• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugum hasta esim annesiyle gezmede!

Eşiniz çalışmıyor mu?
Kendi işide olsa başında durması lazım.
Çocukları bırakın üstlerine dogru baba evine .
Görsün valide canı sıkılıyor mu?
Oglunun baba olma vakti gelmiş çocuklara da alışmış olur
Annesinin umrunda olmaz daha once sorunlar yasadik bana git cocuklara bakici tutarim oglumuda hemen evlendiririm dedi. Esim bugun calismiyor ustelik. Annesi o kadar bencil ki hadi beni gectim kendi torunlarini bile düşünmüyor. Sen bakici misin analari baksin diyormus esime sen yipranma diyormus

yani sana inat gidip annesiyle geziyor mu şaka gibi. bnmde sorunlarm var eşim bağlı annesi hele ona nerdeyse aşık bnm eve gelen ikinci kuma gibiyim davranıyor annesi. ama ben varken bensz gitmez yani. bide anneside böyle bişi yapıosa ayıp. hem sen neden diyosun ki ben görüşmüyorum sen naparsan yap die. tmm annesiyle görüşcekte vik vik gezcek anlamına gelmez yanii. karısını hiçe sayıp giden adamda yuh yani kocan mı şimdi o ben olsam yüzümü asarım anlasn hatasını. bizimkide bigün evde eşim bigün çalışır bende haftada 5 gün çalışırım ben yokkn gider eder ben varkende gidiceksek gideriz gitmiceksen kalır böyle durum olsa belki kabul edilebilirdee bu kabul edilemez bişi.

Arkadaslar daha onceki konumda anlatmistim 3 cocugum var en buyugu 4 yasinda. 7 aylik bebegim dun geceden beri cok hasta atesi var oksuruyor kusuyor hastaneye goturduk ilac aldik kullanıyoruz su an ama cocugum hala cok atesli surekli agliyor . Kardesleri yemek yiyecek cocuk agliyor ustleri degisecek cocuk agliyor. Bugun esim bostu isi de yoktu annesini aldi gezmeye goturdu. Cocugu hastayken annesiyle avm leri gezip alisveris yapacak yemek yiyip gulecek eglenecek. Kv ile aramizda buyuk sorunlar olmustu su an görüşmüyorum diye beni cocukla cezalandiriyor . Hergun annesine gidiyor gezip tozuyorlar eve oyle geliyor. En azindan bugun bana yardimci olabilirdi. O kadar bunaliyorum ki artik . Ben bu adamla bas edemiyorum ne yapacagimi sasirdim. Bari cocugun hastayken gezme annenle be adam en azindan gel birisiyle sen ilgilen . Evlilik benim icin iskenceye dönüştü artik ne yapabilirim hanimlar fikirlerinize ihtiyacim var
Canim seni cezanladirmiyorki esin cocuklarini cezalandırıyor.. boyle baba olmaz olsun. Soyle de bi zahmet gezdiği yerlerden sonra direk anasinin evine dönsün. O cocuklari hak etmiyor.

Su "cocuklari babaya at da baba evine git" diyenlere sorarim: zaten onları düşünmeyen bir baba var, birde anneleri öyle atıp dursa cocuklar ne olur? Ufaciklar daha! Kadin bosanabilir ama su çocukları silah olarak kullanmayin!
Şimdi muhteşem mi yaşıyorlar.
Hasta bebekden dolayı.ilgilenemiyor ama baba var .
Baba var ama ilgilenmiyor evlilik var.
Kadının suçu nedir?
Adam hayatı yaşasın kadın ömrünü kaça bölecek diye düşünsün üstelik buna bir anne sebep olsun.
O anne poposunun rahatlıgından yapıyor.
3 çocuk oglundan yapıldıysa katlanarak bakacak

Üstesinden gelebileceğinizi düşünüyor olamaz mı... erkekler genelde annesi bakar annesi yapar modunda yaşıyorlar babalığı.

Anlatmadığınız detaylar olabilir mi? Yani siz mutlu huzurluyken 3. çocuğunu olunca bir anda kaynana cadı koca sorumsuz mu oldu? Eşinizin annesiyle ne oldu da küstünüz?

