Çocuğum kayinvalidemin yatağına işemiş:(

Ay çok geçmiş olsun sinir bozucu bir durum ne yalan söyleyeyim arkadaşın 12 yaşındaki oğlu benim oturma odamdaki koltukta uyuyup oraya çişini yapmıştı öyle bozuldum ki anlatamam . Gece 3 te eşim koltuk silmişti onlar gidince . Bir sonraki gün de arkadaş sizin koltuklarınızı yıkatacağız diye zorla adam yolladılar koltuk yıkamacı ona çişli yeri tarif etmişler 🤣 koltuğun oturma yerinin yarısını yıkayıp gitti 🤣1 dk sürdü . Bayramdan sonra kv evine bi yıkamacı çağırıp yatağın tamamını güzelce yıkatın

Kulahiniza kupe olsun .. cocuk bu diyin ., cocuklar yorulunca cok su icip yatmadan cis yaptirmak sart. Helede baska ortamsa mahcup olmamak adina tedbir alirsiniz bidahakine.. yani kayinvalideye soyleyin tabikide yani anlamicak mi sanki degisikligi? Anlasada anlamasada mahvubiyetinizi yuzunuzden anlar zaten onun zaten sinirlenmesinden korkmicaksinizki iste burda herkes dersini alsin.. zayen toruna kv niye kizsin gelinime yada kizina kizar.. sizde elinizden ne geliyosa dillendirmeden sukunetle dinleyin. Olmasi gerekeni yapin yikamaci vs. Yani bunlarrr kucuk seylerrr inanin siz bunaa elinizden geleni yapin. Gerisi onemli degil

Ay çok geçmiş olsun sinir bozucu bir durum ne yalan söyleyeyim arkadaşın 12 yaşındaki oğlu benim oturma odamdaki koltukta uyuyup oraya çişini yapmıştı öyle bozuldum ki anlatamam . Gece 3 te eşim koltuk silmişti onlar gidince . Bir sonraki gün de arkadaş sizin koltuklarınızı yıkatacağız diye zorla adam yolladılar koltuk yıkamacı ona çişli yeri tarif etmişler 🤣 koltuğun oturma yerinin yarısını yıkayıp gitti 🤣1 dk sürdü . Bayramdan sonra kv evine bi yıkamacı çağırıp yatağın tamamını güzelce yıkatın
İşediği yer kadar ödeme yaptılarsa😜😂

Son düzenleme:
Cocuk kucukse bısey olmaz sılersın cıkar mekan yataksa tabı buyukse kokar yıkattırman gerek. Babannesı bısey olmaz orda kalmasanız emınım bozuldur gulu seven dıkenıne katlanır torun yanı ne dıyebılırkı

AArkadaşlar..sildigim yerle beraber baya bir kocaman yuvarlak iz var.sarı kontur çekilmiş kocaman yuvarlark bir desen düşünün.ben soylemezsem bile yatağı cevirmedigim müddetçe kesinlikle anlayacak.soylemek zorundayim.yataği halı yıkamacı tarzı yerlere yikatma teklifinde buluncam bakalım.

Yok artık yaaaaaa bu insanlar neden böyle :D

Yok artık yaaaaaa bu insanlar neden böyle :KK70:
Hahahha ah bilsem ah çocuğun böyle bir sorunu varmış ben o zaman 8 haftalık filan hamileydim aylardan Ramazan gece 3 e kadar oturdular çocuk uyudu tabi böyle birşey oldu . Çocuğun sağlık sorunu olabilir bundan doğal birşey yok o zaman o saatte kadar benim evimde oturmasaydılar 🤣balkon terlikleri ile beyaz halılarımda geziyorlar birşey diyemiyorum 🙈 onlar gidince halı siliyorum o gece ben halı sildim eşim koltuk gece 4 te yattık 🤣 sabahta onlar rica ettiği için şehir dışına birlikte gidip onlara araba aldık çok yorulmuştum ya 🤣

Kvdeniz en 1 cocuk büyüttğüne göre bukadr dert etmenin manasını anlayamadm.Cocuk yani bu sonucta.Abartmayın.

Koltuk yikamaci cagirirsiniz tamamdır.
Kesin koltuğumu tuvalet yapmıştı bi ara...
Yıkatınca tertemiz oluyor.

Kızlar ne yapcam bilmiyorum.kayinvalidemlerin misafir yatağı vardı,orada yatiyorduk.oglum biraz yorucu gün gecirdi ama yatağa çiş yapacağını tahmin edemedim.hic yapmazdı yavrum.egece bir uyandimki baya çiş yapmış:KK43: çamaşır suyuyla sildim.ne yapacağımı bilemedim.okadar utanıyorum ki ben bunu kayinvalideme nasıl söyleyeceğim.eminim çok bozulacak.cok huylanir rahatsız olur.şuan uyuyamiyorum.acaba diyorum sabaha kadar kurur hiç bişey olmamış gibi mi yapsam diyorum:KK43: sonrada ya söylememek olmaz soyleyim diyorum.soyledigimde çok bozulacak napcam:KK43:(
Esyaya deger veriyorsa birakin kizssin sizde verin cevabini parasi neyse verim yikatim de kontagida kes

Kendi çocuğundan nasil mahcubiyet duyarsin? O çocukta his eder kendinden utanir. Bu tür olaylar özgüvensizliğe yol açar. Değermi sirf bir çekyat için?

Yapmiş olmuş bitmiş. Bilerek yapmadi. Adi üstünde çocuk. Kv'de üzerin bikbik yapacaksa asla evine oğramam. Önce babaanne olmayi ögrensin o.

AArkadaşlar..sildigim yerle beraber baya bir kocaman yuvarlak iz var.sarı kontur çekilmiş kocaman yuvarlark bir desen düşünün.ben soylemezsem bile yatağı cevirmedigim müddetçe kesinlikle anlayacak.soylemek zorundayim.yataği halı yıkamacı tarzı yerlere yikatma teklifinde buluncam bakalım.
Tabi iz olur . Söylemeyecek bir şey yok yani tabi bezi yeni bırakmış çocuk muydu önlem alman gerekirdi. Büyük çocuksa yaptıysa nereden bileceksin babaannesi sonuçta bunun için surat asarsa da bir daha kalmazsın

Oğlunuz kaç yaşındaki?
Ben gece bezlemiyorum ama bugün kayınvalidemin evinde kaldık yine de uyuduktan sonra bezledim. Ne olur ne olmaz diye çiş yapsa da tepki vermezdi bence ama riske girmek istemedim. Şükür yapmamıştı yine de :D

Bezden yeni çıktıysa sizin tedbirli olmasın gerekirdi. Ama büyükse yapacak bişey yok.

Son düzenleme:
Back
X