Çocuğum kayinvalidemin yatağına işemiş:(

Kızlar ne yapcam bilmiyorum.kayinvalidemlerin misafir yatağı vardı,orada yatiyorduk.oglum biraz yorucu gün gecirdi ama yatağa çiş yapacağını tahmin edemedim.hic yapmazdı yavrum.egece bir uyandimki baya çiş yapmış:KK43: çamaşır suyuyla sildim.ne yapacağımı bilemedim.okadar utanıyorum ki ben bunu kayinvalideme nasıl söyleyeceğim.eminim çok bozulacak.cok huylanir rahatsız olur.şuan uyuyamiyorum.acaba diyorum sabaha kadar kurur hiç bişey olmamış gibi mi yapsam diyorum:KK43: sonrada ya söylememek olmaz soyleyim diyorum.soyledigimde çok bozulacak napcam:KK43:(
naptnz ?

Kızlar ne yapcam bilmiyorum.kayinvalidemlerin misafir yatağı vardı,orada yatiyorduk.oglum biraz yorucu gün gecirdi ama yatağa çiş yapacağını tahmin edemedim.hic yapmazdı yavrum.egece bir uyandimki baya çiş yapmış:( çamaşır suyuyla sildim.ne yapacağımı bilemedim.okadar utanıyorum ki ben bunu kayinvalideme nasıl söyleyeceğim.eminim çok bozulacak.cok huylanir rahatsız olur.şuan uyuyamiyorum.acaba diyorum sabaha kadar kurur hiç bişey olmamış gibi mi yapsam diyorum:( sonrada ya söylememek olmaz soyleyim diyorum.soyledigimde çok bozulacak napcam:((
Aman ablacım dert bu olsun ne olacak yıkanır silinir geçer. Torunu yapmıs sonucta çocuk buyutmus birisi takmaz bence anlayışla karşılayacaktır.

Sabahtan beri haberlere bakıyorum. Yatağına çiş yapan torunu yüzünden cinnet geçiren babaanne haberi çıkmadı şükür. Mahcubiyetinizi anlıyorum ama normal bir babaanne olsun kızım sileriz geçer demeli . İnşallah herşey yolundadır. Ben bazen gece tuvalete kaldırıyorum. İyi oluyor.

Kızlar ne yapcam bilmiyorum.kayinvalidemlerin misafir yatağı vardı,orada yatiyorduk.oglum biraz yorucu gün gecirdi ama yatağa çiş yapacağını tahmin edemedim.hic yapmazdı yavrum.egece bir uyandimki baya çiş yapmış:KK43: çamaşır suyuyla sildim.ne yapacağımı bilemedim.okadar utanıyorum ki ben bunu kayinvalideme nasıl söyleyeceğim.eminim çok bozulacak.cok huylanir rahatsız olur.şuan uyuyamiyorum.acaba diyorum sabaha kadar kurur hiç bişey olmamış gibi mi yapsam diyorum:KK43: sonrada ya söylememek olmaz soyleyim diyorum.soyledigimde çok bozulacak napcam:KK43:(

Bence söyleyin netice de cocuk bu. Kendi de cocuk büyüttü gayette normal bir durum. Yemegi üstüne dökmesi üstünü basini kirketmesi gibi gayet dogal bir sey. Suz söyleyin surat asarsa da kendi anlayışsuzligina verir hic oralı bile olmazdım. Geekirse yatağı yıkatmayi teklif eder baska da boyun bukmezdim ben olsam.

Benm evladmda işemişti kaynanamn kendi yataklarına olur öyle seyler dert etme dedi ben panik oldum üzüldüm ama kaynanam umursamadı bile

Back
X