- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.332
- 198
- Konu Sahibi sultansuleyman111
-
Herkes yazacak bende yazayim evlat edinin o kdr ihtiyaci varki yetimhanedeki çocukların sevgiye .maddi durumum iyi olsa idi aklimda hep evlat edinme fikri vardi .cocuguma kardes olacaktiMerhaba hanımlar. Çok sıkıştığım anda buranın desteği bana iyi geliyor bu yüzden yazmak istiyorum . 1.5-2 sene önce yumurtalık kistim olduğunu öğrendim 16 cm idi. Doktorlar hep ameliyat dediler kimisi yumurtaligini alırız dedi kimisi kötü huylu dedi araya da covid-19 girdi ben de araştırmalarım sonucu kendime uygun bi doktor bulup ameliyat olmaya karar verdim. Bugun ameliyat olali 2.günüm... doktor yumurtaligimi kurtaramamis olsun diğeri var dedim ama diğeri de doğuştan yokmuş sanirim bunu da ameliyat anında farketmisler. Önce senin sağlığın diyorlar ama kızlar yıkılmış durumdayım. Henuz 25 yaşındayım çocuğum olmayacak ve hormonlarım da yok artık içimi dokmek istedim.. ciddi düşündüğüm biri de vardı. Ben yanındayım diyor ama bunu ona da yapmak istemiyorum(
menopoza giren, ancak rahimi sağlıklı olan 50-55 yaşlarında anne, kızının yumurtasıyla, kızının çocuğunu doğurmuştu. sanırım kızın rahminde sorun vardı.Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ama Kıbrıs'ta yumurta nakli oluyor yumurtalık olmaması bu yasta menopoza girmeme sebep oluyor cocuk olmayacak hormonlarim olmayacak
Hiç kötü düşünme inşallah patoloji sonucun temiz çıkacakCevaplarınız için ayrı ayrı cok teşekkür ederim kist tümörleşme yapmış bu sebepten tupler yumurtaliklar alınmış tabi almadan ameliyat esnasında annemlere sormuşlar onlar da kızımızın sağlığı demiş. Şimdi kist patolojiye gitti umarım iyi huylu çıkar da rahim kalır tupler yumurtaliklar olmadan yine de rahmimde bebek taşıyabilir miyim hiç bilmiyorum herhalde yorucu ve uzun bir süreç beni bekliyor
Çok tesekkur ederim güzel dileklerin için Allah razı olsun..Hiç kötü düşünme inşallah patoloji sonucun temiz çıkacakönemli olan senin sağlığın iyi olman gerisi Allah'ın izniyle hallolur. Ameliyatı açık mı yaptılar yoksa kapalı mı. Ben açık ameliyat oldum patoloji sonucu da bir hafta içinde belli oldu. Endometriozis yani çikolata kistiymiş bendeki. Umarım senin için herşey yolunda gider bundan sonraki hayatında hiç üzüntü yaşamazsın. Gerekirse donasyon denersin gerekirse evlat edinme yoluna gidersin. Herşeyden önce can sağlığı versin rabbim hepimize. Daha ameliyat çok yeni ağrıların var ama hepsi geçecek inşallah sen canını sıkma Rabbim bi şekilde yüzünü güldürecek eminim
Ameliyat açık oldu önce mr ve ultrason sonuçlarından doktor cok umutluydu şırınga ile çekip ufak bir kesik ile cikaracagim doğurganlığina dokunmayacagim demişti. Ama açınca kist hep çürütmüş almak zorunda kalmış. Artik beni kaçmasın diye mi umut verdi yoksa gerçekten o da mi böylesini beklemiyordu bilmiyorumHiç kötü düşünme inşallah patoloji sonucun temiz çıkacakönemli olan senin sağlığın iyi olman gerisi Allah'ın izniyle hallolur. Ameliyatı açık mı yaptılar yoksa kapalı mı. Ben açık ameliyat oldum patoloji sonucu da bir hafta içinde belli oldu. Endometriozis yani çikolata kistiymiş bendeki. Umarım senin için herşey yolunda gider bundan sonraki hayatında hiç üzüntü yaşamazsın. Gerekirse donasyon denersin gerekirse evlat edinme yoluna gidersin. Herşeyden önce can sağlığı versin rabbim hepimize. Daha ameliyat çok yeni ağrıların var ama hepsi geçecek inşallah sen canını sıkma Rabbim bi şekilde yüzünü güldürecek eminim
Tek mesele çocuk değil, menopoza girmiş ve belki kemik erimesi gibi sorunlar başlayacak. Bence araştırıp doktor hatası varsa dava açmalı.Yani?
