• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugum hasta esim annesiyle gezmede!

Cocuklarına yapyr en büyük kötülüğü. Hadi şimdi küçükler büyüne nolcak merk edyrm. Ama böylesine net kalın bi duvar örcen arayada koycan mesafeyi hayatı sen ona zehr etcksn. Kastım çocukların kullanmak değil. Kendini kullandırtmaman
İlerde çocuklar ne yapsın cnm. Babayı saymayacaklar böyle bir ortamda büyüdükleri için sahip çıkmayacaklar. Kendisi 70 ine geldiğinde evlatlarım sahip çıkmıyor diye hayıflanır etrafına kimse de demez sen geçmişte neler yaptın diye. Bence al çocukları sığınma evine git konu sahibi . boşa bu herifi bağlasın nafakayı devlet . Anasını da alsın başına çalsın.

Boyle adamlar neden evlenir ki? Yasasaymis anasiyla.

mervehll mervehll ayni esime benziyor. Bizimki de boyle yapiyor. Cocuklari alirim vsvs..
Gerekirse anneni oldurup sana o yasatip sonra seni öldururum..kendim de 7ay yatar cikarim demisti. Hatta ben de yapmam baskasina yaptiririm demisti...
Velayeti alirim gerekirse hakime 1milyon rusvet veririm ama alirim diyordu. Cocuklara da annesi bakacakmis :KK66:
Ben de cok uzulmustum.. ki ben çalisan bir bayanim,maasim da iyi...
Ama ogrendim ki avukattan.. dediklerinin hepsi palavra,atmış sallamış hepsini dediler
Sen hapishanede bile olsan cocuklar yine sana verilir dediler. Ki dogru da. 6 yaşına kadar bende en kotu.. ama ne olursa olsun kadin ahlaksizlik yapmadigi,kotu aliskanligi olmadigi surece cocuklar hep anneye veriliyor.
O istedigi kadar çırpınsın..
Uzulme sakın,moralini bozmasina izin verme.bilerek yapiyorlar cunku!
Benim esim de oyle cunku.. paşa paşa verecek.
Zaten inan zaman gecince cocuklar umurunda bile olmayacak onlarin. Hemen evlenirler bile...

Tabi canim hic haketmiyor hemde . Ama diyorum ya bi dedigimi iki etmezsi ustume titrerdi deli gibi asikti adam birdenbire bisey oldu adama. Cocuk yapalim cocuk yapalim diye yalvariyorsu resmen. En son 1 sene sonra tamam dedim yaptim.
Ayniii benim esim :)
Cunku cocuk dogunca lohusalik vs.. yorgun,bitkin,cocukla ugrasan bir anne,evin duzeni degisiyor,yeri geliyor yemek_temizlik_ütü aksıyor, bebekli hayat,evde surekli aglayan bebek... kavgalar cikiyor,kalpler kiriliyor,anneler giriyor araya..
Noldu? Beyimiz zora gelemedigi için bunaliyor,eşi sucluyor. Ozveride bulunulmadigi,empati yapilmadigi icin de eve gelinmek istenmiyor... sonra eş kotü. Dır dır yaptin,anneme boyle dedin,sen şöyle yaptın bunu dedin deniliyor.. ve bir yerde evlilik bitiyor.

Ben çalisan ikiz cocuk annesi olarak yaşadım bunları. Dogumdan sonra esim degisti diyordum ama adam ayniymis aslinda,biz gorememisiz... zor geldi hayat ona. Bizler sadece aile/anne bilincine yogunlastik. Onlar babalık yapamadi(esimde sorumsuz/keyfine duskun/rahat biridir,/bencildir,once BEN der..)

O zaman gitsin. Güle güle..
Benden de buraya kadar.
Öbür aya bosanacagiz insallah,protokol duzenliyoruz suan. Onda bile anlasamiyoruz simdi,uyanıklık yapiyor...

