- 9 Mayıs 2017
- 266
- 166
- 18
vallahi şaka değilhahahah . bakıcı olayına çokkk güldüm
Huyu size benzer insallah :)İlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
Yorumlarınız için teşekkürler konuya bir açıklık getireyim kız çocuğu olduğu için eşime benzettiklerinde oğlan çocuğu gibi deniliyor aynı baba senden hiç birşey almamış bu kadar mı olur şeklindeki söylemlerden ötürü rahatsız oldum eşime benzemesi ile ilgili bir sorunum yok bu denli yapilan yorumlar bu konuda rahatsızlık verdi ve ayrıca kv ile anlaşamıyoruz ona benzetilmesinı de pek istemiyorum kaçınız ister kv ye benzesin herkes eşine de benzese kendinden birseyler aldığınida görmek istemez mi hele ki kız çocuğu icin
İlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?