- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi Hayatbahane
Şu teklifi eden adam kılıklıyı sizin boşamanız gerekmiyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degilim. Ben cocuk sevmiyorum, istemedim de. Esim de istemedi ama bir taraf cok istiyorsa ve karsi taraftan sebep olmuyorsa bence ayrilma teklif edilmeli. Eger sevgi varsa arada zaten bu teklif reddedilir ama cocugu olmasini cok isteyen birinin ebeveyn olma hakkini elinden almak bencillik bana goreİnşallah sarhoş filansındır.
Evlatlık edinebilirsiniz sorunun senden kaynaklı olduğuna emin gibi umarım eşinde gitmiştir doktora. İkinciyi kabul et dediği günün ertesi günü davami açardim başka yolu varmı sence8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
Tamam siz tam benim kafadasiniz, 8 sene istemedim, sonra da pek isteyerek yapmadim ama birada ve etrafimda cocuk delisi kadinlar var. Hamile birini gorunce aglayacak kadar cocuk isteyenler var. Adamin cocugu olmuyorsa, kadin o hayata mahkum mu olmali?Hiç hamile kalmadım, bilmiyorum farklı bir his mi? Çocuk sahibi olmak isteyen biri değilim ben.
Sorun erkekteyse bu işi de sperm bankası çözer zaten. Kadın hamile de kalır çocuğu da taşır.
Bu kadın ben evlatlık istemem, sperm de istemem ya senden olacak ya ben başka koca bulacam diyorsa da gitsin bulsun zaten hayır gelmez o kadından![]()
Ay olmasın taam boşansın ne diyim. Pes ettim.Tamam siz tam benim kafadasiniz, 8 sene istemedim, sonra da pek isteyerek yapmadim ama birada ve etrafimda cocuk delisi kadinlar var. Hamile birini gorunce aglayacak kadar cocuk isteyenler var. Adamin cocugu olmuyorsa, kadin o hayata mahkum mu olmali?
Tamam da şart mı doğurulması? Bu kadar ebevyn ruhluysa insanlar evlat edinerek de ana baba olabilirler.Degilim. Ben cocuk sevmiyorum, istemedim de. Esim de istemedi ama bir taraf cok istiyorsa ve karsi taraftan sebep olmuyorsa bence ayrilma teklif edilmeli. Eger sevgi varsa arada zaten bu teklif reddedilir ama cocugu olmasini cok isteyen birinin ebeveyn olma hakkini elinden almak bencillik bana gore
Sonraki mesajlarimi okursaniz, buna benzer seyler soyledigimi gorebilirsiniz. Bu dogru bir sey degil dedim ben de, ben olsam ayrilmam bu sebeple ama birisinin ebeveyn olma hakkini elinden almak bencillik bana gore (eger taraflardan birisi ne olursa olsun ebeveyn olmak istiyorsa tabi)Katılmıyorum. Hayat böyle bir şey değil. Evlilik iyi günde kötü günde hayatı birlikte göğüslemektir. Evlilik sırf anne baba olmak için yapılan bir şey mi? Ha öyle evlilik de olabilir. Kişiler anne veya baba olmak için evleniyor olabilirler ve bu evliliğin başında konuşulduysa, (ki çocuk sahibi olmak konusu her evliliğin başında konuşulmalı bence), ve eğer çocuk olmuyorsa o zaman karşılıklı konuşulur ve gerekiyorsa boşanılır. Ama sanki burada kadın suçluymuş gibi, adam haklı hayat böyle bir şey demek biraz acımasızca geldi bana. Umarım infertilite sorunu adamdan kaynaklanıyordur da görür gününü.
Degil, mesajlarima bir bak minnosum, kudra’yla baya konustuk her ihtimaliTamam da şart mı doğurulması? Bu kadar ebevyn ruhluysa insanlar evlat edinerek de ana baba olabilirler.
