• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugum hasta esim annesiyle gezmede!

Paraya tapiyor herkesi de kendi gibi saniyor. Oglunun uc kurus parasi var diye butun kadinlar oglunun ustune atlayacakmis
Madem para var.
Boşanamıyorsunuz
Herşeye de yetişemiyorsunuz
Harcamayı artırın.
Eve ara ara yardımcı tutun.
Ev sorumlulugunuz olmadıgın da çocuklara yetersiniz.
Büyük çocugu haftalık bir kaç gün kreşe yazdırın.
Artık devlet bünyesinde kreşler açılmaya başladı aylık 200 küsür ödeme ile
Yoksa eşinizi düzeltmek bizim içinde zor.
Malzemesi bozuk

Şimdi muhteşem mi yaşıyorlar.
Hasta bebekden dolayı.ilgilenemiyor ama baba var .
Baba var ama ilgilenmiyor evlilik var.
Kadının suçu nedir?
Adam hayatı yaşasın kadın ömrünü kaça bölecek diye düşünsün üstelik buna bir anne sebep olsun.
O anne poposunun rahatlıgından yapıyor.
3 çocuk oglundan yapıldıysa katlanarak bakacak

Kusura bakmayin su cocuklar kimsenin deneme hayvanları değil. Baba sorumsuzun, serefsizin teki diye anne de mi atmak zorunda. Cocuklar küçük diye birsey anlamıyorlar mi sanıyorsunuz? Ha anne atıp baba evine cekip gitti, bu onu bosanma davasinda suçlu olarak gösterse ne yapar? Anneleri babayı baştan cikmasina engelleyecekti bugün.. Yok engelleyemedi bundan sonra ortalığı yıkmasi şart. Ama bunu çocukları kullanarak degil, cocuklarinin da hakkını savunarak yapması lazim. Benim de iki küçük çocuklarım var. Eşim ne yapsa yapsın onların elini bırakmam.

Madem para var.
Boşanamıyorsunuz
Herşeye de yetişemiyorsunuz
Harcamayı artırın.
Eve ara ara yardımcı tutun.
Ev sorumlulugunuz olmadıgın da çocuklara yetersiniz.
Büyük çocugu haftalık bir kaç gün kreşe yazdırın.
Artık devlet bünyesinde kreşler açılmaya başladı aylık 200 küsür ödeme ile
Yoksa eşinizi düzeltmek bizim içinde zor.
Malzemesi bozuk
Bakici tutmaz ben evdeyken annesinin korkusundan tutamaz esimi annesi yonetiyor. Herseyi ondan izin alarak yapıyor asla izinsiz nefes alamaz

Valla eşimin böyle birşey yapma olasılığını düşünemedim bile. G.tünden kan alırım kan. Kayınvalideniz çok vicdansızmış e onun yetiştirdiği eşinizde farklı değil. Siz talep etmediniz mi kal bana yardım et, büyüklere sen bak falan diye. Yazık böyle bir adama 3 çocuk yapmışsınız.

Kusura bakmayin su cocuklar kimsenin deneme hayvanları değil. Baba sorumsuzun, serefsizin teki diye anne de mi atmak zorunda. Cocuklar küçük diye birsey anlamıyorlar mi sanıyorsunuz? Ha anne atıp baba evine cekip gitti, bu onu bosanma davasinda suçlu olarak gösterse ne yapar? Anneleri babayı baştan cikmasina engelleyecekti bugün.. Yok engelleyemedi bundan sonra ortalığı yıkmasi şart. Ama bunu çocukları kullanarak degil, cocuklarinin da hakkını savunarak yapması lazim. Benim de iki küçük çocuklarım var. Eşim ne yapsa yapsın onların elini bırakmam.
Hayvan mı?
Atmak dan kastım adam sorumluluk alacak.
Evde kadın bakıcı mı?eş mi?anne mi?görecek.

Bana da cok adilikler cok pislikler yaptilar cok caresiz kaldim ne cocuklarimi birakabildim ne annemin evine gidebildim en son hic bir yolum kalmadi kendimi oldurmeye kalktim bunlar yuzunden . Olumden dondum . Cocuklarimi birakabilseydim bunlari yasamaz keyfime bakardim ama olmuyor

Valla eşimin böyle birşey yapma olasılığını düşünemedim bile. G.tünden kan alırım kan. Kayınvalideniz çok vicdansızmış e onun yetiştirdiği eşinizde farklı değil. Siz talep etmediniz mi kal bana yardım et, büyüklere sen bak falan diye. Yazık böyle bir adama 3 çocuk yapmışsınız.
Ben kavga bile ettim evden cikarsan bir daha gelme dedim. Adam annemin cani sikilmis gezdirmem lazim diye kosarak gitti zaten annesi gezmeye gidecekse mutlaka gidilecek asla hayir diyemez

Çocukları babaya bırak git habersizce yazmak ne kolay di mi??? En büyüğü 4 yaşında en küçüğü 7 aylık. Bu çocuklar zaten layığıyla bakılamıyor şu an, anne yetişemiyor. Baba sorumsuz. Bu çocukları anne de bıraksa nolur o çocuklar.. Duyguları, düşünceleri, o minik dünyalarındaki yaşadıkları hiç önemli değil di mi?? Çünkü onlar küçük, çünkü onlar çocuk.. Yazık günah ya doğru düzgün akıl verin.

