- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
-
bi bakıma haklısınız ama ben ilerde çocugumun ben babaannemlerde kalıcm demesıne dayanamam ....o benım çunku onun bana ıhtıyacı varr onlar sevsin ne yaparsa yapsın ama onu benm kadr asla sevemezlerrrrr bunu asla kabul etmem oğlumunda bnden fazla onları sevmesıne dayanamamBen büyüklerle çocuk gelişiminde zıtlaşma taraftarı değilim netcede annesi ve babası biziz..Kendimden pay biçiyorum bende babannemlerde rahattım her istediğim yapılıyordu evde kalmak istemiyordum.Şimdi kendime bakıyorum kişiliksiz miyim?Hayır elbette
Bence kırmaya değmez ne mutluki torunlarını seviyorlar..Birazcık da şımartsınlar ne zararı varki.Çocuk bu çocuk gibi büyüsün diye düşünüyorum..
abartı9o işte bız senden daha çok sevıoruz bıle dedıler banakayınpederınız mı doğurmus cocuğu merak ettım
bi bakıma haklısınız ama ben ilerde çocugumun ben babaannemlerde kalıcm demesıne dayanamam ....o benım çunku onun bana ıhtıyacı varr onlar sevsin ne yaparsa yapsın ama onu benm kadr asla sevemezlerrrrr bunu asla kabul etmem oğlumunda bnden fazla onları sevmesıne dayanamam
Sen nasıl gelin alıcaksın kız..
Bir çocuğu aşırı disiplinli yetiştirmek iyi birşey değil ama vazoyu da kızmıyorum at kır demek mantıklı mı? Bu çocuk ilerde bunun yanlış birşey olduğunu bilmicek, siz kızdığınız zaman da kötü olucaksınız.
Bizim ailede çocuklar yanlış birşey yaptığında kızılır, çok rahat yetiştirilmez. Ben de eşimin ailesini gördüğümde çok şaşırmıştım çocuk ne yaparsa hiç kızmıyorlar. Görümcemin oğlu ağzına çikolata atıyor sonra ağzından erimiş bir çekilde çıkartıyor yere dökülüyor, biz olsak napıyorsun yapma diye kızarız onlar asla çocuğa kızmıyorlar. Benim ablamın da oğlu var, oyuncaklarını dağıtır oynar bırakınca hadi topla deriz hepsini toplar. Birşey yediği zaman kağıdını çöpe atar, yere birşey dökmemeye çalışır. Ben de acaba biz çok mı sıkıyoruz çocuğu diye düşünüyorum bilmiyorum ama görümcemin oğlu öyle şeyler yapıyor evde hiçkimse birşey demiyor gidip bir tane indiresim geliyor. Bir kez bir yere gitmiştik yemeğe, ya miğdenizi bulandırıyorum ama çocuk burnuyla oynuyor sonra benim kutu kolam vardı yemek gelinceye kadar oyalansın diye verdiler onla oynadı falan, ben vazgeçtim içmicem dedim. Sonra kürdanları kırıp kırıp yerlere attı kimse yapma demedi.
bi bakıma haklısınız ama ben ilerde çocugumun ben babaannemlerde kalıcm demesıne dayanamam ....o benım çunku onun bana ıhtıyacı varr onlar sevsin ne yaparsa yapsın ama onu benm kadr asla sevemezlerrrrr bunu asla kabul etmem oğlumunda bnden fazla onları sevmesıne dayanamam
Eşinizin ailesi veya kendı aileniz çocugunuzu şımartıyorsa ne yaparsınz???
benim kayınpederim çok şımartıyor ne yapacağımı şaşırdım bişeyi eline atıp kırmasınada izin veriyor her istediğini ağlamasın diye yapıyor...daha 2 yaşına bıle girmedi ama ilerde anlamaya başlayacak bişeyleri..onun yuzunden çocugum şımarık oluck dıe korkuyorum...onun yanındayken çocugum kendını bıle sevdirtmiyo hiçbişekilde ...üstünü giydirip eve götürmeye kalktıgımda bıle ağlamaya başlıyo kayınpederim yıne ordan karışıyo giydirme ağlamasın dıyor...hep karışıyor...bende ınada giydiriorum tam evden çıkıcaz çocugun kendısınden kopmadıgını göstermek ıçın kucagına alıyor...yıne bağırış çağırış hemde bize vermıo abartıo kısacası kayınvalidemde bunun farkında ama oda karışamıo(((çocugum ilerde şımarık olucak dıe korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?