Allah bildiği gibi yapsın. Resmen gamsız:sinirli: Anası da torunum hasta oğlum git başalarında dur demiyor demek ki. Yazık yaa Allah size sabırlar versin..

mervehll mervehll ayni esime benziyor. Bizimki de boyle yapiyor. Cocuklari alirim vsvs..
Gerekirse anneni oldurup sana o yasatip sonra seni öldururum..kendim de 7ay yatar cikarim demisti. Hatta ben de yapmam baskasina yaptiririm demisti...
Velayeti alirim gerekirse hakime 1milyon rusvet veririm ama alirim diyordu. Cocuklara da annesi bakacakmis :KK66:
Ben de cok uzulmustum.. ki ben çalisan bir bayanim,maasim da iyi...
Ama ogrendim ki avukattan.. dediklerinin hepsi palavra,atmış sallamış hepsini dediler
Sen hapishanede bile olsan cocuklar yine sana verilir dediler. Ki dogru da. 6 yaşına kadar bende en kotu.. ama ne olursa olsun kadin ahlaksizlik yapmadigi,kotu aliskanligi olmadigi surece cocuklar hep anneye veriliyor.
O istedigi kadar çırpınsın..
Uzulme sakın,moralini bozmasina izin verme.bilerek yapiyorlar cunku!
Benim esim de oyle cunku.. paşa paşa verecek.
Zaten inan zaman gecince cocuklar umurunda bile olmayacak onlarin. Hemen evlenirler bile...
Aynen oyle cocuklari bize karsi kullanip canimizi yakmak icin yapiyorlar cunku farkindalar onlar olmasa 5 dakika durmayıp bosayacagimizi. Ben sahsen defalarca soyledim seninle.sadece cocuklarim icin bu evde yasiyorum baska sebebi yok diye. Kendi kendimi ele verdim resmen. Benimki de bacagimj sakatlayacakmis daha kimse yuzume bakmayacak ise almayacakmis topal kalinca dusuncelere bak pislik herifler .

Ayniii benim esim :)
Cunku cocuk dogunca lohusalik vs.. yorgun,bitkin,cocukla ugrasan bir anne,evin duzeni degisiyor,yeri geliyor yemek_temizlik_ütü aksıyor, bebekli hayat,evde surekli aglayan bebek... kavgalar cikiyor,kalpler kiriliyor,anneler giriyor araya..
Noldu? Beyimiz zora gelemedigi için bunaliyor,eşi sucluyor. Ozveride bulunulmadigi,empati yapilmadigi icin de eve gelinmek istenmiyor... sonra eş kotü. Dır dır yaptin,anneme boyle dedin,sen şöyle yaptın bunu dedin deniliyor.. ve bir yerde evlilik bitiyor.

Ben çalisan ikiz cocuk annesi olarak yaşadım bunları. Dogumdan sonra esim degisti diyordum ama adam ayniymis aslinda,biz gorememisiz... zor geldi hayat ona. Bizler sadece aile/anne bilincine yogunlastik. Onlar babalık yapamadi(esimde sorumsuz/keyfine duskun/rahat biridir,/bencildir,once BEN der..)

O zaman gitsin. Güle güle..
Benden de buraya kadar.
Öbür aya bosanacagiz insallah,protokol duzenliyoruz suan. Onda bile anlasamiyoruz simdi,uyanıklık yapiyor...
Iste boyle adamlar daha kocalik yapamazken biz onlari birde baba yapiyoruz evlat veriyoruz niye yapiyorsak birak soyu kurusun pisliklerin sinirlendim yine . Gitsinler o cok dibinden ayrilmadiklari analari yapsin yemegini utusunu osunu busunu. Benimki aksama kadar anasiyla gezer tozar asla evde durmazlar hep bi avm kafe cay bahcesi vd. 70 yasinda kadinin ne iai varsa oralarda oda bi tuhaf. Onla gezer benden gelir yemek.iater bi kasik suda bogulasica. Annende yeseydin ya derim cok uzattin yine basladin der hayattan sogutur insani. Yorar yipratir off off uazik bize gercekten .

