- Konu Sahibi Hayatbahane
-
Gelecek olan es mi?8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
AnkaraGelecek olan es mi?
Nerde yasiyorsunuz?
Ben cocuk icin evliligi ya da var olan evliligi surdurmeyi dogru bulmuyorum ama taraflardan bir tanesi anne/baba olmayi cok istiyorsa, cocuk olmamasina sebep olan taraf ayrilmayi teklif etmeli. Elbette dogru olan karsi tarafin bunu kabul etmemesi ama ben rahatsiz olsam ya da asssssla cocuk dusunmuyor olsam esime bunu teklif ederdim. Karar onunSadece çocuk sahibi olmak için evlendiyse iki insan evet haklı. Ama normal insanlar başka bir sürü sebeple hayatlarını birleştirir ve bu hayata çocuk dahil etmek istediklerinde anne baba olurlar. Çocuk evliliklerin şartı olmamalı. Ek olarak kurumlar çocuk dolu, illa anne baba olunmak isteniyorsa bir çocuğa yuva olunur.
Cocuk istemesini anlayabilirim..Ankara
Belki de Allah böyle bir malağin soyunun sürmesini istemiyordur :) inşallah sonraki hayatınızda huzurlu bir aileye kavusursunuzSebepsiz infertilite
Kocam bana benim çocuğum olmuyor boşanabiliriz dese ben bunun nezaket içeren bir davranış olduğunu düşünmem ve çok bozulurum. Bozulmak için milyon tane sebep sayabilirim. Ama en önemlisi demek ki bu adam benimle çocuk için evlenmiş, kusurlu olan taraf ben olsam beni boşayacakmış diye düşünmem olur. O saatten sonra da o evlilik dikiş tutmaz, biter zaten. Yani bence çocuğum olmuyor ayrılalım cümlesi evlilik bitirecek ender cümlelerden biri.Ben cocuk icin evliligi ya da var olan evliligi surdurmeyi dogru bulmuyorum ama taraflardan bir tanesi anne/baba olmayi cok istiyorsa, cocuk olmamasina sebep olan taraf ayrilmayi teklif etmeli. Elbette dogru olan karsi tarafin bunu kabul etmemesi ama ben rahatsiz olsam ya da asssssla cocuk dusunmuyor olsam esime bunu teklif ederdim. Karar onun
Sebepsizse o koca müsveddesinin başka bir kadınla da aynı şeyi yaşamayacağının garantisi var mı?Ne yapacak o zaman?Bu da olmadı yenisi mi?Sebepsiz infertilite
Teklif etmesi o kadar zor bir seyki ister bencillik de ister baska bisey ama bu hastalik Elden birsey gelmiyor maalesefBen cocuk icin evliligi ya da var olan evliligi surdurmeyi dogru bulmuyorum ama taraflardan bir tanesi anne/baba olmayi cok istiyorsa, cocuk olmamasina sebep olan taraf ayrilmayi teklif etmeli. Elbette dogru olan karsi tarafin bunu kabul etmemesi ama ben rahatsiz olsam ya da asssssla cocuk dusunmuyor olsam esime bunu teklif ederdim. Karar onun
Bence degil yaaa. Ben cok cocuk hastasi bir insan degilim, hic de olmadim ama burda ne kadinlar goruyorum cocuk icin cirpiniyorlar. Simdi bu kadinlar o kadar isterken eslerinin asla cocugu olmayacagini ogrenseler bence bir kismi bu sebeple ayrilirdi (turkiyede mevcut toplumsal baskiyi gozardi edin) mesela insanlar kanser olma riskini goze alip o kadar hormon alip tup bebek yapiyorlar, kocayi bosamak yarin obur gun kanser olmaktan daha kotu degil bana gore (bana gore degil bu, ben cooook cocuk isteyen biri olsaydim ve esimin asla cocugu olmayacak olsaydi ihtimalini yazdim)Kocam bana benim çocuğum olmuyor boşanabiliriz dese ben bunun nezaket içeren bir davranış olduğunu düşünmem ve çok bozulurum. Bozulmak için milyon tane sebep sayabilirim. Ama en önemlisi demek ki bu adam benimle çocuk için evlenmiş, kusurlu olan taraf ben olsam beni boşayacakmış diye düşünmem olur. O saatten sonra da o evlilik dikiş tutmaz, biter zaten. Yani bence çocuğum olmuyor ayrılalım cümlesi evlilik bitirecek ender cümlelerden biri.
Zaten bir taraf cocuk icin bu kadar ölüyorsa(boşanmayi dusunecek kadar) evlenmeden önce testini tahlilini bilmem nesini yaptırsın öyle evlensin. Evlendikten sonra da kimsenin canını yakmasın.Kocam bana benim çocuğum olmuyor boşanabiliriz dese ben bunun nezaket içeren bir davranış olduğunu düşünmem ve çok bozulurum. Bozulmak için milyon tane sebep sayabilirim. Ama en önemlisi demek ki bu adam benimle çocuk için evlenmiş, kusurlu olan taraf ben olsam beni boşayacakmış diye düşünmem olur. O saatten sonra da o evlilik dikiş tutmaz, biter zaten. Yani bence çocuğum olmuyor ayrılalım cümlesi evlilik bitirecek ender cümlelerden biri.
Elbette oyle ama her halukarda teklif edilir, karsi taraf seviyorsa asla kabul etmez zaten ama ebeveyn olmak herkesin hakkiTeklif etmesi o kadar zor bir seyki ister bencillik de ister baska bisey ama bu hastalik Elden birsey gelmiyor maalesef
Ne yapsınlar bu sürede boyle hödük herifi allaha havale etmişlerdir...baba olmak istemesi iyi tamamda bu böyle olmazki ne demek kuma getirecem oldu ağzına....nedir ya bu erkeklerden cektikleri su kadinlarin az önce kızının yaninda karısını döven adi herifin videosunu izledim vallaha sucsuz günahsız esime bile su aşırı sinir oluyorum her neyse bosanin hanımefendi..herifin niyeti belli sizin gemi batmis coktanBaşanma davasi acacam boyle bir durumla karsilasan var mi .ve ne yaptiniz bu suurecte
Cıks benim anlayabileceğim bir şey değil bu. Böyle bir teklif benim evliliğimi bitirir.Bence degil yaaa. Ben cok cocuk hastasi bir insan degilim, hic de olmadim ama burda ne kadinlar goruyorum cocuk icin cirpiniyorlar. Simdi bu kadinlar o kadar isterken eslerinin asla cocugu olmayacagini ogrenseler bence bir kismi bu sebeple ayrilirdi (turkiyede mevcut toplumsal baskiyi gozardi edin) mesela insanlar kanser olma riskini goze alip o kadar hormon alip tup bebek yapiyorlar, kocayi bosamak yarin obur gun kanser olmaktan daha kotu degil bana gore (bana gore degil bu, ben cooook cocuk isteyen biri olsaydim ve esimin asla cocugu olmayacak olsaydi ihtimalini yazdim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?