bosver ondan bir halt olmaz ama diger cocuklarinizin hakkini gasp ediyorsunuz yazik degilmi hepsine aceleniz neydiki yine yapsaydinizda zamana yaysaydiniz

Back
X