Çocuğum Üstün Zekalı

mansoy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
1
0
1
125
Selam Çocuğum Okumayı okula gitmeden Söktü Evde kendi adını yazabiliyor Yazmayı biliyor
Küçük 5-6 yaşındakiler gibi konuşuyor Doktora gittik Üstün Zekalı Çıktı
Nasıl bir eğitim verebiriz Kendisi 11 yaşında

Ben anlamadim okula gitmeden okumayi ogrenmis suan 11 yasinda ama konusmasi kucuk cocuklar gibi mi?
E ustun zekali cocuklara egitim veren yok mu bunu araştırın, bunun ogretmenligi olduguna gore okulu da vardir galiba.
Kimse gostermeden okumayi ogrenmis olmak, ogretmensiz kendim bakinca herseyi ogrenebilmek, kucukken bende de vardi bunlardan baska ne gibi ozellikleri var merak ettim gercekten kendi kendine ogrenme uatun zeka goatergesi mi?

bende anlamadim acikcasi, 11 yasinda bir cocugun zaten okumayi yazmayi coktan ogrenmis olmasi gerekir..okula gitmeden onceki durumundan mi bahsediyosunuz 5,6 yasindakiler gibi konususuyormus gec mi konustu...

Okulumuzun Anasınıfından bir çocuk 3 rakamlı sayılarla çarpmaları bizden hızlı yapıyordu,hızı bırakın yapması olay zaten.
Bulunduğumuz şehirde testi yapma eğitimi alan bir kişi vardı.Yaptırdık.Sayısalı tavan dedi,okuma yazma bilmediği için sözel geride kalmış vs dedi.Masal anlatın özetlesin vs dedi.

Üstün zekalı diyebilen kurum nasıl eğitileceği hakkında da bilgi veriyor diye biliyorum ben

Birşey anlamadım, benim zekam düşük kaldı

11 yaşındaki bı çocuk değil okuma yazma problem çözebilir olması gerek
11 yaşındaki çocuk nasıl evde kendisi öğreniyor okula göndermiyor musunuz ?

Anladığım kadarıyla önceki olanları anlatmış.amaçocuk şu an 11 yaşında .yanianlaşıldığından bu yana bir şey yapılmamış.

bence rehabilitasyon merkezine götür. 11 yaşındaki çocuk 5-6 yaşındakiler gibi konuşuyor ve ye anca adını yazıp yazmayı yeni öğreniyorsa üstün zekalı değil aksine gelişim geriliği vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…