Hayir arayip tebrik etmemelisiniz eger karsilasirsaniz konusu gecerse tebrik edersiniz.Merhabalar eltim hamileymiş bana söylemedi ama diğer eltime ve kayınvalideme söylemiş sizce arayıp tebrik etmeli miyim
Aramayın tabıkı soylememısMerhabalar eltim hamileymiş bana söylemedi ama diğer eltime ve kayınvalideme söylemiş sizce arayıp tebrik etmeli miyim
Evet benim çocuğum yok diğer eltimin var hadi kayınvalideye söylüyorsun anladım ama eltiler arasında ayrım yapıyoBaşlıkta 'çocuğum yok' diye belirttiğinize göre, konuya hassasiyetiniz olmalı. Eltiniz de bunun bilincindeyiz, belki çocuğunuz yok diye sizi o an üzmek istememiştir.
Haber verene kadar bekleyin.
Sonra tebrik edersiniz.
Ayrım yapmıyor, bence size incelik yapıyor.Evet benim çocuğum yok diğer eltimin var hadi kayınvalideye söylüyorsun anladım ama eltiler arasında ayrım yapıyo
Evet benim çocuğum olmuyor ama aileler henüz istemediğimizi düşünüyorlar o yüzden belirttimDurumun sizin çocuğunuzun olmamasiyla ne alakası var,onu anlayamadim ben..
Konu basliginiz A diyor iceriginiz
Ben olsam yine de duydum hamileymişsin çok tebrik ederim derdim. Tabi arada bi küslük filan yoksa. Kendi hamile haliyle fesatlık düşünüyorsa o onun sorunu. Siz içiniz nasıl rahat edecekse öyle davranın
Nasıl bir incelik çocuk istemediğimizi söylüyoruz herkese şuanAyrım yapmıyor, bence size incelik yapıyor.
Normalde hamile olan eltiniz ile aranız iyiyse bence haber vermemesindeki tek sebep sizin bu konudaki hassasiyetinizi bilip sizi incitmemek içindir , ama aranız açık ise size haber vermesini veya bir ortamda konu açılmasını bekleyin tebrik etmek içinEvet benim çocuğum yok diğer eltimin var hadi kayınvalideye söylüyorsun anladım ama eltiler arasında ayrım yapıyo
Evet benim çocuğum olmuyor ama aileler henüz istemediğimizi düşünüyorlar o yüzden belirttim
Neden söylememiş olabilir peki sizce? Yahu bazı konular cidden delirmelik. Sanki size incelik etmiş gibi anlatıyorsunuz konuyu sonra böyle yazıyorsunuz. Acaba sizce neden?Nasıl bir incelik çocuk istemediğimizi söylüyoruz herkese şuan
Anlamadım, çocuk istemediğiniz için mi çocuğunuz yok, yoksa istediniz ama olmadığı için mi yok?Nasıl bir incelik çocuk istemediğimizi söylüyoruz herkese şuan
şüphelenmiştir o zaman belki üzülmeyin diye söylememiştirEvet benim çocuğum olmuyor ama aileler henüz istemediğimizi düşünüyorlar o yüzden belirttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?