- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende cekirdegini citle kimse senjn psikolohunu bozamaz ellerine ne firsat veriyorsun ki yarin kaynana arar sorar senin ki ne yapti aksam birsey dedi mk diye senin uyanik anlatir sinirinden benle konusmadi aldi teli eline ona bakti der kaynanda gobek atar
Çocuk bir lafla da sizden soğumaz o konuda abartmışsınız. İlgileniyor diye seviyor babaannesini. Bu yüzden sorun çıkartmayın çok gereksiz.
Eşinizin yaptığı hiç hoş değil! Hakikatten bu yüzleri nerden buluyorlar o senin çocuğun,sen doğurdun! Çocuk konusunda bile olmasa kimsenin kimseye bu şekilde emir vermeye hakkı yok! Haddini bildirmemişsiniz bugüne kadar besbelli.
Kusura bakmayın da bir kayınvalidemin küçücük çocuğa 2 yaşında bir bebeğe bu kadar doldurması normal mi sizce kucağında sıkı tutuyor çocuğu vermiyor gidin burda kalsın diyo daha neler neler gerçekten size normal mi geliyor?
Kadının yaptığı normal birşey olduğunu söyemedim farkındaysanız! Sizin böyle bişeyden dolayı çocuğunuzun sizden soğuduğunu düşünmeniz anormal dedim!!!!
Hiç utanmam kizima'kızım asıl onlar pis biz seni seviyoruz gel yavrum' derin o sözünün üstüne orada.
Hayır diyorsunuz ya sorun çıkarmayın çok gereksiz diye?
Boyleleri anneyi sadece dogurma makinesi olarak goruyorlar ne yazikkki. Boyle cahil ve bilincsiz insanlarla ugrasmak insanin omrunden omur goturur konu sahibi icin uzuluyorum gercekten.Yine torunu olunca anne oldugunu zanneden babanne sendromu. Ne kadar itici. Diyemediniz mi asil boyle devam ederseniz ben cocugu gotrmeyecegim babannesine diye? Ne kadar fesatca ve dusuncesizce davraniyorlar ya.
Babannenin gece fotoğrafını cekim görmek ister misin de
Konuşmak dışında babaannesi hangi oyunları oynuyor ?