Cocuğum olmadigi icin eşim boşanmak istiyor

8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
Adam niyeti bozmuş belli ki. Bende boşanın

Başanma davasi acacam boyle bir durumla karsilasan var mi .ve ne yaptiniz bu suurecte

8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
Allah yardımcın olsun..yapıcak birşey yok.yolun bahtın açık olsun..

Hakli sayilmaz mi? Acikcasi cocugum olmasa ayrilmayi ben teklif ederdim. Herkesin anne-baba olmak hakki. Benim teklifimi kabul ederse de hic bozulmazdim, bu hakki onun elinden alamam. Esiniz de muhtemelen sizden teklif bekledi, gelmeyince kendisi soyledi. Cok uzgunum ama hayat boyle bir sey

durumunuza üzüldüm yenisi ile eklenince çocuğunun olacağının garantisi varmiymis

Başkası ile evlense ondan çocuğu olacağı kesin mi? Belki sorunlu olan kendisidir
Yada Çocuğu olsa sağlıklı olacağı kesin mi?
Hayırlı bir evlat olacağı kesin mi?

Allahın bir imtihani elbet çocuk sahibi olamamak da.. ama eşiniz bu imtihanı veremiyor veremeyecek de görünüşe göre.

Bu zihniyette bi adamla tek probleminiz cocuk degildir sanirim konusahibi..

Bizim de 6 sene olmadı.En son tüp bebekle hamileyim.Ama ben bu süreçte eşime ayrılalım dedim.Baba olma hakkını elinden alamam dedim.O da ben çocuğum olacaksa senden olsun isterim Yoksa eksik olsun dedi.Evet eşiniz belki çocuk istiyor,baba olmak istiyor.Ama başka kadını kabul et demesi çok çirkin.Sanırım çocuğum olsun da kimden nasıl olduğu farketmez kafasında bir insan.Hayatınızda olmayı haketmiyor..

Sadece çocuk sahibi olmak için evlendiyse iki insan evet haklı. Ama normal insanlar başka bir sürü sebeple hayatlarını birleştirir ve bu hayata çocuk dahil etmek istediklerinde anne baba olurlar. Çocuk evliliklerin şartı olmamalı. Ek olarak kurumlar çocuk dolu, illa anne baba olunmak isteniyorsa bir çocuğa yuva olunur.

Çok zor bir durum hanımefendi, Allah yardımcınız olsun. 8 Mart da bir hemcinsimin şu mesajı içimi dağladı inanın. Lütfen bana kızmayın, inanın sizi asla yaralamak adına söylemiyorum, zaten çocuk konusunda farklı görüşleri olan biriyim isteyenlere çok saygı duymakla beraber. Ancak karşı tarafın birlikteliğimiz için bunu şart koşması bana kendimi damızlık inek gibi hissettirirdi (Lafım amiyane olduysa özür dilerim sizden de diğer üyelerden de, ancak gerçekten çok sinirlendim). Sizi sadece SİZ olduğunuz için tüm varlığınızla isteyen, her koşulda kabul eden biri bence sizi gerçek anlamda seviyordur. Bence ısrarcı olmayın, tenezzül bile etmeyin derim. İnşallah tüm güzellikler sizinle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…