• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğum olmuyor :( fikirlerinize ihtiyacım var

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
33
37
:KK1: Merhaba arkadaşlar.. 3 yıllık evliyim... 1 yıllık evliyken başladı Dr. Hastane stresimiz. İnanın çok Dr. Çok hastane gezdik. En sonunda profesör bulduk ve sebebi o buldu. Eşimin sperm sayısında düşüklük ve en önemlisi Morfolojisi çok düşük %1 çıktı. Morfoloji sperm şekil bozukluğu. İlaç tedavisine başlandı. İlaçlarla %1 den %3 e çıktı. Dr.umuz önümüzdeki ay tekrar çağırdı sonuca göre bir karar vericek. Ya ilaçlara devam yada aşılama,tüp bebek. Ayrıca bende bir sorun yok. İnanın tüp bebek tedavisinin zorlu bir süreç olduğunu biliyorum kendiliğinden olsun istiyorum. Bu tedavi süreci benide eşimi de çok yordu... :KK14::KK14: :KK43: kızlar aranızda eşinin Morfolojisi düşük olup bebeği olan varmı yani illa tüp bebek mi yaptırmalıyım. Doğal tedavi uygulayan varmı? Ayrıca eşim sürekli ilacın yanında keçiboynuzu özü tüketiyor

doğal degıl normal yolla gebe kalabılırmısın bılmıyorum morfolojı genetıgıyle alakalı bıseymıydı emın degılım yanı canlı cansız sayısımı emın olamadım suanda ama ben tup bebek annesıyım
cok tatlı oluyor o kadar zor yollardan gecmıs olursak olalım normal olsaydı boyle olurmuydu bılmıyorum cok sevıyorum can yoldasımı

Çok teşekkür ederim kardeşim dualarında benide unutma... senin yavrum varsa Rabbim onuda sana bağışlasın

doğal degıl normal yolla gebe kalabılırmısın bılmıyorum morfolojı genetıgıyle alakalı bıseymıydı emın degılım yanı canlı cansız sayısımı emın olamadım suanda ama ben tup bebek annesıyım
cok tatlı oluyor o kadar zor yollardan gecmıs olursak olalım normal olsaydı boyle olurmuydu bılmıyorum cok sevıyorum can yoldasımı
Küçük ayrıntılara takılmayın arkadaşlar yanlış yazmış olabilirim. Can yoldaşın canından ayrılmasın hiç

Evet ben de şu stresi engellemenin bir yolunu bulamadım uzun süre.
Sonunda akışına bıraktım.
Regl tarihlerimi bile hesaplamıyorum.
Böyle olunca daha az stres yapıyorum ve hayal kırıklığı daha az oluyor.
Ah canımm demek sende çocuk Hasretindesin. İnan bende bıraktım. Başlarda regl olduğumda ağlayan sızlayan ben. Şimdi olunca hiç tepki vermemeye başladım. Ama içime atıyorum ben. Bu da beni çok yıpratıyo

Ah canımm demek sende çocuk Hasretindesin. İnan bende bıraktım. Başlarda regl olduğumda ağlayan sızlayan ben. Şimdi olunca hiç tepki vermemeye başladım. Ama içime atıyorum ben. Bu da beni çok yıpratıyo

İçine de atma.
Tüp bebek son çare olarak dursun kenarda.
Ama biraz akışına bırak.
Hem sen de rahatlayacaksın emin ol.

Şimdi öncelikle stresten uzak olun

Tüp bebek de çok zor bir şey değil

Daha önce de yazdım Ekim de başladık tedaviye Ağustos ta oğlum kucağımdaydı

Olur mu olmaz mu vs stresi daha zor

Tüp bebekte ilaçlarını kullanıp yumurta toplayıp iki üç gün sonra da transfer var

Maddi yönü yorucu olabilir duruma göre ama çok zor bir süreç olarak kendinizi kodlamayın

Bak benimki 5 yaşını geçti ki bize sıfır sperm demişlerdi

Alakasız bişey olacak ama doktora danışın ilaç ve keçiboynuzu kullanımı olur muymuş. Bazı besinlerle ilaçlar etkileşime girer ilaç etkisini yitirir. Mesela Demir ilacından sonra süt içerseniz ilaç direk vücuttan atılır. Bunun gibi bişey olmasın yani

Şimdi öncelikle stresten uzak olun

Tüp bebek de çok zor bir şey değil

Daha önce de yazdım Ekim de başladık tedaviye Ağustos ta oğlum kucağımdaydı

Olur mu olmaz mu vs stresi daha zor

Tüp bebekte ilaçlarını kullanıp yumurta toplayıp iki üç gün sonra da transfer var

Maddi yönü yorucu olabilir duruma göre ama çok zor bir süreç olarak kendinizi kodlamayın

Bak benimki 5 yaşını geçti ki bize sıfır sperm demişlerdi

Back
X