- 21 Kasım 2017
- 29.344
- 128.354
- 598
- Konu Sahibi Mehtap pala
-
Zengin parasıyla, fakir karısıyla oynarmış.Korunsaydınız. Hem fakirsiniz hem şeyiniz büyük.
ederiz de inşallah o yavru kurtulur iyi bir aileye evlatlık verilir.lütfen biri(hatta 2-3 kişi) Cimer'e gayrıresmi evlatlık işlemi yapılıyor diye bu mesajı şikayet edebilir mi? Ben emniyete gerekli IP bilgilerini veririm şaka mı gerçek mi onlar karar versin.
Şikayet ettim. Lütfen bi kaç arkadaş daha şikayet edebilir mi?lütfen biri(hatta 2-3 kişi) Cimer'e gayrıresmi evlatlık işlemi yapılıyor diye bu mesajı şikayet edebilir mi? Ben emniyete gerekli IP bilgilerini veririm şaka mı gerçek mi onlar karar versin.
Ya neyin kafasını yaşıyorsun eğer cekiyorsn niye çocuk dünyada getiriyorsun sen annemisin birde çocuğum diyor bence o senin çocuğun olamaz benimseseydn ne olursa olsun annelik yapardn işte burdada kendini düşünüyorsn annelik demek kendini düşünmek değil çocuğuna iyi annelik yapmak . Valla söylenecek çok şey var ama sizin gibi insanlara değmiyorSiz bnm ne çektiğimi biliyormusunuzda böyle yargılar gibi konusuyosunuz
E devlet üzerinden giriş yapıp İnternet ihbar kısmından yazabilirsiniz. Bir de mail atacağım ben siber suçlara: siber@egm.gov.trBize de yol göster bizde yapalım gerekli yerlere sikayet
İnşallah gerçekten de şaka yapıyorduederiz de inşallah o yavru kurtulur iyi bir aileye evlatlık verilir.
İnşallah şakadır ya bizimle kafa bulmuş olmasını bin defa tercih ederim.İnşallah gerçekten de şaka yapıyorduNeyse bir evden alsınlar bir şöyle karakol havası falan alsın. Belli işsiz ve çok sıkılmış.
Hem mail attım hem egm ihbar attım. Umarım yakın zamanda güzel sonuç haberi aliriz.E devlet üzerinden giriş yapıp İnternet ihbar kısmından yazabilirsiniz. Bir de mail atacağım ben siber suçlara: siber@egm.gov.tr
Sakaysa sonu hiç iyi olmicak çünkü insanlarla dalga geçmek hiç hoş değil en azından cezasını alsn .İnşallah şakadır ya bizimle kafa bulmuş olmasını bin defa tercih ederim.
Şakaysa bile böyle bi konuda şaka yapılmaması gerektiğini bi güzel öğrensin, her ay onlarca çocuk istismarı haberi geliyor, ve bu sadece medyaya yansıyanlar . fake'se bile yarın öbür gün bir kişinin bile "yaa bu da fake'tir " diye duyarsızlaşmasına sebep olma ihtimali bile tek başına yeterli bi sebep ihbar edilmesi için.Sakaysa sonu hiç iyi olmicak çünkü insanlarla dalga geçmek hiç hoş değil en azından cezasını alsn .
Ayn öyle gercekden yani şaka yoluyla böyle birsey insan nasıl yazar anlayamam düşüncesi bile kötü o yüzden her insan cezasını almak zorunda ama bizim ülkemizde adalet biraz farklı işliyor hak olan adalet ahirette o yüzden her insan yaptığınin cezasını çekecektir.Şakaysa bile böyle bi konuda şaka yapılmaması gerektiğini bi güzel öğrensin, her ay onlarca çocuk istismarı haberi geliyor, ve bu sadece medyaya yansıyanlar . fake'se bile yarın öbür gün bir kişinin bile "yaa bu da fake'tir " diye duyarsızlaşmasına sebep olma ihtimali bile tek başına yeterli bi sebep ihbar edilmesi için.
Hamilelik ve bebek uzerine saka olmaz, banlanirsam da banlanayim gerizekali seniAynn fake hesap şaka yapalım dedik tepkilere bak ya
Almak isteyen olsa dolandıracaktı. Bi şikayet edince kaçtı. Şu an misafir modunda burayı okuyordur kesin....Ayn öyle gercekden yani şaka yoluyla böyle birsey insan nasıl yazar anlayamam düşüncesi bile kötü o yüzden her insan cezasını almak zorunda ama bizim ülkemizde adalet biraz farklı işliyor hak olan adalet ahirette o yüzden her insan yaptığınin cezasını çekecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?