Cocugum hiç bana benzemiyor

cok fazla buyutmuyor musunuz?
cocuk sizin cocugunuz kime benzediginin onemi yokki.
simdi saclari yok yuzu daha kac kere sekil degistirecek inanamazsiniz.
siz onemsedikce daha da buyuyecek kafanizda.

bana 3 yildir surasi da sana benziyo diyen olmadi, olsa da ben inanmam zaten :))

gorenler ayni babasi, ayni dedesi(kp), aa agiz yapisi ayni amcasi diyolar

cocugunuzla bu zamanlarinin tadini kaciriyosunuz, cabuk buyuyolar, anı guzel yasayin.

Ben kücükken ayni annemmisim büyüdüm babamin kopyasi oldum o hic belli olmaz /D

Bnm kizimda oglumda babanin kopyasi..
Ben esmerim kizim turuncu sacli mavi gozlu, oglumda oyle ve dun gittigimiz yerdeki kadin kizima oglan mi dedi saclari uzamadikca bant vs takmadikca bazen anlasilmiyor kiz oldugu, nolcak bosverin.

Üç çocuğum var üçünude bana benzetmezler.Babasina amcasina babaannesine kısaca benden başka herkese benzettiler.sonucta ben dogurdum annelerine benim ne önemi var.Ama huyları bana benziyor o yeter.

Benim de ilk bebeğim ve bebeğim tamamıyla hem bana, hemde benim babama benziyor.
Babasından hiçbir şey almamış. Hatta bazı davranışları da aynı ben.

Seni anlıyorum çünkü böyle bir şey olsaydı heralde bende senin gibi hissederdim.
Sen yinede fazla takmamaya çalış.
Sana sürekli böyle söyleyenlere de, hamileyken eşime normalinden daha büyük aşkla, sevgiyle baktım ondandır babasına bu kadar çok benzemesi de gitsin :)

Ben de tıpkı babama benziyorum hatta düğünde dernekte atiyorum sen ali nin kızı misin derler ve hep dogru cikar

Çirkin sayılmam kafaya takmayın sağlıklı olsun yeter

ayy çok güldüm :) benim oğlum da babasının kopyası. 10 aylık daha şuan ama inanır mısın uyuma şekli bile babası. Allahım diyorum bu nasıl bir şey. Benden hiç mi birşey almamış

Ve aynı sizin gibi, baba yetmezmiş gibi babanneye de benzetiliyor. Ben takmiyorum bu durumu. Umursama gül geç. Niye dert edindin kendine bu kadar. Büyüyüp hatları belirginleştikçe, sana benzeyen yerleri de olur :)

Ben alnını ve gözlerini kendime benzetip avunuyorum

Benimki de ultrason da yüzü aynı babasıydı erken doğdu hiç kucağıma alamadım öldüğünde aynı babası gibi bir eli kulağında yan yatmış eşimde öyle yatar yaşasaydı hiç bişeyi bana benzemeseydi evladımın insanlar ellerindekinin kıymetini bilmiyor

Basın sağolsun rabbim sana sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah aminn

Arkadaşım sen ciddi manada takıntı yapmışsın sana örnek verdim kendimden..benim çocuğumu da kız çocuğuna benzetiyorlar ne var bunda sağlıklı olsun, zaten bu çocuk büyüdükçe erkek mı kız mı anlaşılmayacak mı eee ? Kv'e benzeyebilir sonuçta onun çocuğu ile evlisin ... Gül geç yani...

Bir kızım var doğduğunda biraz babasına benziyordu ama şuan tıpkı ben çocukluk fotoğraflarımız bile zaman farkı dışında aynı babanesiyle dedesi fotokopi diye seviyorlar sırf kendim istediğim için ve çok içimden gelerek babanesinin ismini koydum huylarıda babaneye çekmiş isterdimki gözlerinide babaneden alıverseymiş çok mutlu olurdum

Kizim ilk doğduğunda aynı babasıydı dört aylıkken bana benzettiler şimdi 9 aylik eşimin halasina benzetiyorlar kime benzerse benzesin o benim melegim o yuzden sende hiç takma kafana onun annesi sensin oda senin yavrun. Daha kac tipe girecek. Büyüdükçe her şeyi değişiyor.

Büyuk oglum aynı baba tarafi, sesi bile babası diger odadan ayiramiyorum .Kücukte ben .
Ikisi de baba olsa yine takmam .

Keşke bebeğim sağlıkla doğsa da babasının kopyası olsa . Allah'ım şu mübarek günde dualarımı kabul etsin bebeğim sağlıkla, sorunsuz sıkıntısız doğsun aynı babası olsun bana hiç benzemesin

estetik yaptır bacım

Bu insanlari takmayin,
ikinize de benzemeseydi neler neler derlerdi luzumsuzlar.
benim de bebegim bana benzesin isterim,ama hic benzemese esimin kopyasi olsa,yine cok hosuma gider esime hayranim cunku.
ama ne olursa olsun o benim yavrumsa kime benzedigi sadece detay.

"Babası tek başına yaptı bunu. Bölünerek çoğaldı. Ne duymak istiyosunuz başkasından yaptı dememimi bekliyosunuz?!!" de.

Bu benzetenler hep kocanın tarafı olmasın sakın :) Genellikle her aile kendi tarafına benzetir.
Gerçekten benziyorsa da üzülme, büyüdükçe değişir. Siması, gülüşü, konuşması mutlaka bir yerden anneye benzer.

Bence boşuna kafanıza takıp boş yere üzülüyorsunuz.Keşke bende anne olsamda eşime benzese.12 yıldır çocuk hasreti çekiyorum çok zor.Çok şükür Rabbim size nasip etmiş boşverin anne olmuşsunuz ya hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun kime benzerse benzesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…