Cocuğum olmadigi icin eşim boşanmak istiyor

Bu hayatta nelere tanık oluyoruz. Memleketimden bi kız vardı. Çocuğu olmuyor diye eşi boşamıştı. O kız çok üzüldü çok yıprandı. Ama boşunaymış gerçekten. İkinci evliliğini yaptı hem mutlu hem çocuğu oldu. O yüzden hiç üzülmeyin rabbim vermediyse vardır sebebi. Şuan acınızı biliyorsunuz ama Önünüzde sizi bekleyen güzellik ne bilmiyorsunuz. O günün umudunu kaybetmeyin.

Ben cocuk icin evliligi ya da var olan evliligi surdurmeyi dogru bulmuyorum ama taraflardan bir tanesi anne/baba olmayi cok istiyorsa, cocuk olmamasina sebep olan taraf ayrilmayi teklif etmeli. Elbette dogru olan karsi tarafin bunu kabul etmemesi ama ben rahatsiz olsam ya da asssssla cocuk dusunmuyor olsam esime bunu teklif ederdim. Karar onun

Cocuk istemesini anlayabilirim..
Tedavi olunur bakilir sorun cozulmeye calisilir.
Bugune kadar bu konuyla ilgili bir sey yaptiniz mi bilmiyorum..
Ama gelecek olan esi kabul et bunu anlayabilmem soz konusu dahi olamaz..
Boyle bir adamla cocuk icin yola cikilmaz bana.bunu soyleyen biri icin gidip tedavi filanda olmam acikcasi..
Ne hali varsa gorsun.

Kocam bana benim çocuğum olmuyor boşanabiliriz dese ben bunun nezaket içeren bir davranış olduğunu düşünmem ve çok bozulurum. Bozulmak için milyon tane sebep sayabilirim. Ama en önemlisi demek ki bu adam benimle çocuk için evlenmiş, kusurlu olan taraf ben olsam beni boşayacakmış diye düşünmem olur. O saatten sonra da o evlilik dikiş tutmaz, biter zaten. Yani bence çocuğum olmuyor ayrılalım cümlesi evlilik bitirecek ender cümlelerden biri.

Teklif etmesi o kadar zor bir seyki ister bencillik de ister baska bisey ama bu hastalik Elden birsey gelmiyor maalesef

Bence degil yaaa. Ben cok cocuk hastasi bir insan degilim, hic de olmadim ama burda ne kadinlar goruyorum cocuk icin cirpiniyorlar. Simdi bu kadinlar o kadar isterken eslerinin asla cocugu olmayacagini ogrenseler bence bir kismi bu sebeple ayrilirdi (turkiyede mevcut toplumsal baskiyi gozardi edin) mesela insanlar kanser olma riskini goze alip o kadar hormon alip tup bebek yapiyorlar, kocayi bosamak yarin obur gun kanser olmaktan daha kotu degil bana gore (bana gore degil bu, ben cooook cocuk isteyen biri olsaydim ve esimin asla cocugu olmayacak olsaydi ihtimalini yazdim)

Zaten bir taraf cocuk icin bu kadar ölüyorsa(boşanmayi dusunecek kadar) evlenmeden önce testini tahlilini bilmem nesini yaptırsın öyle evlensin. Evlendikten sonra da kimsenin canını yakmasın.
Cocuk oyuncağı değil ya evlen bosan evlen bosan.

Çocuk için evlenen ve karşı tarafı damızlık inek yerine koyan, hayatta sevmek sevilmek nedir hiç bilmemiş tek amacı egolarını tatmin etmek olan, sanki çok önemli biriymiş gibi ille de benim genlerimi taşıyan bir çocuğum olmalı yoksa ölürüm biterim kafasında yaşayan insanlarla asla empati kuramayacağım. Benim bildiğim evlilik bizzat karşındaki kişinin kendisi için yapılır onu sever, onunla hayatını birleştirmek istersin. Çocuğun olacaksa ondan olsun istersin. Ha senden ha başkasından ama illa o çocuk olacak zihniyetinde biriyle zaten evli kalmanız hata olur. Öyle kaderci biri değilim ama belki de bu olay bazı şeyleri görmeniz için yaşanmıştır kim bilir? Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz.

Başanma davasi acacam boyle bir durumla karsilasan var mi .ve ne yaptiniz bu suurecte
Ne yapsınlar bu sürede boyle hödük herifi allaha havale etmişlerdir...baba olmak istemesi iyi tamamda bu böyle olmazki ne demek kuma getirecem oldu ağzına....nedir ya bu erkeklerden cektikleri su kadinlarin az önce kızının yaninda karısını döven adi herifin videosunu izledim vallaha sucsuz günahsız esime bile su aşırı sinir oluyorum her neyse bosanin hanımefendi..herifin niyeti belli sizin gemi batmis coktan

Sandığıniz kadar iyi anlaşmiyormuşsunuz demek ki.
Eşini gerçekten seven insan çocuk olmuyor diye boşanmayı aklından geçirmez bence.

Sebepsiz infertiliteymis yaşadığınız, o cahil kocanız yeniden evlenince çocuğunun hemen olacağını sanıyor ama aynı şeyleri yine yaşayabilir.

Herşey güzel olur bundan sizin için umarım.

Cıks benim anlayabileceğim bir şey değil bu. Böyle bir teklif benim evliliğimi bitirir.

Bana tüp bebek, taşıyıcı anne, sperm bankası evlatlık teklif edebilir ama boşanmayı teklif edemez.

Bu kafada bir adamla ben evli kalmak istemezdim. Bana boyle dese sogurdum. Benimle evlenme niyeti beni sevdigi icin degil, seri uretim yapmak istedigi icin diye dusunurdum. Bu da onurumu gururumu incitirdi. Dogurmakta degil marifet. Annesi babasi olmayan bir cocugu da evlat edinip ona babalik yapabilirdi. Iste o zaman yaptigi yuce olurdu gozumde.
Bir arkadasimin rahimi yok. Esi evlenirken bunu biliyordu. Hic cocuklari olamayacaklarini biliyordu esi ama evlendi. Evlendikten birkac sene sonra bir kiz cocugu evlat edindiler kurumdan. Cok da mutlular.
Konu sahibinin esinin 100 tane cocugu da olsa ben mutlu olacagini sanmiyorum. O mutlulugun cocuk yapmakla olacagini dusunuyor. Adam mutlu olmayi bilmiyorsa ev cocuk sesiyle dolsun yine mutlu olamaz. Hic cocugu olmayip yine de iki kisi mutlu yasayanlar da var.
Konu sahibi bu zihniyette birinden kurtuldugunuz icin bence sevinin. Bu adam icin kiminle evli oldugu onemli degil, yeterki dogursun. Boyle bir zihniyet hastalikta saglikta diye evlendigi esini, kadin hastalandiginda da birakabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…