Çocuğum kayinvalidemin yatağına işemiş:(

Olan olmuş çocuk sonuçta. Bu kadar büyük suçluluk duymanız da ne bileyim abartı biraz. Güzelce sildiniz çıkmadysa kv söyleyin yikattirabilirim diye. Kendinizı böyle şeyler yüzünden yipratmayn

Utanacak ne var bunda, komsumun çocuğu koltuklara isemisti.

Arkadaşımın engelli oğlu yatağıma kaka yapıp her yere bulastirmisti.

Asla ima bile etmedim..
Bunun için surat asan insana, hele ki oğlumun babaannesine bir daha gitmezdim ben.

Kızlar ne yapcam bilmiyorum.kayinvalidemlerin misafir yatağı vardı,orada yatiyorduk.oglum biraz yorucu gün gecirdi ama yatağa çiş yapacağını tahmin edemedim.hic yapmazdı yavrum.egece bir uyandimki baya çiş yapmış:( çamaşır suyuyla sildim.ne yapacağımı bilemedim.okadar utanıyorum ki ben bunu kayinvalideme nasıl söyleyeceğim.eminim çok bozulacak.cok huylanir rahatsız olur.şuan uyuyamiyorum.acaba diyorum sabaha kadar kurur hiç bişey olmamış gibi mi yapsam diyorum:( sonrada ya söylememek olmaz soyleyim diyorum.soyledigimde çok bozulacak napcam:((
Çocuktur yapar. O kadar anlayissiz bir kadınsa kayinvalideniz çağırın bir yok ama şirketi bayramdan sonra yikattirin. Dünyanın sonu değil. Ki zaten yıkanması lazım.

Çocuk bu diyip geçerseniz ayıp olur tabii. Yatağı alır yıkamaya verir getirirseniz ayıp olmaz. Bu kadar basit.

Ayrıca yıkatmak istediğinizde gerek yok falan diyecekler nezaketen. Siz başka türlü rahat edemeyeceğinize ikna edin. Samimi olarak üzülüyorsanız ikna edersiniz.

Bir misafirlikte, benim gibi misafir olan bir arkadaşın çocuğu yatağa çiş yaptı. Kadın utandı falan ama yatağı alıp götürmedi. Ev sahibi olur böyle şeyler falan dedi normal olarak. Ama Ben bile sinir olmuştum.

Kızlar ne yapcam bilmiyorum.kayinvalidemlerin misafir yatağı vardı,orada yatiyorduk.oglum biraz yorucu gün gecirdi ama yatağa çiş yapacağını tahmin edemedim.hic yapmazdı yavrum.egece bir uyandimki baya çiş yapmış:KK43: çamaşır suyuyla sildim.ne yapacağımı bilemedim.okadar utanıyorum ki ben bunu kayinvalideme nasıl söyleyeceğim.eminim çok bozulacak.cok huylanir rahatsız olur.şuan uyuyamiyorum.acaba diyorum sabaha kadar kurur hiç bişey olmamış gibi mi yapsam diyorum:KK43: sonrada ya söylememek olmaz soyleyim diyorum.soyledigimde çok bozulacak napcam:KK43:(
Yatagi ters cevirin caktirmadan :D

Kayinvaliden de zamanin da cocuk buyuttugune göre bunu dert etmemEli kendine. Acikcasoyle senin cocugunsa onun torunu kimsenin isteyerek yaptığı bişey değil.

Yabanıncının evimi Allah aşkına? Ay anne ıslatmış altına diceksin olacak bitecek
Torunu yani
Torunu bile olmasa çocukkkkk

Korku değil mahcubiyet duygusu..

Bu kadar mahcup oluyorsanız da bunu çocuğunuza yansıtıp suçluluk psikolojisi geliştirmesine sebep olmayın. Gereksiz kaygı bu. Çocuk yani, olur arada. Üstelik el evi de değil. Sizin çocuğunuz, onun torunu. Benim kızım bizimkilerden birinde değil çiş, kakasını bile yapsa “aha buyurun torununuz napmış” derim, oturur birlikte temizleriz.

Bence cocuga kesinlikle hissettirmeyin, suçluluk ya da güvensizlik duymasın ama ev sahibi babaannesi de olsa biraz mahcubiyet duymanız normal bence. Yani çocuktur tabii ki olabilir böyle birşey ama anne baba da çocuğa gösterilen toleransın karşılığını verip temizlemeli kirlenen yeri. Siz annenizin hoşgörüsüne karşılık yine de diretip yikatirsaniz herkesin ici rahat eder bence.
bizim yazlıkta çocuğunun isemedigini terlediğini düşünen, ya da ağzı yukarı yatıyordu havaya işemiş yatağa gelmemiş diyen akrabalarımız oldu. Çocuklara diyecek bir şey olamaz ama bazı annelerin rahatlığı sınır bozucu olabiliyor.

Kızlar ne yapcam bilmiyorum.kayinvalidemlerin misafir yatağı vardı,orada yatiyorduk.oglum biraz yorucu gün gecirdi ama yatağa çiş yapacağını tahmin edemedim.hic yapmazdı yavrum.egece bir uyandimki baya çiş yapmış:KK43: çamaşır suyuyla sildim.ne yapacağımı bilemedim.okadar utanıyorum ki ben bunu kayinvalideme nasıl söyleyeceğim.eminim çok bozulacak.cok huylanir rahatsız olur.şuan uyuyamiyorum.acaba diyorum sabaha kadar kurur hiç bişey olmamış gibi mi yapsam diyorum:KK43: sonrada ya söylememek olmaz soyleyim diyorum.soyledigimde çok bozulacak napcam:KK43:(

bu kadar takmayin, cocuktur olabilir. Kv sanki hic cocuk dogurmamis gibi, anlam veremedim.
Bu kadar cok cekindigini belli etmeyin burnunuzdan getirir vallahi. Sabah kalkin yatagi temizleyin, agzini acip laf ederse de, cocuktur o diyin gecin. bir kulaginizdan girip oburunden ciksin bosverin !

Nolur nolmaz gidilen her yerde ben de yatağın altına koruyucu konması taraftarıyım ama olan olmuş. Öldürecek hali yok utanmayın siz yapmadınız sonuçta çocuk bu yani abartmasın kayınvalideniz

Eşediyse torunu eşedi birşey olmaz laf ederse ‘sen sıçmadığına dua et ‘de
Yok artık. Önlem almak annelerin elindeyken birde micmadigina dua et mi diyecek. Torun diye evin ortasına mictircak halleri yok.. Öyle şey olur mu canım hiç ne ayıp. Musamba koymaliydi konu sahibi. Tabiki mahcup olacak. Yikamaci cagirmak durumunda yada kendi guzelce yikar ama olmaz yani cis bu silmekle arinmaz

Bu çocuk ya yapsa ne olacak çok normal. Yetişkin insanlar bile bazen yapabiliyor rüyasında yapıyor sanarak 😂😂😂😂 o bişey mi ben küçükken bizim sokakta bir çocuk vardı, komşumuzun torunuydu. Abla kapı önünde otururken torunu arkasına geçip sırtına eşemişti hunharca gülerek

Bayramsonu yikatirsiniz ne olacak ki? Benim çocuğum işese kayınvalidem asla bişey demez 😊 normali bu

Kaynana acilde heralde ses çıkmadığına göre..Saka bir yana umarım ters bir tepki vermemistir.Aksi taktirde ben olsam kapisinin eşiğinden sokmazdim birdaha

Back
X