Sağlığınıza kavuşmuşsunuz gerisi mühim değil.
Belki hiç istemeyecektiniz veyahut hala istemeyeceksiniz.
Gelecekte böyle bir arzunuz olursa evlat yetiştirmenin doğurmayla yakından uzaktan alakasının olmadığını bildiğimiz bir çağdayız.
Bende aynı şeyi yaşadım. Banada aynıları söylendi. Doktorlara inanın yalan söylememiştir benim kistimin fotografını gösterdi doktorum ameliyattan sonra. Ben hayatımda bu kadar korkunç çok az şey gördüm portakal kadardı ve yumurtalıgı tamamen parçalamıştı. 10 cm kist vardı bende, sizinki 16 cm miş sizinkide mutlaka zarar vermiştir. Bana yumurtalıgı almasaydım bile zaten yumurta rezervi kalmamıştı yumurtalıkta dedi. Ben inandım sende inan. Kafanda kurup kendini üzme doktorlar bu ameliyatı inan ki mecbur kalmadıkça yapmıyorlar. Ama bizim durumumuz farklı ve riskli oldugu için almak zorunda kalmışlar. Tümoral kitle olunca kanser ihtimalini düşünerek hareket etmek zorundalar. Kitleyi zarar vermeden çevre organları etkilemeden çıkarmaya calısıyorlar. Allahın izniyle patoloji sonucunda iyi çıksın gerisini gerçekten düşünme canımAmeliyat açık oldu önce mr ve ultrason sonuçlarından doktor cok umutluydu şırınga ile çekip ufak bir kesik ile cikaracagim doğurganlığina dokunmayacagim demişti. Ama açınca kist hep çürütmüş almak zorunda kalmış. Artik beni kaçmasın diye mi umut verdi yoksa gerçekten o da mi böylesini beklemiyordu bilmiyorum
rahim doğum yapmamış bir kadında 5 cm kadar bir organ.Diğer yumurtalığın olmadığını nasıl anlayamamışlar daha önce ve tek yumurtalığın varsa bilgi vermeden nasıl almışlar. Bu işte bir yanlışlık var.
Kemik erimesi de mi yapıyorTek mesele çocuk değil, menopoza girmiş ve belki kemik erimesi gibi sorunlar başlayacak. Bence araştırıp doktor hatası varsa dava açmalı.
Senin de mi iki yumurtaligin alındı yoksa bir tanesi mi tecrübelerini paylaşabilir misin şuan cok korkuyorum ileride başıma gelecekler içinBende aynı şeyi yaşadım. Banada aynıları söylendi. Doktorlara inanın yalan söylememiştir benim kistimin fotografını gösterdi doktorum ameliyattan sonra. Ben hayatımda bu kadar korkunç çok az şey gördüm portakal kadardı ve yumurtalıgı tamamen parçalamıştı. 10 cm kist vardı bende, sizinki 16 cm miş sizinkide mutlaka zarar vermiştir. Bana yumurtalıgı almasaydım bile zaten yumurta rezervi kalmamıştı yumurtalıkta dedi. Ben inandım sende inan. Kafanda kurup kendini üzme doktorlar bu ameliyatı inan ki mecbur kalmadıkça yapmıyorlar. Ama bizim durumumuz farklı ve riskli oldugu için almak zorunda kalmışlar. Tümoral kitle olunca kanser ihtimalini düşünerek hareket etmek zorundalar. Kitleyi zarar vermeden çevre organları etkilemeden çıkarmaya calısıyorlar. Allahın izniyle patoloji sonucunda iyi çıksın gerisini gerçekten düşünme canımrabbim dermansız dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?