Samimi değiliz eltimle ailece buluştuğumuzda konuşuruzNormalde hamile olan eltiniz ile aranız iyiyse bence haber vermemesindeki tek sebep sizin bu konudaki hassasiyetinizi bilip sizi incitmemek içindir , ama aranız açık ise size haber vermesini veya bir ortamda konu açılmasını bekleyin tebrik etmek için
Tam açık yazamamış olabilirim haklısınızNeden söylememiş olabilir peki sizce? Yahu bazı konular cidden delirmelik. Sanki size incelik etmiş gibi anlatıyorsunuz konuyu sonra böyle yazıyorsunuz. Acaba sizce neden?
Çocuğum olmuyor sıkıntılı yani ama soranlara olmuyor demiyoruz istemiyoruz diyoruz iki yıllık evliyizAnlamadım, çocuk istemediğiniz için mi çocuğunuz yok, yoksa istediniz ama olmadığı için mi yok?
O zaman başlığa o detayı niye yazdınız?
Sizin çocuğunuzun olup olmaması ile nasıl alâka kuralım?
Evet sanırım en mantıklısıKendi demedikçe hayır Tabiki, nerden duydun der. Ya kendi söylemesini bekleyin ya karnı belirginleşince aaa hamile misin :) dersin
Sorun yok ama kv ve diğer eltime söyleyip bana söylememesi hoş değil bi eşim sen ara o utansın diyorBöyle durumlarda herkesi arayıp tek tek söylemek mi gerekiyor? Ben duyunca arayıp tebrik ederdim. Tabi sizden özel olarak gizlediyse ya da aranızda başka bir sorun varsa bilemem.
E size denk gelmemiş söylememiş, çocuklarla sizi çok ilgili görmemiş söylememiş vs vs . Niye ille altında bir şey arıyorsunuz ki? Sizin çocuğunuz olmamasını niye gidip başlığa yazıyorsunuz o zaman?Nasıl bir incelik çocuk istemediğimizi söylüyoruz herkese şuan
Diğer eltiyle kavga bile etmişliği varsize söylendiğinde tebrik edersiniz. bu arada 3 alternatif var. 1) eltiniz gerçekten incelik göstermiş sizi üzmemek için söylememiş olabilir. 2) çocuklu olan eltiye kendini daha yakın hissediyordur size karşı o yakınlığı hissetmiyor olabilir. 3) sizin fesat olduğunuzu ve ona nazar değdireceğinizi düşünüyor olabilir. bu alternatiflerden hangisinin geçerli olduğunu siz daha iyi bilirsiniz
Diğer eltime gitmiştik ailecek orda söylemiş ben odadayken düşünebiliyor musunuzE size denk gelmemiş söylememiş, çocuklarla sizi çok ilgili görmemiş söylememiş vs vs . Niye ille altında bir şey arıyorsunuz ki? Sizin çocuğunuz olmamasını niye gidip başlığa yazıyorsunuz o zaman?
O zaman size söyleyene kadar tebrik etmek için siz bir hamle yapmayın , en doğrusu bu sanırım şu an içinDiğer eltiyle kavga bile etmişliği vardoğru nazardan korkmuştur benim çocuğum yok ama diğerinin var
Evet sanırım en mantıklısı
E niye söylesin o zaman hamile olduğunu size? Arkadaş bile değilmişsinizSamimi değiliz eltimle ailece buluştuğumuzda konuşuruz
Ama eltiniz o detayı biliyordur. Eşiniz sonuçta erkek kardeşi ile dertleşmiş olabilir bu konudaki hevesini ve isteğini. Kardeşler her şeyi konuşur. Zaten aile içinde bu durum kolay saklanmaz.Çocuğum olmuyor sıkıntılı yani ama soranlara olmuyor demiyoruz istemiyoruz diyoruz iki yıllık evliyiz
Biz düşünmüyoruz diyoruz ama çocukları olmuyorudr diye düşünüyordur o yüzden başlığa yazdım şuan çocuğumuz olmuyor çünkğE size denk gelmemiş söylememiş, çocuklarla sizi çok ilgili görmemiş söylememiş vs vs . Niye ille altında bir şey arıyorsunuz ki? Sizin çocuğunuz olmamasını niye gidip başlığa yazıyorsunuz o zaman?
Teşekkür ederim bu forumda okumuştum çocuğu olmayan kişilere kıskanç muamelesi yapılıyor diye nazardan korkup çocuklarını sevdirmiyorlar vs sanırım başıma geldi millet hamile olduğunu saklıyor ama daha iki yıl oldu evleneli insanlar hemen niye negatif düşünüyorAma eltiniz o detayı biliyordur. Eşiniz sonuçta erkek kardeşi ile dertleşmiş olabilir bu konudaki hevesini ve isteğini. Kardeşler her şeyi konuşur. Zaten aile içinde bu durum kolay saklanmaz.
Eltiniz de bence bundan haberdardır. Siz tebrik etmek istiyor musunuz?
İçinizden geliyorsa yapın, gelmiyorsa yapmayın.
Kıskançlık beslemiyorsunuzdur umarım eltinize karşı.
Her zaman şunu savunmuşumdur.
İyi gün dostu diye hafife alınan kişiler benim için daha değerlidir çünkü günümüzde kimse kimsenin iyi gününe tahammül edemiyor.
Misal ben bir zorluk çeksem,kötü günüm olsa, herkes bana acır, üzülür, dertlenir. Bu kolaydır ama ben iyi bir şey yaşasam, iyiliğimi ve mutluluğumu paylaşacak insan yok denecek kadar azdır.
Çok kez mutluluktan havalara sıçrarken, sevincimi paylaşacak insan bulamadığım için kederle yerime oturdum.
Sanki bu habere sevinmemiş gibisiniz, kıskançlık etmeyin. Nasipten öte köy yoktur.
Yaradan, içinizin güzelliği kadar güzellik versin size de.
Diğerine kavga bile etti ama ona söyledi şimdi de eşim ara diyorE niye söylesin o zaman hamile olduğunu size? Arkadaş bile değilmişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?