Cocugum hiç bana benzemiyor

Bnm kızım da aynı babası huyu suyu yürüyüşü bile bna hiç benzemiyor bnde ilk başlarda söylenen laflara çok gicik oluyordum baktım olacak gibi değil kim babasına benziyo diyorsa çok sevmisim ki benzemis diyorum takmıyorum yani kısacası elbette ya babasına benzicek ya bna kimi insanlar çok patavatsiz duyma gül geç sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar gerisini boşver cnm :)))))

valla çok ilgincsiniz çok şükür sağlıklı sıhhatli bir bebeğim var demiyorsunuzda taktığıniz şeye bak.Pardon da kime benzicek ya size ya babaya Rabbim öyle nasip etmiş. Dua edin de bebeginizle ilgili tek derdiniz bu olsun.Ne bebekler var yuruyemeyen konuşamayan zihinsel ve bedensel engelli bu başlığı açıp engelli annelerine haksızlık ediyorsunuz.

Elden gelen bir sey yok. Bence degistiremeyecegimiz seylere degil de bu hayatta degistirip guzellestirebilecegimiz noktalara odaklanmaliyiz.

Benimde iki oğlum var her gören aynı babası diyor..

ben de eşime benzesin isterim,bunda üzülecek bir durum yok bence..

41 günlük bebegim var ve her şeyi ile aynı babasi. Hatta ultrasonda dr her defasında aynı baba derdi. Kızım bakışlarıyla bile babası ve aksine ben seviniyorum mutlu oluyorum.

Bir de cocugu anne ve babasinin genleri birlikte meydana getiriyor, baska kime benzeyecek, sokaktan gecen adama benziyor demiyorlar.

Huyu size benzer insallah :)

Ben babasına benzesin çok isterim bebeğime baktığımda sevdiğim adamı görmek mutlu eder başkalarının söylediklerini kafanıza takmayın büyüdükçe değişme ihtimali fazla

Eşini çok sevmissin hamileyken demekki benim kızım 11 aylık ha babası ha kızım taç takmasam erkek sanıyorlar o kadar ki babasına benziyo ...hiç takmiyom sende takma insanlar der söyler geçer takma kafana büyüyünce sana döner belki

Yorumlarınız için teşekkürler konuya bir açıklık getireyim kız çocuğu olduğu için eşime benzettiklerinde oğlan çocuğu gibi deniliyor aynı baba senden hiç birşey almamış bu kadar mı olur şeklindeki söylemlerden ötürü rahatsız oldum eşime benzemesi ile ilgili bir sorunum yok bu denli yapilan yorumlar bu konuda rahatsızlık verdi ve ayrıca kv ile anlaşamıyoruz ona benzetilmesinı de pek istemiyorum kaçınız ister kv ye benzesin herkes eşine de benzese kendinden birseyler aldığınida görmek istemez mi hele ki kız çocuğu icin

Benim oglumu da hep esime benzetirler kvde sagolsun bize hic benzetmez esimede benzetmez kaynima benzetir kpe benzetir kendine benzetir kirpikleri uzun mesela benmkide oyle ama dedesinin kirpiklerine benziyoms hihi diyip geciyorm bizim tarafta bana benzetir bu boyle gider hic takilmayin huyu iyi olsun

Bu ihtimallere göre hareket edilirse doğurmamak lazım, sonuçta her ihtimali göze almak lazım dimi :) Belki huyu size benzer dedikleri gibi.
Ha devamlı devamlı aynı muhabbet sıkar tabi insanı, doğrudur sonuçta babası deyip geçin.

Ay Allah aşkına bir kız çocuğu babaya benziyor diye oğlan çocuğu gibi mi olacak yani. O daha bebek sonra yüzünün şekli değişecek saçları uzayacak bal gibi de güzel bir genç kız olacak gözlerinin ağzının babaya benzemesiyle oğlan çocuğu gibi olmasının ne alakası var? kaynananızı sevmeseniz de benzeyebilir ona olan durumunuzla çocuğunuzu benzemesinin alakası olmamalı hem daha değişir ki o. Bende babaanneme benziyormuşum küçükken tıpatıp ama şimdi anneme benzetiyorlar

Bende hiç anneme benzemem babama ve halalarıma benzerim kız halaya erkek dayıya benzer derler. Eşim kız istiyor, bacına benzerse n'olacak diyorum :)) sağlıklı olduktan sonra kime benzerse benzesin... ama gönlümden geçen bebeğimiz babasının kopyası olsun bana hiç benzemese de olur ne var kız sanki bunda.. Babaanne konusunda henuz düşünmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…