Ben doğurmuşum kendi isteğimle, babaları istediği kadar sorumsuz olsun evlatlarımı kendime yük görmem. Onlar benim hayatımda yaptığım en anlamlı, en güzel şeyler.. Evlatlarım bir yana, diğerleri bir yana. Çocuklarını bırak git diyenlere inanamıyorum gerçekten...

Bana da cok adilikler cok pislikler yaptilar cok caresiz kaldim ne cocuklarimi birakabildim ne annemin evine gidebildim en son hic bir yolum kalmadi kendimi oldurmeye kalktim bunlar yuzunden . Olumden dondum . Cocuklarimi birakabilseydim bunlari yasamaz keyfime bakardim ama olmuyor
Anneniz çocuklarınızı kabul etmiyor mu? Neden bırakıyorsunuz?
Siz ölünce sorunlar çözülmeyecek. Aksine 3 tane masumun hayatı mahvolacak.

Bakici tutmaz ben evdeyken annesinin korkusundan tutamaz esimi annesi yonetiyor. Herseyi ondan izin alarak yapıyor asla izinsiz nefes alamaz
Sizin elinizdw para dönmüyor mu?diye soracagım
Cevap olumsuz olacak.
Muhtemelen eve para da bırakmıyordur.
Kusura bakmayın ama siz susup oturun.
Her fikir için olumsuz cevabınız var.
Sevdiginiz adamın gerçek yüzü bu çocukla çıkmadı.

Hayir annesi oglum kemdini yipratma karinin isi ne o baksin cocuklarina diyor ona zaten ayri cildiriyorum su an onla konusmuyoruz ama gorsem bi kasik suda bogasim var
esiniz ekonomik olarak anneye muhtaç m?Acaba ondan mı böyle davranıyor?

hata etmişsiniz. Şu herifi boşayıp çocuklarınızla yaşasanız başınız ağrımaz. Tutmayın şunu koca diye, anası alsın da oğlunu bi taraflarına tıkaç yapsın. Haysiyetsizler.

İntiharı da atın kafanızdan. Annesiniz siz. Zamanında koruncaktınız. Şimdi var mı kendini öldürmek. Hem ölünce hiçbi şey bitmiycek, bunun bi de hesabı var.

Sizin elinizdw para dönmüyor mu?diye soracagım
Cevap olumsuz olacak.
Muhtemelen eve para da bırakmıyordur.
Kusura bakmayın ama siz susup oturun.
Her fikir için olumsuz cevabınız var.
Sevdiginiz adamın gerçek yüzü bu çocukla çıkmadı.
Canim esim parayi bile annesiyle biriktiriyor daha dogrusu bizi annesine soyduruyor yillardir . Para biriktiriyorlar diye esimi soyuyor . Bir keresinde evimden para caldi kv ve giderken yakaladik esim buyulenmis gibi hala onun akliyla hareket ediyor

Hayir annesi esime muhtac tum giderini esim karsiliyor kirasini bile
Son birşey sorucam.
Zaten evliliginiz kötü sebeplerden biri valide.
Çocuklarınızın huzuru için valideye dayanamaz mısınız?
Onun yaptıkları görüşseniz de görüşmeseniz de hep bir etken.
Eşinizi kaybetmemiş olursunuz.
Çocuklar baba ile büyür

Hayvan mı?
Atmak dan kastım adam sorumluluk alacak.
Evde kadın bakıcı mı?eş mi?anne mi?görecek.

Tabi ki sorumluk alması lazim. Ama bunlar kadını o kadar sindirmisler ki birsey yapmayacagindan emin oldugu icin böyle dayaniyor. Benim enistem olsa yapışırdim bogazina

İki çocuğu takıcaktın peşine hem çocuklar da gezerdi sen de küçükle ilgilenirdin ne demek arkasına bakmadan gidiyo kapıyı kilitle nasıl insanmış o kv de ayrı insafsız kötürüm mü eşin sırtında mı gezdiriyor bunu kendi gezemiyor mu

Neden evlenmiş onu anlamadım ? Madem tüm varını yoğunu annesine harcayacak neden evlendi? Kayınvalidenizle ilgili sorunu bilmiyorum haklı da olabilirsiniz haksız da ama bu önemli değil. Çocukları kullanmaya hakkı hiç yok.

Back
X