- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.208
- 698
Ben de çocuğun yanındayken bu hareketi yapamazdı çocuğu tek bulunca azarlayayım demiş aklınca. Öğretmenimiz otoriter biri. Kendi aşanına müdahale edilmesine izin vermiyor. Zaten bu olaydan sonra konuştuk kendiyse velinin hatalı olduğunu bu olayın onun sorumluluk aşanıda olduğunu veliyle görüşeceğini söyledi.Gecen bir veli gelmis bizim okula, adam kendi cocuguyla kavga eden ogrenciyi bulmus, dövmeye kalkmisyani cocuklar arasinda boyle seyler yasanabilir, velilerin bu sekilde mudahalesini gerektirecek bir durum yasanmadigi surece çözümü ogretmene birakmalilar. Tamam cocugunu savunmak istemis vs ama mincirmis yani alt tarafi. Karsidaki de cocuk nihayetinde. Oyle yapmayalım ama, arkadasinin cani aciyabilir, guzel guzel oynayalim falan de gec. Cocugu korkutmanin ne anlami var?
C Calcifer canim velilerin surekli her olayda mudahale etmesi yuzunden cocuklar uzerinde disiplin saglamak imkansizlasti. Ogretmene kafa tutar hale geldiler. Bana sorarsan ogretmenine birak. Eger tekrar yasanirsa sen direk konusursun.
Bu konuda "ne var canım uyarabilir çocuğu" diyenleri şaşkınlıkla okudum. Biz böyle mi çocuklarımızı koruyacağız ve bir birey olarak yetiştireceğiz. Her önüne gelen sana kızabilir algısı mı yaratacağız çocukta.