Cocuğum olmadigi icin eşim boşanmak istiyor

Sen bu adamadan çocuk yapmak istediğine emin misin? Boşanmamak için ne bekliyorsunuz anlamadım...

Bence bu düşüncedeki birisinden çocuğunuz olmaması gerçekten Allah'ın bir rahmeti
Düşünce yapısının çirkinliğine bakar mısınız
Belki başkasıyla daha mutlu olup anne olacaksınız.
Böyle birisi için uğraşmaya değmez bundan sonraki hayatınızda hayırlar dilerim

Hemen ikinci evliliği yapmak yerine ( ki garantisi mi var ondan oalcağının ) imkan varsa evlatlık alma fikrini düşünseymiş keşke.
çevremdeki çoğu insanin olumlu bakmadığı , "güzel ama kendi çoçugun gibi olmaz" dedikleri , kendi çocuğum olsa da kendi çocuğumdan ayırmadan sevebileceğim bir çocuk olduğuna inanarak bir gün Allah nasip isterse gerçekleştirmeyi çok isterim ben şahsen.
" bazı çocuklar annelerinin karnında büyür, bazıları yüreğinde"

Aynı şeyi 16 yıllık evliliğimi sonlandırmayla yaşadım .Oda boşanmaktan ziyade ikinci eş fikrini bana belirtmişti .Yıllarca tedavi denedik olmadı .Hakkınızda hayırlısı ancak gerçekten çok zor bir durum .Kuzeniyle ayrılsakta telefonlaşıyorduk .O söyledi bir oğlu bir kızı olmuş.Siz tedavi yöntemlerini denedinizmi?
Çok üzüldüm.imtihan hepsi.Allah seni ahirette mükafatlandırıcak inşallah biliyorsun demi..

8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
Hani hastalıkta, saglıkla sözü vardı demek ki bu onun için geçerli değilmiş o senin yerinde olsa sen o şekilde davransan ne hissedermiş acaba?
Yine de geç olmadan boşanın Bi 8 yılınıza daha feda etmeyin böyle Bi adam için
Allah yar ve yardımcınız olsun

Bu konu beni çok üzdü. Nerden biliyor ki başkasıyla evlenince evlendiği kişiden çocuğu olacağını belki hayırsız olacak keşke olmasaydı diyecek. Allah ıslah etsin böyle insanları. Bu imtihan dünyası ya Allah hastalık verir, ölüm verir, mal verir, güzellik verir, engel verir bunlar ne kadar dogalsa çocuğun olmaması da o kadar doğal. Siz elinizden geleni yaptıktan sonra Allah vermiyorsa da bir hayır arayın. Bırakın bu adamı da hayatınıza bakın gerçekten hayat arkadaşı değil demek ki. Evlilikteki amaç sadece üremek değil ki hayatı paylaşmak. Benim de olmuyor ne yapayım kendimi mı öldüreyim. Allah'ım ya kocanız bir hayvan bile değil ki hayvanlarda bile merhamet var. Boşver bacım yoluna bak belki o yolda seni bekleyen güzellikler vardır inşallah 😍

Bazı insanlarin çocuk olayına takıntısı oluyor. Benim eşimin çocuğu olmasa bunu sorun etmem evliliğimi bitirmem ama benim olmuyor diye karşı taraftan bununla ilgili bir talep gelse herhalde bozulmam. Anne baba olmak herkesin hakkı sonuçta bunu bir ömür benimle olsun diye onun elinden almak bencilce geliyor. Ama ikinci birini tabii ki kabul etmem konudaki gibi.

8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
Getircegi kadindan cocugu olcagi ne malummm ????

Benim karı koca ikisi de arkadaşım olan bı çift vardı.
Yıllarca çocukları olmadı.
Önce evleri olsun diye uğraştılar.
Evi aldılar. Baya ödediler çok az bı kısmı kaldı.
Sonra çocuk için tedavi oldular, tüp bebek olumlu oldu.
Fakat 3 aylık gebe iken gebelik sonlanmış.