Annesinin umrunda olmaz daha once sorunlar yasadik bana git cocuklara bakici tutarim oglumuda hemen evlendiririm dedi. Esim bugun calismiyor ustelik. Annesi o kadar bencil ki hadi beni gectim kendi torunlarini bile düşünmüyor. Sen bakici misin analari baksin diyormus esime sen yipranma diyormus
Dogru hemen evlenilecek bir oglu var..
Yama yapsın kendine oglunu.
Çok konuşuyor valideniz.

Su "cocuklari babaya at da baba evine git" diyenlere sorarim: zaten onları düşünmeyen bir baba var, birde anneleri öyle atıp dursa cocuklar ne olur? Ufaciklar daha! Kadin bosanabilir ama su çocukları silah olarak kullanmayin!
Cocuklari babalarina atabilsem zaten adami bosarim ama cocuklarim var

Dogru hemen evlenilecek bir oglu var..
Yama yapsın kendine oglunu.
Çok konuşuyor valideniz.
Paraya tapiyor herkesi de kendi gibi saniyor. Oglunun uc kurus parasi var diye butun kadinlar oglunun ustune atlayacakmis

Ortalığı yıkardım. Net. Çocuğum hasta olcak eşim gezcek hee, kolay kolay şarlamam ama bu ve benzeri konularda nevrim dönüyor. Yazıklar olsun onun babalığına, o babaanneye de yazıklar olsun. Hem kadın hem anne.. Olmaz olasılar, çok sinirlendim.
Ben de su an o durumdayim cinnet geciriyorum elim ayagim titriyor sinirden

Arkadaslar daha onceki konumda anlatmistim 3 cocugum var en buyugu 4 yasinda. 7 aylik bebegim dun geceden beri cok hasta atesi var oksuruyor kusuyor hastaneye goturduk ilac aldik kullanıyoruz su an ama cocugum hala cok atesli surekli agliyor . Kardesleri yemek yiyecek cocuk agliyor ustleri degisecek cocuk agliyor. Bugun esim bostu isi de yoktu annesini aldi gezmeye goturdu. Cocugu hastayken annesiyle avm leri gezip alisveris yapacak yemek yiyip gulecek eglenecek. Kv ile aramizda buyuk sorunlar olmustu su an görüşmüyorum diye beni cocukla cezalandiriyor . Hergun annesine gidiyor gezip tozuyorlar eve oyle geliyor. En azindan bugun bana yardimci olabilirdi. O kadar bunaliyorum ki artik . Ben bu adamla bas edemiyorum ne yapacagimi sasirdim. Bari cocugun hastayken gezme annenle be adam en azindan gel birisiyle sen ilgilen . Evlilik benim icin iskenceye dönüştü artik ne yapabilirim hanimlar fikirlerinize ihtiyacim var
Cocuklar başka adamdan mı diyesim var kusura bakma?!Öz babamı bunu yapan ya!Gercekten inanmak istemiyırm.Hadi adam öküz yaptı,anne dememiş mi hic ogluım senin cocugun hasta?Git karına yardım et!

Böyle adamlarla evli kalmanızı anlıyorum da neden 3 çocuk daha yaparsınız onu anlamıyorum.
Badlarda boyle degildik ask evliligi yaptık esim sonradan degisti anneci oldu birden sanki adamin kafasina tahta dustu . Butun cevrem sokta bu adama ne oldu birden diye . Neye ugradigimi sasirdim. Annesi her zaman kotuydu ama esim sonradan oldu

Cocuklar başka adamdan mı diyesim var kusura bakma?!Öz babamı bunu yapan ya!Gercekten inanmak istemiyırm.Hadi adam öküz yaptı,anne dememiş mi hic ogluım senin cocugun hasta?Git karına yardım et!
Hayir annesi oglum kemdini yipratma karinin isi ne o baksin cocuklarina diyor ona zaten ayri cildiriyorum su an onla konusmuyoruz ama gorsem bi kasik suda bogasim var

Back
X