Merhaba herkese,
3 yaşında kızım var. Özel bir kreşe gidiyor. Konuşma geriliği olduğu için doktoru gitmesini önerdi. Aylık ücreti yüksek, yabancı dil ögretmeni olan, drama eğitimi veren ve çok şubesi olan bir kurum. Güya en iyisi diye burayı tercih ettik.
Çok uzatmak istemiyorum ama kızım, kurumun ağır ihmal ve kusuru nedeniyle merdivenlerden yuvarlanmış. Köprücük kemiginde catlak var. Kolu sargiya alındi. (Tek başına koridora çıkmış, merdivenlerde zıplamaya çalışmış. Yuvarlanmış. 5 ya da 6 basamak kadar. Ilk koşan kişinin müdahalesi de saniyeler sonra olmuş)
Bize ilk etapta ögretmeni olayı yumuşatarak anlattı. Merdivenden düştü sadece alnında hafif bir kızarıklık var ama yine de bilginiz olsun diye mesaj atmıştı. Merdivenlerden yuvarlandı , büyükçe bi kaza oldu demedi.
Şimdi geldiğimiz noktada kurum, bütün maddi ve manevi sorumluluk ile külfetleri kabul ediyoruz ve karşılamaya hazırız diyorlar. Düşme anının videosu da var elimizde. Gönderdiler hemen isteyince ikiletmediler. Özür diliyorlar. Her ne gerekiyorsa yapmaya hazırız diyorlar
Şimdi sevgili arkadaşlar özellikle avukat arkadaşlar, ben ne yapacağım? Düşünüp duruyorum.
Uyuyamıyorum. Ara ara ağlıyorum. Çocuk aşırı korkmuş sindi bir köşede oturuyor. Kolu sargıda. Sesi çıkmıyor. Ben çok üzgünüm. Ne yapacağımı şaşırmış bir haldeyim. Lütfen bana biri bir şeyler söylesin. Dava edersem bu süreç ne kadar sürer, bizi ne kadar yıpratır? Süreç nasıl işler bana yol yordam gösterir misiniz