- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi Hayatbahane
Muhtemelen 8 senede bayağı yıprandıbız yoruldunuz bu sebeple ama bu durum bile eşinizin bu sözünü kenara atmıyor illa çocuk değil bence onun derdi erkek çocuk istiyor senin haberin yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşiniz gittimi dr a
Allah buuuktur üzülmeDusuncelerinizde cok haklisiniz. Ancak dusunmek baska yasamak baska oluyormuş. Yaşadım ordan biliyorum. Benim de çocuğum olmuyor. Bu bir suc degil. Ayni durum esimden de kaynakli yasanabilirdi. Bunun bilincindeyim. Ancak isin psikolojisi o kadar baska ki. Insan sanki karsi tarafin baba olma hakkini elinden almis gibi hissediyor. Baska bir yasam mumkunken buna mahkum etmis gibi hissediyor. Ve soylemesi dile kolay olan o soruyu esine sormak zorunda hissediyor. Yani malesef bazi seylerde empati yapmak ise yaramiyor. Basina gelmeden kimse bilemez. Dilerim kimsenin basina gelmez. Allah isteyen herkese cocuk nasip etsin.
Sevdiginiz ve bir omru birlikte gecirmek istediginiz icin evlendiyseniz karsi taraf icin cocugunuzun olup olmamasi hic problem olmuyor. O yuzden birlikte yaslanabileceginiz insanlarla evlenin bekar hanimlar nacizane tavsiyemdir.
Evli olsam ve eşimden kaynaklı çocuğumuz olmasa, istersen boşanalım derse beni yeterince sevmediğini düşünürüm. Gerçek sevgi varsa böyle bir şeyin teklif edilmesi söz konusu olmamalı. Bu teklif dile getirilirse de reddinin mümkün olmadığını düşünüyorum. Kafasında bitirmiş demek ki, bunu bana söyleyebiliyor derim. Belki delicesine çocuk isteyen kadınlardan olmadığım için bu şekilde bakıyorumdurDegilim. Ben cocuk sevmiyorum, istemedim de. Esim de istemedi ama bir taraf cok istiyorsa ve karsi taraftan sebep olmuyorsa bence ayrilma teklif edilmeli. Eger sevgi varsa arada zaten bu teklif reddedilir ama cocugu olmasini cok isteyen birinin ebeveyn olma hakkini elinden almak bencillik bana gore
Çok haklısınız çocuğu olmayanlar da hissediyor bu hisleri. Ama eksiklik olarak.Affınıza sığınarak söylüyorum ama bu duyguyu yaşama imkanı olmayan insana bu şekilde bir şey yazarak onun bu eksikliğini daha fazla hissettirmiş olmuyormuyuz.Üzmez miyiz sizceBenimde bebeğim var yeni doğum yaptım ama hiç çocuğum olmasa bile düşününce bile içinizde bir canlı ve sizi tekmeliyor falan.. Bu sıradışı ve oldukça farklı geliyor zaten kulağa.. Yaşamaya gerek yok bence daha önce yaşamadığımız herşey bizde farklı hisler uyandırır zaten.. Hele bir de bu içimizdeki bir canlı tekmesiyse![]()
Çok üzücü 8yıl neler yaşadın kim bilir allah hayırlısını nasip etsin. Sırf bu sebeple vazgeçen bir adamdan kurtulmak belki daha iyi olur bilemeyiz. Tek neden bu mu? Bazen çok zorlamamak gerek. Eğer yumurta rezervinin bir problem yoksa yeniden hemen evlenin ve deneyin.8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
Asla öyle bir niyetim olmadı, olmaz da.. Konu sahibi arkadaşımıza da yazmadım zaten.. Söylediklerim de kimsenin bilmediği şeyler değil ama yine kırılan üzülen olduysa gerçekten çok üzülürümÇok haklısınız çocuğu olmayanlar da hissediyor bu hisleri. Ama eksiklik olarak.Affınıza sığınarak söylüyorum ama bu duyguyu yaşama imkanı olmayan insana bu şekilde bir şey yazarak onun bu eksikliğini daha fazla hissettirmiş olmuyormuyuz.Üzmez miyiz sizce
O hep öyle insanların yaralarıyla dalga geçmeyi kendine görev edinmişİki tarafın da isteme hakkı evet ama bu bir süreç eğer büyük engeller yok ise sevgi için mücadele edilir. Kimle evlenirse evlenilsin garanti degil çocuk sahibi olmak..
Ne diyeceğimi bilemedim belki böylesi daha hayırlıdır bu sebeb olmuştur ayrilmaniza..
Mesajlar karıştı kusura bakmayın.O hep öyle insanların yaralarıyla dalga geçmeyi kendine görev edinmiş
Bu mesajı alintilamistim yazayım tekrarBenimde bebeğim var yeni doğum yaptım ama hiç çocuğum olmasa bile düşününce bile içinizde bir canlı ve sizi tekmeliyor falan.. Bu sıradışı ve oldukça farklı geliyor zaten kulağa.. Yaşamaya gerek yok bence daha önce yaşamadığımız herşey bizde farklı hisler uyandırır zaten.. Hele bir de bu içimizdeki bir canlı tekmesiyse![]()
Şu çağda hala bunlar var mı ya diğer eşten çocuğu olacağı belli mi ya8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...