- 9 Ağustos 2023
- 6
- -48
- 1
- 38
- Konu Sahibi Mehtap pala
-
Burdan mı vereceksiniz? Yasal olarak başvuracağınız yerler vardır sanıyorum. Kaç yaşında, neden?Cocugumu evlatlik vermek istiyorum cocugu olmayan bi aileye
Burdan vericem babasıyla yollarımız ayrıldı zaten sahipde cikmiyoBurdan mı vereceksiniz? Yasal olarak başvuracağınız yerler vardır sanıyorum. Kaç yaşında, neden?
Satacaksınız yaniMaddi durumum çok zayıf para karsiliginda vermeyi düşünüyorum ve tüm doğum masrafların karsilanmasi şartıyla
Ben ekran görüntüsü ile siber suçlara yazıyorum.Maddi durumum çok zayıf para karsiliginda vermeyi düşünüyorum ve tüm doğum masrafların karsilanmasi şartıyla
Siz bnm ne çektiğimi biliyormusunuzda böyle yargılar gibi konusuyosunuzMune bu ihbar sayılır mı?
Devlet kurumları ile görüşün. Çocuğu netten birine evlatlık verecek kadar gözden çıkardıysaniz en iyisi o çocuğun sizinle olmaması zaten.
Çocuğunu satacaksın yani. ?Maddi durumum çok zayıf para karsiliginda vermeyi düşünüyorum ve tüm doğum masrafların karsilanmasi şartıyla
Sizin gibiler ancak bunu yapar gel gör bakalım Bn neler cekiyorumBen ekran görüntüsü ile siber suçlara yazıyorum.
Ablacım çanta mı hediye ediyorsun sen ? Yaparken iyiydi? Ne demek yapıp satmak ya havlu kenarı oyası mı bu. Sizi anne sayanın benBurdan vericem babasıyla yollarımız ayrıldı zaten sahipde cikmiyo
Çocuğumu satmak istiyorum desene şuna. Bakamayacaktın niye yaptın o zaman .Maddi durumum çok zayıf para karsiliginda vermeyi düşünüyorum ve tüm doğum masrafların karsilanmasi şartıyla
Yapmasaydın ablacım ? G.tüne güvenip çocuk yapmasaydınSizin gibiler ancak bunu yapar gel gör bakalım Bn neler cekiyorum
Ne çekersen çek ne kadar çekersen çek annelik bu demek değil.Siz bnm ne çektiğimi biliyormusunuzda böyle yargılar gibi konusuyosunuz
Öğretmenim, binlerce velim oldu ne çektiklerini de biliyorum. Evlilik birliği içinde ya da dışında çocuğu olan, gece gündüz çabalayıp büyüten.Siz bnm ne çektiğimi biliyormusunuzda böyle yargılar gibi konusuyosunuz
Ya bi yürü gitMaddi durumum çok zayıf para karsiliginda vermeyi düşünüyorum ve tüm doğum masrafların karsilanmasi şartıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?