Çocuğum kayinvalidemin yatağına işemiş:(

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.799
333
Kızlar ne yapcam bilmiyorum.kayinvalidemlerin misafir yatağı vardı,orada yatiyorduk.oglum biraz yorucu gün gecirdi ama yatağa çiş yapacağını tahmin edemedim.hic yapmazdı yavrum.egece bir uyandimki baya çiş yapmış:( çamaşır suyuyla sildim.ne yapacağımı bilemedim.okadar utanıyorum ki ben bunu kayinvalideme nasıl söyleyeceğim.eminim çok bozulacak.cok huylanir rahatsız olur.şuan uyuyamiyorum.acaba diyorum sabaha kadar kurur hiç bişey olmamış gibi mi yapsam diyorum:( sonrada ya söylememek olmaz soyleyim diyorum.soyledigimde çok bozulacak napcam:((

Off annem aklıma geldi 😂 resmen onun suratından korkuma ne yapıcam diye düşünüp dururdum böyle durumlarda niye beslemiyorsun diye söylenirdi arkamızdan.. olan olmuş takmayın anlamıcaksa hiç söylemeyin bence

Korku değil mahcubiyet duygusu..
Kayınvalidenizin nesi oluyor ki oğlunuz?. Birşey demez. Benim misafirimin oğlu 5 yaşında işedi çekyata ne yapabilir ki kadın çoçuk bu. Benidd kaldırmamış sen gibi. Temizlemeye çalışmısş. Havlu serip geri yatırmış çocukları üstüne. Kızdım tek başına yorulmasına ve çoçukları islak yere geri yatırmasına. İçerde başka çektat vardı yatırırdım oraya. Neyse birşey olmaz korkmayın.

Bence bir yere gidildiğinde cocuk baya kendini bilene kadar yataginin altina musamba serilmeli. Çocuk bu ne olacağı belli olmaz biz büyükler bile atesten vs den kaçırabiliriz.
Çocuğun dötüne güven olmaz der eskiler o yüzden ince musamba sart. Carsaf makineye atilir yikanir ama yataga siniyor. Evlerde de alti musamba alez kullanılmalı. Hatta bizim içinde ter vs gecmesin diye

Bence bir yere gidildiğinde cocuk baya kendini bilene kadar yataginin altina musamba serilmeli. Çocuk bu ne olacağı belli olmaz biz büyükler bile atesten vs den kaçırabiliriz.
Çocuğun dötüne güven olmaz der eskiler o yüzden ince musamba sart. Carsaf makineye atilir yikanir ama yataga siniyor. Evlerde de alti musamba alez kullanılmalı. Hatta bizim içinde ter vs gecmesin diye
O kişilerden biri de benim 😂 yastıklarımda bile koruyucu var terin yastıkları sarartmasına müsade edemem 🤷🏻‍♀️ Sağlık olsun konu sahibesi çocuğunuz kaç yaşında bu arada ?

Olan olmuş yapacak birşey yok. Eğer çok titiz takıntılı biriyse hiiç söyleyip canınızı sıkmayın yoksa söyleyin iyice havalandırır hiö değilse sizden sonra. Ben de geçen gece beklemediğim anda regl olmuşum ce yatağın üstündeki şilteye geçmiş hep. Çaktırmadan çarşafı falan çamaşır suyıyla yıkadım şilteyi de sildim ama allahtan onun üstündeki kılıf renkli çiçekli falandı çok belli olmadı silinince.

Bişey olmaz çocuk bu olabilir söyleyin kayınvalidenize yıkamaya vericem dersiniz bayramdan sonra yapılacak birşey yok.

Back
X