Ne olduysa oldu. Bı duyduk boşanıyorlar.

Neyse boşandılar.
Evin borcu bitince satıldı. Paylaştılar.
Bu süreçte erkek olan evlendi.
Çok çocuk istiyordu.

Şu an da çocukları olmuyor.
Adamda hiç bir sorun yok.
İlk evliliğinde de karısındaydı sorun, şu an ki eşinde de sorun kadın kaynaklı.

Bu işler Allahın takdiri ilahisi, kaderi ve kısmeti.

Eşiniz çok çok çok yanlış bı yola düşmüş.

Bende evlat için çok uğraştım. Bu platform da bı çok insan biliyor maceralarımı.
Fakat biz eşimle konuştuk uğraşacağız sonuna kadar uğraşacağız. Eğer çocuğumuz olmaz ise eşim evlatlık kesinlikle istemiyorum demişti. Olacaksa bizim evlatlarimiz olsun olmayacak ise olmasın.
Evlatlarımız oldu Rabbim nasip etti.
Fakat eşim çocuk olacak ille istiyorum olmaz ise ayrılırız deseydi inanın ne o işkence gibi ameliyatlarımı olur ne de tedavi olurdum.

O kadar küçük bı nedenden gebe kapanıyormusum ki.
Sonra doğal yolla gebe kaldım.

Belki siz tekrar evlendiğinizde çocuğunuz hemen olacak. Bazen çiftlerin vücutları karşı tarafı kabul etmiyor. Gebe kalamıyor.

Dilerim Allah'tan siz tekrar evlenin çok mutlu olun ve hemen çocuğunuz olsun.

Annemle babamın onlarca doktor gezip sonuç almayıp sebepsiz interfilitesinin 12 yıl ardından olan 4 çocuğundan 3 uncuyum. Söyleyeceklerim bu kadar takdir Allah'ın. Bırak gitsin içinde rahat olsun.

Elbette oyle ama her halukarda teklif edilir, karsi taraf seviyorsa asla kabul etmez zaten ama ebeveyn olmak herkesin hakki

Siz konuyu okudunuz mu ?
Karısına bildiğiniz doğum makinesi gibi davranan bir adam var hala yok hakkı yok bilmem ne yazıp duruyorsunuz.Kimse böyle bir muameleyi hak etmiyor partnerinden.Kibarlık olsun diye de ayrılalım demem ben,çok isteyen kendisi dile getirsin açsın kapıyı gitsin,bir de ezilip büzülecek miyim bebeğimiz olmuyor diye ? Ne münasebet,bu bir suç değil.
''Ayrılalım yoksa başka kadın alacağım sen de otur izle'' ne kadar çirkin bir şey,hiç kimse böyle bir cümle duymayı hak etmiyor.Adam insan gibi fikrini dile getirse zaten dikkat çekmez,oturup konuşulur,bir çözümü varsa beraber araştırılır.

Üzüldüm konu sahibi.Kesinlikle boşanın bu saygısızdan.

Siz konuyu okudunuz mu ?
Karısına bildiğiniz doğum makinesi gibi davranan bir adam var hala yok hakkı yok bilmem ne yazıp duruyorsunuz.Kimse böyle bir muameleyi hak etmiyor partnerinden.Kibarlık olsun diye de ayrılalım demem ben,çok isteyen kendisi dile getirsin açsın kapıyı gitsin,bir de ezilip büzülecek miyim bebeğimiz olmuyor diye ? Ne münasebet,bu bir suç değil.
''Ayrılalım yoksa başka kadın alacağım sen de otur izle'' ne kadar çirkin bir şey,hiç kimse böyle bir cümle duymayı hak etmiyor.Adam insan gibi fikrini dile getirse zaten dikkat çekmez,oturup konuşulur,bir çözümü varsa beraber araştırılır.

