Allah sabırlar versin böyle düşününce anlıyorum ama sürekli söylemler bunaltıcı oluyor insan kayıtsız kalamıyorKizimi ayni babasina benzetiyolar esim ela gozlu ve kel mesela kizim mavi gozlu sarisin kivircik sacli esini sevince insan niye benzemesinden rahatsizlik duysunki ben rahatsiz olmuyorum hic . Ayni babasi ama huylari malesef ben . Bi kizim daha varsi ayni bana benzeyen ama simdi cennette ne onemi varki kime benzediginin koynunda olsun annesi sukurler olsun de hic bu takilacak bi mevzu degil inan
benim kızım da olduğu gibi babası benden gram aldığı bişe yok kuzununİlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
kimseyi iplemeyerek başa çıkacaksın . çocuğunu estekik ameliyata sokacak halin yok her halde. kim ne derse desin .İlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
hahahah . bakıcı olayına çokkk güldümbenim kızım da olduğu gibi babası benden gram aldığı bişe yok kuzunun
hatta bakıcısına daha çok benziyor
boşver takma yahuu
hay çok yasa sen
İlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
Eşimi çok sevdim ona benzedibdersin de...kol bacaği nasil eşine benzetiyorlar eşimin tüm organlarinibtaniyorsunuz maaşallah diyin.İlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
Kesinlikle !Eşimı daha çok babasına benzetirler normalde ams bi yerden çıkıyor demek ki gen işte bi anket olsa sorulsa kaç kişi çocuğu kv benzesin ister ki %90 istemez bence!
Kizimi ayni babasina benzetiyolar esim ela gozlu ve kel mesela kizim mavi gozlu sarisin kivircik sacli esini sevince insan niye benzemesinden rahatsizlik duysunki ben rahatsiz olmuyorum hic . Ayni babasi ama huylari malesef ben . Bi kizim daha varsi ayni bana benzeyen ama simdi cennette ne onemi varki kime benzediginin koynunda olsun annesi sukurler olsun de hic bu takilacak bi mevzu degil inan
bizim hiç evladımız olmuyorİlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşbizim hiç evladımız olmuyor
tonla para ve zaman harcıyoruz
biz ne yapalım????????
öle dıyenlere sunu de lutfenn ve uzulme saglıklı olsun anaya babaya benzemıs ne fark eder ( kocamı cok sevdıgım ıcın bebegımde eşime benzemesı cokk normallİlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
İlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?