Cocugumu evlatlik vermek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
lütfen biri(hatta 2-3 kişi) Cimer'e gayrıresmi evlatlık işlemi yapılıyor diye bu mesajı şikayet edebilir mi? Ben emniyete gerekli IP bilgilerini veririm şaka mı gerçek mi onlar karar versin.
Şikayet ettim. Lütfen bi kaç arkadaş daha şikayet edebilir mi?

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-09-14-50-42-172_com.android.chrome.webp
    22 KB · Görüntüleme: 99
  • Screenshot_2023-08-09-14-50-29-615_com.android.chrome.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 101
Zaten vermen iyi senin gibi birisiyle buyuceginden. Valla bacim yanliş yere yazdin burda seni yerler . Burda yıllarca evlat sahibi olamayan kadinlar var. Hani sizin gibileri gorunce isyan edesim geliyorda. Allah büyük vardir herşeyde hayır. Bizim gibi çocuk diye yanip tutuşanlara evlat yokta sizin gibi yapip satanlara var hay adaletsiz dünya.

Siz bnm ne çektiğimi biliyormusunuzda böyle yargılar gibi konusuyosunuz
Ya neyin kafasını yaşıyorsun eğer cekiyorsn niye çocuk dünyada getiriyorsun sen annemisin birde çocuğum diyor bence o senin çocuğun olamaz benimseseydn ne olursa olsun annelik yapardn işte burdada kendini düşünüyorsn annelik demek kendini düşünmek değil çocuğuna iyi annelik yapmak . Valla söylenecek çok şey var ama sizin gibi insanlara değmiyor

Zor durumdaysanız devlet kurumlarına başvurabilirsiniz. Yenidoğan bebek evlat edinmek isteyecek çok aile çıkacaktır.

Bu kişi gerçekten gebeyse yapılan sikayetlwr sonucu emniyete alınır zaten. Fakat orada şaka olduğunu söyler ve sıyrılır gibi geliyo bana. İşin kötü yanı ise bu kişi bunu şaka yollu yapmadı gayet ciddi idi ve en beteri ise gene usulsüz olarak bu çocuğu satacaktir yada çocuğun hayatına son verecektir. Yazarken bile kahroldum. Umarım pişman ederler yazdiklarina

Sakaysa sonu hiç iyi olmicak çünkü insanlarla dalga geçmek hiç hoş değil en azından cezasını alsn .
Şakaysa bile böyle bi konuda şaka yapılmaması gerektiğini bi güzel öğrensin, her ay onlarca çocuk istismarı haberi geliyor, ve bu sadece medyaya yansıyanlar . fake'se bile yarın öbür gün bir kişinin bile "yaa bu da fake'tir " diye duyarsızlaşmasına sebep olma ihtimali bile tek başına yeterli bi sebep ihbar edilmesi için.

Bu kişi gerçekten gebeyse yapılan sikayetlwr sonucu emniyete alınır zaten. Fakat orada şaka olduğunu söyler ve sıyrılır gibi geliyo bana. İşin kötü yanı ise bu kişi bunu şaka yollu yapmadı gayet ciddi idi ve en beteri ise gene usulsüz olarak bu çocuğu satacaktir yada çocuğun hayatına son verecektir. Yazarken bile kahroldum. Umarım pişman ederler yazdiklarina
[/QUOTE]

Kesinlikle katılıyorum sana. Şaka olduğuna inanmıyorum. Şansını denedi. Millet polis deyince şaka yaptım dedi. Çocuğu satmanın bir yolunu bulur. Hayatına son vereceğini sanmıyorum çünkü çocuğu para kaynağı olarak görüyor. Bebek isteyen çok aile var. İnsanlar bunun için varını yoğunu vermeye hazır. İnşallah bakanlık konunun peşini bırakmaz da bebeği alır bundan tek duam o şu an Moni moni

Ayn öyle gercekden yani şaka yoluyla böyle birsey insan nasıl yazar anlayamam düşüncesi bile kötü o yüzden her insan cezasını almak zorunda ama bizim ülkemizde adalet biraz farklı işliyor hak olan adalet ahirette o yüzden her insan yaptığınin cezasını çekecektir.

Almak isteyen olsa dolandıracaktı. Bi şikayet edince kaçtı. Şu an misafir modunda burayı okuyordur kesin....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…