- 3 Kasım 2014
- 817
- 1.027
- 138
- 40
- Konu Sahibi Irlandakizili
Ben konuya yorum yazmamıştım ama arkadaşlara haksızlık olmaması açısından sizi uyarmak istedim. Sanırım sizin de gözünüzden kaçmış ama konu sahibi gayet de halası teyzesi ücretsiz bakmak zorunda yazmış. Biraz da yukarıda kırmızı ile işaretlediğim cümle yüzünden tepki topladı. Çünkü bu bencil bir bakış açısı. O insanların hayatlarını, planlarını yok saymak.
Bence okuduğumuzu farklı anlıyoruz. Beklenti ile mecbur olduklarını düşünmek farklı bir şey. Gayet normal bir şekilde beklentisinden bahsetmiş. O ikili ilişkilerle ilgili. Ben de teyzeme öocuk baktırsam para almamasını beklerim. Teyzem anne yarım. Ben elimden geleni yaparım zaten. Yok ben parasız bakmıyorum derse de, beklentim boşa çıktı derim. Mecbursun bakacaksın diyemem. İkisi farklı şeyler yani. Ki ayrıca buraya yazmış ve çözüm arayan bir anne adayının cümlelerinin latında yatan asıl manayı analiz etmenin ne anlamı var ki? Size benim bu cümle de ne anlatmaya çalıştığımı bulun yazmıyor. Bu sitenin amacı da o değil. Yanlış iafe etmiş olabilir ya da yanlış anlaşılmış olabilir. Ama biraz düşününce ne demek istediği anlaşılıyor.