Çocuğuma yetemiyorum (maddi)

Waaow müthiş devlet okullarına teşvikte kamu spotu gibisin MissCherryBlossom

Eğitimde etiketten çok kalite ve nitelik önemli, bazı insanlar bütçeleri yetince yazdırmamış olmamak için de özel okula gönderiyorum kafasına giriyorlar, olabilir. Herkesin kendi çocuğu kendi kararı kendi bütçesi.
Kurslar, derslere yardımcı faaliyetler kesinlikle şart ama atıyorum çocuğun yıllık 200 bin isteyen lisede eğitim alması mı,iyi bir fen lisesinde eğitim alması mı daha iyi olur? Bir araştırın.
Ben de hem mühendisim hem öğretmenim, yüksek lisanslar dahil herşeyi devlet kurumlarında tamamladım. Herşey için iyi ki diyorum.
İleride de çocuğum için kesinlikle imaj olarak değil kalite olarak değerlendireceğim okul seçeneklerini.
Yani çocuğunuza elinizden gelen maddi manevi teşviki sağlayın ama başka ailelerin durumunu düşünüp asla yetersizlik hissine girmeyin. Bu ikinize de faydadan çok zarar verir.

Zaten çalışmadığı ve borç yaptığı için boşanma oldu. Nafaka da vermiyor bu durumda.
Üzüldüm tek başına hayat zor ama siz üstesinden gelirsiniz bir şekilde, büyüdüğünde burslara vs başvurun başarılı bir çocuksa her türlü herşeyi öğrenir zamana bırakın kasmayın kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…