Tüm sayfaları okumadım ama ben öğretmenin de masum olduğunu düşünmüyorum. Bir çocuk merdivenden düşünce nasıl ağlar, benim oğlum mutfakta kendi kendine yere düştü ortalığı inletti, çocuk başına toplanınca düştüm diye merdivenleri göstermiştir. Benim bir tanıdığım kreşte çalışıyordu, ailelere çocukların yaşadığı kazalar çok hafifletilerek söyleniyor, hatta bu örneği vermişti merdivenden düşen çocuğun velisine düştü ufacık bir sıyrık var diye anlatıldı demişti. Aile önemsemeyip hastaneye götürmezse daha büyük sonuçlar doğurabilir. Ailenin ne olursa olsun bilmesi gerekiyor bence, ben anne olarak bilmek isterim. Bir arkadaşımın arkadaşının çocuğu kaydıraktan düşüyor anne hemen hastaneye götürüyor, çocuk beyin kanaması geçiriyormuş hemen müdahale ediyor, iyileşiyor , önemsemese yada bilmese Allah korusun geç kalınabilirdi.
Size de çok geçmiş olsun. Benim oğlumun köprücük kemiği kırıldı, ki yatakta yuvarlanırken yere düşüyor, yarım metrelik bir yerden ama abisiyle oyun oynarken yuvarlanıyor. Hastaneye gittiğimizde doktor röntgen çektirdi bize büyük ihtimal köprücük kemiği kırılmıştır çok ince bir kemik çok çabuk kırılır ama yaşı küçük olduğu için çok çabuk kaynar demişti. Sizin çocuğunuzun sadece çatlak sanırım. Daha çabuk iyileşir. Allah korusun, size bağışlasın.