Merhaba, size tekrar birşey sormak istiyorum. Çocuğumuzu götürdük psikiyatriste, şu teşhis var demedi. Genellikle eşimi ve beni dinledi.çocuğumuzu 10 dk kadar dinledi, hap yazdı ancak çocuğumuza bir teşhis koymadı. Anlattıklarımda çok endişeliydim, burda da bazı yorumlarda seri katil gibi sözler söylenince daha da endişendim, herşeyi anlattık. Aile tarpisti olarak devam edicek. Ancak bunun çocuğuma faydası olur mu, yani çocukla daha fazla konuşur gibi düşündük ama daha çok bizim özel hayatımızı sordu
Acaba psikiyatr yanında bir de çocuk psikoloğuna mı götürsek.
Ne yapabiliriz, uzman olduğunuz için direk aklıma geldiniz
Ben bazı yorumların siz savunmaya geçtiğiniz ve çocuğunuzla alakalı çözüm yerine öğretmene odaklandiginiz için siz işin ciddiyetinin farkına varın diye dramatik bir şekilde abartıldığını düşünüyorum.
Bu yaştaki çocuğu ser katil ilan edecek değil kimse..
Kuzenimin dürtü kontrol bozukluğu yasayan oğlu vardı.
O çocuğa neler derlerdi.
Öğretmenler okulda doğal afet diye isim takmıştı.
4-5 kere sınıfı değişiyordu her yıl.
Turkiye'nin en iyi okullarından birinde, burslu mühendislik okuyor şu anda
2 enstrüman çalıyor
Akli basında, gayet de ahlaklı bir çocuk.
Ailesi ve bir öğretmeni sayesinde.
Ama verdikleri emeği anlatamam size
Kuzenimin iki çocuğu arasındaki yaş farkı 16 :)
16 yılını adadı.
Anksiyete bozukluğu, panik ataklar, ağlama krizleri.
Bir çocuk düşünün, sabah okulda düşüp kolunu kırıyor,
Gun boyu kimseye bir şey soylemeden dolaşıyor.
Akşam yatarken, parmakları morarınca baba fark ediyor
Film çekiliyor, parçalı kırık.
Doktor bu aciya dayanan cocuk kendine karşı bile bu kadar duyarsız çocuk baskalarina neler yapmaz demişti de o gece başlamıştı panik atağı..
Size hayatında bildiğim en abartılı örneği verdim. Ve çözümünü de gözlerimle gördüm.
Emek. Dolayısıyla emek vereceksiniz.. doğru kişiyi ararken, kendi ilişkilerinizde,.okula gidip gelme sikliginizi arttırıp okulla iş birliği yaparak, çocuğunuzu farklı alanlara yönlendirerek, ilgisini genişleterek.. vs..