Cocugum hiç bana benzemiyor

Kizimi ayni babasina benzetiyolar esim ela gozlu ve kel mesela kizim mavi gozlu sarisin kivircik sacli esini sevince insan niye benzemesinden rahatsizlik duysunki ben rahatsiz olmuyorum hic . Ayni babasi ama huylari malesef ben . Bi kizim daha varsi ayni bana benzeyen ama simdi cennette ne onemi varki kime benzediginin koynunda olsun annesi sukurler olsun de hic bu takilacak bi mevzu degil inan

Allah sabırlar versin böyle düşününce anlıyorum ama sürekli söylemler bunaltıcı oluyor insan kayıtsız kalamıyor

benim kızım da olduğu gibi babası benden gram aldığı bişe yok kuzunun
hatta bakıcısına daha çok benziyor
boşver takma yahuu

kimseyi iplemeyerek başa çıkacaksın . çocuğunu estekik ameliyata sokacak halin yok her halde. kim ne derse desin .

Benimki de öyleydi ama hiç alınmıyordum ben. 6aydan snra çocuk bana döndü. Şuan bana daha çok benziyor

bizim adli tıp hocamız vardı

bebek kime benzer diye sorardı

ama kimse cevabı bilemezdi

çünkü "her bebek kendine benzer" idi cevap

kendine benziyor

evet bazen can sıkıcı olabilir ama daha çok küçük büyüdükçe değişebilir

eşimin yeğeni var küçükken aynı görümceme benziyordu

ergenlik aşamasında aynı annesine benzemiş

biri yuvarlak yüzlü diğeri böyle daha farklı hafif çenesi uzun vs vs

takmayın üzülmeyin

Eşimi çok sevdim ona benzedibdersin de...kol bacaği nasil eşine benzetiyorlar eşimin tüm organlarinibtaniyorsunuz maaşallah diyin.

Babaya benzemesi çok ütopik bişey değil yahu ,ikiniz yaptınız sonuçta ,senin kromozomlari babanın kromozomlari pert etmiş ,sevdiğin adama benzesin ne olcak ? Lohusa depresyonuna veriyorum

Haksever'im, her yazdığın kalbime dokunuyo inan. Seni görmeden çok sevdim ben nedense, her gece aklıma geldikçe dua ediyorum sana.

Konu sahibine gelince, sana benzese daha mı çok sevecektin evladını. Sağlıklı sıhhatli olsun diye dua edeceğimize, hiç olmadık mevzulara takılıyoruz hepimiz.

bizim hiç evladımız olmuyor
tonla para ve zaman harcıyoruz
biz ne yapalım????????

öle dıyenlere sunu de lutfenn ve uzulme saglıklı olsun anaya babaya benzemıs ne fark eder ( kocamı cok sevdıgım ıcın bebegımde eşime benzemesı cokk normall

İki oğlum var, Allah bağışlasın biri kumral (benim gibi) diğeri sapsarı babası gibi ama ikiside aynı baba huyları falan, ama olsun ben o adama aşığım

Valla cok iyi anliyorum seni. Sen 9 ay karninda tasi, dogum sancisini sezeryan agrisini bilmem nesini cek, artik deliksiz uykuyu hayatindan cikar o da gitsin babaya benzesin.
Insanlar da cok anlayissiz ya yeni dogmus kadina bu sana hic benzemiyor denir mi??
Bana oyle dediklerinde bahti guzel olsun kizimin diyorum bazen yorum bile yapmiyorum. Insallah susacaklar birgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…