O kadar üzülüyorum ki. Bir çocuğa can vermek, senin genlerini taşıyan bir canlı dünyaya getirmek çok kıymetlidir mutlaka ama olmuyorsa da bir çocuğa annelik babalık yapmaktan neden korkulur ki bu kadar. Orada bir çocuk sevgisiz, yuvasız büyürken illa kendi kanımdan olsun diye direterek yuva yıkıyor adam.Sadece çocuk sahibi olmak için evlendiyse iki insan evet haklı. Ama normal insanlar başka bir sürü sebeple hayatlarını birleştirir ve bu hayata çocuk dahil etmek istediklerinde anne baba olurlar. Çocuk evliliklerin şartı olmamalı. Ek olarak kurumlar çocuk dolu, illa anne baba olunmak isteniyorsa bir çocuğa yuva olunur.
Şimdi ben 35i görmeyebilirim. Doğuramayabilirim. Ben yeri geliyor ağlıyorum da kendi kendime bolca. Belki ben böyleyim diye kocam delicesine istiyor ama bana söyleyemiyor. Ne yapmalıyım? Boşamalı mıyım adamı? Bunca eziyete çabaya da girmesine gerek yok. Maşallahı var değerlerinin hep. Gitsin yapsın çocuk?Degil, mesajlarima bir bak minnosum, kudra’yla baya konustuk her ihtimali
Birisinin ebeveyn olma hakkını elinden almak elbette doğru değil ve bencilliktir ama bu nasıl olur? eğer eşlerden biri çocuk sahibi olmak isterken diğeri istemiyorsa ve bunu başta kesin olarak belirtmeyip de sonra çocuk sahibi olmayı reddediyorsa o zaman karşı tarafın hakkını elinden almış ve bencillik ediyordur ama istemsiz olarak gelişen bir infertilite sorunu kişinin suçu değildir, elinde olan bir şey değildir burada karşı tarafın hakkını elinden almıyordur, yalnızca veremiyordur. Bu elbette bir sorundur eğer karşı taraf illaki çocuk sahibi olmak istiyorsa. Bu durumda karşı taraf boşanmak istiyorsa, boşanmayı reddetmek bencillik olabilir.Sonraki mesajlarimi okursaniz, buna benzer seyler soyledigimi gorebilirsiniz. Bu dogru bir sey degil dedim ben de, ben olsam ayrilmam bu sebeple ama birisinin ebeveyn olma hakkini elinden almak bencillik bana gore (eger taraflardan birisi ne olursa olsun ebeveyn olmak istiyorsa tabi)
Hayir tabi ki, senin cocuk sahibi olma ihtimalin yok degil ki. Benim soyledigim durum cocuk sahibi olmalari fizyolojik olarak tamamen imkansiz olanlar icin gecerli. Karsi tarafa bir secim sansi taninmaliŞimdi ben 35i görmeyebilirim. Doğuramayabilirim. Ben yeri geliyor ağlıyorum da kendi kendime bolca. Belki ben böyleyim diye kocam delicesine istiyor ama bana söyleyemiyor. Ne yapmalıyım? Boşamalı mıyım adamı? Bunca eziyete çabaya da girmesine gerek yok. Maşallahı var değerlerinin hep. Gitsin yapsın çocuk?
Zaten bundan bahsediyoruz sabahtan beriBirisinin ebeveyn olma hakkını elinden almak elbette doğru değil ve bencilliktir ama bu nasıl olur? eğer eşlerden biri çocuk sahibi olmak isterken diğeri istemiyorsa ve bunu başta kesin olarak belirtmeyip de sonra çocuk sahibi olmayı reddediyorsa o zaman karşı tarafın hakkını elinden almış ve bencillik ediyordur ama istemsiz olarak gelişen bir infertilite sorunu kişinin suçu değildir, elinde olan bir şey değildir burada karşı tarafın hakkını elinden almıyordur, yalnızca veremiyordur. Bu elbette bir sorundur eğer karşı taraf illaki çocuk sahibi olmak istiyorsa. Bu durumda karşı taraf boşanmak istiyorsa, boşanmayı reddetmek bencillik olabilir.