Benim anlamadığım bir şey var.
Rehber öğretmene 1 sene önce gitmişsiniz ve 1 senedir herhangi bir ilgi göstermediğini söylüyorsunuz. O zaman o 2 sayfa yazıyı hangi verilere dayanarak yazdı?
Yani ya başka velilerden şikayet üstüne şikayet gelmiştir ya öğretmeni görüşmüştür ya da rehber öğretmen sandığınız kadar ilgisiz değil ve kendi gözlemlerini yazdı.
2 sayfa boyunca deprem olayının analizini yapmamıştır sanırım.
Burada çok fazla savunmaya geçmişsiniz ama konuyu çocuğunuz odaklı değil öğretmen odaklı açtığınız için sert tepkiler gelmiş.
Özeleştiri yapın diye uğraşmış insanlar.
Mesela zehirleme şakası için "bilmiyorum izlediği bir şeyden görmüştür" diyorsunuz. O yaştaki bir çocuğun izledikleri kontrol altında olmalı bence.
1 senedir uzman yardımı aldığınızı söylediniz ama düzenli gitmemişsiniz.
Kim bilir gözden kaçırdığınız daha neler var.
Siz kendinize objektif bakamazsanız çocuğunuza da yardım edemezsiniz.
O yüzden sert yorumları da göz ardı etmeyin bence.
Geçmiş olsun.
Rehber öğretmene 1 sene önce gitmişsiniz ve 1 senedir herhangi bir ilgi göstermediğini söylüyorsunuz. O zaman o 2 sayfa yazıyı hangi verilere dayanarak yazdı?
Yani ya başka velilerden şikayet üstüne şikayet gelmiştir ya öğretmeni görüşmüştür ya da rehber öğretmen sandığınız kadar ilgisiz değil ve kendi gözlemlerini yazdı.
2 sayfa boyunca deprem olayının analizini yapmamıştır sanırım.
Burada çok fazla savunmaya geçmişsiniz ama konuyu çocuğunuz odaklı değil öğretmen odaklı açtığınız için sert tepkiler gelmiş.
Özeleştiri yapın diye uğraşmış insanlar.
Mesela zehirleme şakası için "bilmiyorum izlediği bir şeyden görmüştür" diyorsunuz. O yaştaki bir çocuğun izledikleri kontrol altında olmalı bence.
1 senedir uzman yardımı aldığınızı söylediniz ama düzenli gitmemişsiniz.
Kim bilir gözden kaçırdığınız daha neler var.
Siz kendinize objektif bakamazsanız çocuğunuza da yardım edemezsiniz.
O yüzden sert yorumları da göz ardı etmeyin bence.
Geçmiş olsun.