- 25 Mart 2019
- 271
- 296
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuktur yapar. O kadar anlayissiz bir kadınsa kayinvalideniz çağırın bir yok ama şirketi bayramdan sonra yikattirin. Dünyanın sonu değil. Ki zaten yıkanması lazım.Kızlar ne yapcam bilmiyorum.kayinvalidemlerin misafir yatağı vardı,orada yatiyorduk.oglum biraz yorucu gün gecirdi ama yatağa çiş yapacağını tahmin edemedim.hic yapmazdı yavrum.egece bir uyandimki baya çiş yapmışçamaşır suyuyla sildim.ne yapacağımı bilemedim.okadar utanıyorum ki ben bunu kayinvalideme nasıl söyleyeceğim.eminim çok bozulacak.cok huylanir rahatsız olur.şuan uyuyamiyorum.acaba diyorum sabaha kadar kurur hiç bişey olmamış gibi mi yapsam diyorum
sonrada ya söylememek olmaz soyleyim diyorum.soyledigimde çok bozulacak napcam
(
Yatagi ters cevirin caktirmadanKızlar ne yapcam bilmiyorum.kayinvalidemlerin misafir yatağı vardı,orada yatiyorduk.oglum biraz yorucu gün gecirdi ama yatağa çiş yapacağını tahmin edemedim.hic yapmazdı yavrum.egece bir uyandimki baya çiş yapmışçamaşır suyuyla sildim.ne yapacağımı bilemedim.okadar utanıyorum ki ben bunu kayinvalideme nasıl söyleyeceğim.eminim çok bozulacak.cok huylanir rahatsız olur.şuan uyuyamiyorum.acaba diyorum sabaha kadar kurur hiç bişey olmamış gibi mi yapsam diyorum
(
Korku değil mahcubiyet duygusu..
Kızlar ne yapcam bilmiyorum.kayinvalidemlerin misafir yatağı vardı,orada yatiyorduk.oglum biraz yorucu gün gecirdi ama yatağa çiş yapacağını tahmin edemedim.hic yapmazdı yavrum.egece bir uyandimki baya çiş yapmışçamaşır suyuyla sildim.ne yapacağımı bilemedim.okadar utanıyorum ki ben bunu kayinvalideme nasıl söyleyeceğim.eminim çok bozulacak.cok huylanir rahatsız olur.şuan uyuyamiyorum.acaba diyorum sabaha kadar kurur hiç bişey olmamış gibi mi yapsam diyorum
(
Yok artık. Önlem almak annelerin elindeyken birde micmadigina dua et mi diyecek. Torun diye evin ortasına mictircak halleri yok.. Öyle şey olur mu canım hiç ne ayıp. Musamba koymaliydi konu sahibi. Tabiki mahcup olacak. Yikamaci cagirmak durumunda yada kendi guzelce yikar ama olmaz yani cis bu silmekle arinmazEşediyse torunu eşedi birşey olmaz laf ederse ‘sen sıçmadığına dua et ‘de