Üzüldüm konu sahibi.Kesinlikle boşanın bu saygısızdan.
Ben de dahil hic kimse baska kadin fikrini desteklemedi. Sadece adam baba olmak istiyorsa buna saygi duymak gerekir dedim ben ozetle

Hayır bilmiyorum ne gibi .
Allah bizi bu dünyada türlü türlü sınıyor kimini eşiyle kimini işiyle kimini çocuğuyla..yani demek istediğim yaşadığımız her türlü sıkıntılara biz sabredersek mükafatlanrılıcaz inşallah..Sen de çok sıkıntı çekmişsin.Mükafatını alırsın inşallah.Allah bizi mükafatlandırdığı kullarından eylesin inşallah..

Allah onu evlatla öyle bi sınar ki seni de bu geçen 8 senesini de mumla arar, bende çocuk için çok çabaladım çok ağladım, bu çok çok hassas bi konu ya bi kadının yaşayabileceği en ağır şeylerden biri bide köstek mi oluyomuş defet ne hali varsa görsün

Evlilik de herşey olabilir .Çocuk olmadı ayrılalım.olabilir mi Siz de hasta olabilirsiniz o zaman git sağlıklı biriyle yaşa ki diyeceksiniz .O zaman bu evlilik değil başka bişey oluyor.Konu sahibi hayırlısı olsun üzülme .

Sekiz sene sonra ikinci evliliğimi yaptım .Çok zor şeyler yaşadım .Kendi kendimi cezalandırdım çok uçlarda yaşadım .Unutabilmek yaşadığım acıyı dindirmek için .Çok zor inanın erkeklerden nefret eder hale geldim .Bazılarından intikam aldım .İnsan büyük bir acıyla ne kadar değişebilirmiş yaşadım .Şu an evliyim eşiminde ikinci evliliği bir kızı var annesinde .Durumumu anlattım çocuk istiyorsan olmuyor ve bu yüzden boşandım diye kabul etti .Benim de imtihanım buymuş anne olamamak .Bir zaman sonra kabulleniyor insan .Elinden bir şey gelmeyen bir konuda kabullenmekten başkaca bir seçeceği kalmıyor insanın .
Çok mutlu olun, o kadar olun ki yaşadığınız acları bir gün bile hatırlamayın dilerim🙏🏻

Bana sen lazımsın diyen eşinizi, kendisine çocuk yoksa ya boşanalım ya da kumayı kabul et denilen kadına anlatmanız ona çok şey katmıştır eminim
Ya nedir bu muhalefet olma aşkı?Hiç acaba neden yazılmış diye düşünebiliyor musunuz?Madem anlamadınız açıklayayım.Belki faydası olur.

1.Sebepsiz infertilede Çocuğum olmuyor diye kabullenme,önce uğraş benim 6 sene sonra oldu.umudunu yitirme mesajı içeriyor.
2.Anne baba olmayı herkes isteyebilir,istemeyedebilir.Belki eşin bu duygusallıkla ayrılalım diyebilir veya sen diyebilirsin bunu ben de yaptım ama birbirinizi gerçekten seviyorsanız vazgeçmezsiniz.Sadakat mesajı içeriyor.
3.Ama senin kocan çok çirkin teklifle gelmiş.Eğer boşanmama gibi bir umudun ya da vazgeçecek olursan sakın yapma,bak seven adam bunları yapmaz.Sahiplenme mesajı içerir.

Size de tavsiyem hemen kadın kadına düşman olacağına,acaba niye yazılmış diye alt metne bakmak lazım.Anlamadıysanız da sorun.Laf sokmaya çalışmak ergenlikte kaldı.

Rabbim yardımcınız olsun.Bazen hayirlisini dilemek gerekiyor.Ne yaşayacağımızı da hiç bilemiyoruz .Mesela ben 4 yıl önce tayinim çıkacaktı .Ama asla o zaman bosanacagimdan haberim yok deseler inanmam.Yapmadim doğu görevimi .O zaman yapsaydım şimdi rahat olacaktım ama kader denen bişey var .Hayırlisi olsun .

Back
X