- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn canımcm allah razı olsunDaha ciddi problemlerde bile dogal yolla gebe kalindigina birebir sahit oldum...
Umudunuzu ve sabrinizi kaybetmeyin,
Rahman size ve sizin gibi meyvesini isteyen tum ciftlere hayirli haberler nasip etsin![]()
Küçük ayrıntılara takılmayın arkadaşlar yanlış yazmış olabilirim. Can yoldaşın canından ayrılmasın hiçdoğal degıl normal yolla gebe kalabılırmısın bılmıyorum morfolojı genetıgıyle alakalı bıseymıydı emın degılım yanı canlı cansız sayısımı emın olamadım suanda ama ben tup bebek annesıyım
cok tatlı oluyor o kadar zor yollardan gecmıs olursak olalım normal olsaydı boyle olurmuydu bılmıyorum cok sevıyorum can yoldasımı
Amin canım saolasınBu konulara bu aralar pek hassasım.
Rabbim herkese hayırlı evlat versin yüzünü güldürsün inşallah..
Evet streste olumsuz etkiliyor ama insan ister istemez üzülüyor maalesefBence öncelikle stresten uzaklaşın.
Stres yaptıkça olacağı varsa da olmuyor.
Evet streste olumsuz etkiliyor ama insan ister istemez üzülüyor maalesef
morfoloji değil ama hiç sperm üretimi yoktu öyle söyliyim sana canımBenim gibi eşinin de bu sorunu olan arkadaşlar var mı aramızda...
![]()
Ah canımm demek sende çocuk Hasretindesin. İnan bende bıraktım. Başlarda regl olduğumda ağlayan sızlayan ben. Şimdi olunca hiç tepki vermemeye başladım. Ama içime atıyorum ben. Bu da beni çok yıpratıyoEvet ben de şu stresi engellemenin bir yolunu bulamadım uzun süre.
Sonunda akışına bıraktım.
Regl tarihlerimi bile hesaplamıyorum.
Böyle olunca daha az stres yapıyorum ve hayal kırıklığı daha az oluyor.
Hiç yoktu demekkimorfoloji değil ama hiç sperm üretimi yoktu öyle söyliyim sana canım
Ah canımm demek sende çocuk Hasretindesin. İnan bende bıraktım. Başlarda regl olduğumda ağlayan sızlayan ben. Şimdi olunca hiç tepki vermemeye başladım. Ama içime atıyorum ben. Bu da beni çok yıpratıyo
Şimdi öncelikle stresten uzak olun
Tüp bebek de çok zor bir şey değil
Daha önce de yazdım Ekim de başladık tedaviye Ağustos ta oğlum kucağımdaydı
Olur mu olmaz mu vs stresi daha zor
Tüp bebekte ilaçlarını kullanıp yumurta toplayıp iki üç gün sonra da transfer var
Maddi yönü yorucu olabilir duruma göre ama çok zor bir süreç olarak kendinizi kodlamayın
Bak benimki 5 yaşını geçti ki bize sıfır sperm demişlerdi