Aynen oyle cocuklari bize karsi kullanip canimizi yakmak icin yapiyorlar cunku farkindalar onlar olmasa 5 dakika durmayıp bosayacagimizi. Ben sahsen defalarca soyledim seninle.sadece cocuklarim icin bu evde yasiyorum baska sebebi yok diye. Kendi kendimi ele verdim resmen. Benimki de bacagimj sakatlayacakmis daha kimse yuzume bakmayacak ise almayacakmis topal kalinca dusuncelere bak pislik herifler .

yuh ya bu nasıl vicdan Rabbim merhametlilerle karşılaştırsın

Çocukları vermez bana demişsiniz ya bence bu da bir bahane. Şimdi çocuklarıyla ikgilenmeyen baba ve babanne siz boşayınca çocukları alıp bakacak öyle mi? Güldürmeyin beni. Nafaka verirse şanslısınız. Böyle adamlar asla çocuk bakmaz sadece konuşur uzaktan. Bırakıp çocukları 2 gün gidin bakın bakalım nasıl peşinize düşüyorlar.
Canim maddi imkani var ama is bana para vermeye gelince bir dolaplar cevirip ana ogul bana 5 kurus vermezler eminim. Cocuklara gelince de o annesi olacak kadin bakici tutar yine cocuklarimi bana birakmaz . Dertleri cocuk degil dertleri benim . Bahane olup olmadigini benimle ayni evde yasamadan bilemezsin ayrica herkes kendi yasadigini bilir disardan gazel okimasi cok kolay oluyor.

Kadın 70 yaşında diyorsun ömrümüz kimin kısa kimin uzun belli değil de belli bir yaş yani eşin o zaman ne yapacak Acaba camdan atar kendini artık
Bi kere annesi grip oldu. Kosa kosa su ünlü bi hastane var adini soylemeyim A... oraya goturdu hastane buna demis 1 hafta yatmasi lazim annenizin 25 bin tl fatura çıkarmış benimki hic dusunmeden tamam annem iyilessin de ne olursa olsun dedi. Allah'tan ben zorla ikna ettim bi univ hastanesine goturduk biseyi yoktu. Bu kadar olumden korkan bir kadin daha gormedim .

Bence eve almayın ciddiyim.Çocuklarını bile unutacak kadar anaciysa gitsin orda kalsin
Kiz cok yuzsuz kovuyorum geri geliyor rezil oluyorum gitmiyor kapidan .paralar omda duruyor alisverisi o yapiyor 3 gun gelmese 3 tane cocuk ne yiyip icecek mecbur aciyorum en son en fazla 3 gun kapiya atiyorum.

Bi kere annesi grip oldu. Kosa kosa su ünlü bi hastane var adini soylemeyim A... oraya goturdu hastane buna demis 1 hafta yatmasi lazim annenizin 25 bin tl fatura çıkarmış benimki hic dusunmeden tamam annem iyilessin de ne olursa olsun dedi. Allah'tan ben zorla ikna ettim bi univ hastanesine goturduk biseyi yoktu. Bu kadar olumden korkan bir kadin daha gormedim .

Ne güzel ya acıbadem de takılıyor kayınvalide. Helal olsun ne diyim

belki herkesin düşündüğü gibi dayanılmaz derecede umursamaz biri kocan belkide kv ni senden uzaklaştırmak için yapıyor. o gitmese kv gelecek başına belkide. çocuğu hasta evet ama doktora götürmüşsünüz ilaç kullanıyorsunuz yani yapabileceği başka bir şey yok ona göre. erkekler ince ayrıntıları pek düşünmezler. ''en azından annemin baskısını üzerinden alayım'' demiş olabilir. evet sen de bunalıyor olabilirsin ama o çocuklar sensiz kalamaz.

Canim maddi imkani var ama is bana para vermeye gelince bir dolaplar cevirip ana ogul bana 5 kurus vermezler eminim. Cocuklara gelince de o annesi olacak kadin bakici tutar yine cocuklarimi bana birakmaz . Dertleri cocuk degil dertleri benim . Bahane olup olmadigini benimle ayni evde yasamadan bilemezsin ayrica herkes kendi yasadigini bilir disardan gazel okimasi cok kolay oluyor.
Bana niye sinirleniyorsunuz anlamadım. Ben sadece fikrimi söyledim. Çocukları almazlar rahat olun dedim ama siz işin içinden çıkamadığınız için saldıracak yer arıyorsunuz sanırım. Madem boşanamayacaksanız o zaman çok takmamaya çalışın. İsteyen istediğini yapsın.Allah yardımcınız olsun

Yaptıkları hataları,gideceği yeri bildiği için korkuyordur :D

Back
X