- 24 Mart 2018
- 52
- 34
- 38
- Konu Sahibi Hayatbahane
-
Adam niyeti bozmuş belli ki. Bende boşanın8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
Zaten belli actim zatende olan 8 yilima oldu onu yaniyorumAdam niyeti bozmuş belli ki. Bende boşanın
Özel biraz ama bebek olmama nedeni nedirZaten belli actim zatende olan 8 yilima oldu onu yaniyorum
Allah yardımcın olsun..yapıcak birşey yok.yolun bahtın açık olsun..8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
Hakli sayilmaz mi? Acikcasi cocugum olmasa ayrilmayi ben teklif ederdim. Herkesin anne-baba olmak hakki. Benim teklifimi kabul ederse de hic bozulmazdim, bu hakki onun elinden alamam. Esiniz de muhtemelen sizden teklif bekledi, gelmeyince kendisi soyledi. Cok uzgunum ama hayat boyle bir sey8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
Hayir bosanma asamasinda oldugumu yazmisim zaten okuduysaniz28 yaşında gencecik bir kadınsın, sana mal muamelesi yapan, damızlık olarak bir kadın 'almak' isteyen adama çocuk vermek için bunca mücadele etmek istediğine emin misin??
durumunuza üzüldüm yenisi ile eklenince çocuğunun olacağının garantisi varmiymis8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
Sebepsiz infertiliteÖzel biraz ama bebek olmama nedeni nedir
Katılıyorum calciAdam niyeti bozmuş belli ki. Bende boşanın
Sadece çocuk sahibi olmak için evlendiyse iki insan evet haklı. Ama normal insanlar başka bir sürü sebeple hayatlarını birleştirir ve bu hayata çocuk dahil etmek istediklerinde anne baba olurlar. Çocuk evliliklerin şartı olmamalı. Ek olarak kurumlar çocuk dolu, illa anne baba olunmak isteniyorsa bir çocuğa yuva olunur.Hakli sayilmaz mi? Acikcasi cocugum olmasa ayrilmayi ben teklif ederdim. Herkesin anne-baba olmak hakki. Benim teklifimi kabul ederse de hic bozulmazdim, bu hakki onun elinden alamam. Esiniz de muhtemelen sizden teklif bekledi, gelmeyince kendisi soyledi. Cok uzgunum ama hayat boyle bir sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?