- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
ahahhahaa bunu yılın mesaji sectim. darisi kizimin bahtina. super tespit.yüzü kime benzerse benzesin ne önemi var ama bahtı bill gates'e falan benzesin o önemli
Yorumlarınız için teşekkürler konuya bir açıklık getireyim kız çocuğu olduğu için eşime benzettiklerinde oğlan çocuğu gibi deniliyor aynı baba senden hiç birşey almamış bu kadar mı olur şeklindeki söylemlerden ötürü rahatsız oldum eşime benzemesi ile ilgili bir sorunum yok bu denli yapilan yorumlar bu konuda rahatsızlık verdi ve ayrıca kv ile anlaşamıyoruz ona benzetilmesinı de pek istemiyorum kaçınız ister kv ye benzesin herkes eşine de benzese kendinden birseyler aldığınida görmek istemez mi hele ki kız çocuğu icin
Benimki de ultrason da yüzü aynı babasıydı erken doğdu hiç kucağıma alamadım öldüğünde aynı babası gibi bir eli kulağında yan yatmış eşimde öyle yatar yaşasaydı hiç bişeyi bana benzemeseydi evladımın insanlar ellerindekinin kıymetini bilmiyorİlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
Basın sağolsun rabbim sana sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah aminnBenimki de ultrason da yüzü aynı babasıydı erken doğdu hiç kucağıma alamadım öldüğünde aynı babası gibi bir eli kulağında yan yatmış eşimde öyle yatar yaşasaydı hiç bişeyi bana benzemeseydi evladımın insanlar ellerindekinin kıymetini bilmiyor
Arkadaşım sen ciddi manada takıntı yapmışsın sana örnek verdim kendimden..benim çocuğumu da kız çocuğuna benzetiyorlar ne var bunda sağlıklı olsun, zaten bu çocuk büyüdükçe erkek mı kız mı anlaşılmayacak mı eee ? Kv'e benzeyebilir sonuçta onun çocuğu ile evlisin ... Gül geç yani...Yorumlarınız için teşekkürler konuya bir açıklık getireyim kız çocuğu olduğu için eşime benzettiklerinde oğlan çocuğu gibi deniliyor aynı baba senden hiç birşey almamış bu kadar mı olur şeklindeki söylemlerden ötürü rahatsız oldum eşime benzemesi ile ilgili bir sorunum yok bu denli yapilan yorumlar bu konuda rahatsızlık verdi ve ayrıca kv ile anlaşamıyoruz ona benzetilmesinı de pek istemiyorum kaçınız ister kv ye benzesin herkes eşine de benzese kendinden birseyler aldığınida görmek istemez mi hele ki kız çocuğu icin
Kizim ilk doğduğunda aynı babasıydı dört aylıkken bana benzettiler şimdi 9 aylik eşimin halasina benzetiyorlar kime benzerse benzesin o benim melegim o yuzden sende hiç takma kafana onun annesi sensin oda senin yavrun. Daha kac tipe girecek. Büyüdükçe her şeyi değişiyor.İlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
estetik yaptır bacımİlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
İlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
Bence boşuna kafanıza takıp boş yere üzülüyorsunuz.Keşke bende anne olsamda eşime benzese.12 yıldır çocuk hasreti çekiyorum çok zor.Çok şükür Rabbim size nasip etmiş boşverin anne olmuşsunuz ya hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun kime benzerse benzesin.İlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?