Çocuğum yok eltim hamile

emlaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2021
87
53
8
33
Merhabalar eltim hamileymiş bana söylemedi ama diğer eltime ve kayınvalideme söylemiş sizce arayıp tebrik etmeli miyim

Ben olsam yine de duydum hamileymişsin çok tebrik ederim derdim. Tabi arada bi küslük filan yoksa. Kendi hamile haliyle fesatlık düşünüyorsa o onun sorunu. Siz içiniz nasıl rahat edecekse öyle davranın

Evet benim çocuğum yok diğer eltimin var hadi kayınvalideye söylüyorsun anladım ama eltiler arasında ayrım yapıyo

bencede yeri vakti gelirse söyleyin

Durumun sizin çocuğunuzun olmamasiyla ne alakası var,onu anlayamadim ben..
Konu basliginiz A diyor iceriginiz
Evet benim çocuğum olmuyor ama aileler henüz istemediğimizi düşünüyorlar o yüzden belirttim
Ben olsam yine de duydum hamileymişsin çok tebrik ederim derdim. Tabi arada bi küslük filan yoksa. Kendi hamile haliyle fesatlık düşünüyorsa o onun sorunu. Siz içiniz nasıl rahat edecekse öyle davranın

Evet benim çocuğum yok diğer eltimin var hadi kayınvalideye söylüyorsun anladım ama eltiler arasında ayrım yapıyo
Normalde hamile olan eltiniz ile aranız iyiyse bence haber vermemesindeki tek sebep sizin bu konudaki hassasiyetinizi bilip sizi incitmemek içindir , ama aranız açık ise size haber vermesini veya bir ortamda konu açılmasını bekleyin tebrik etmek için

Evet benim çocuğum olmuyor ama aileler henüz istemediğimizi düşünüyorlar o yüzden belirttim
Nasıl bir incelik çocuk istemediğimizi söylüyoruz herkese şuan
Neden söylememiş olabilir peki sizce? Yahu bazı konular cidden delirmelik. Sanki size incelik etmiş gibi anlatıyorsunuz konuyu sonra böyle yazıyorsunuz. Acaba sizce neden?

Nasıl bir incelik çocuk istemediğimizi söylüyoruz herkese şuan
Anlamadım, çocuk istemediğiniz için mi çocuğunuz yok, yoksa istediniz ama olmadığı için mi yok?
O zaman başlığa o detayı niye yazdınız?
Sizin çocuğunuzun olup olmaması ile nasıl alâka kuralım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…