- 23 Ağustos 2022
- 4.470
- 4.797
- 83
- Konu Sahibi Mehtap pala
-
Bu kişi gerçekten gebeyse yapılan sikayetlwr sonucu emniyete alınır zaten. Fakat orada şaka olduğunu söyler ve sıyrılır gibi geliyo bana. İşin kötü yanı ise bu kişi bunu şaka yollu yapmadı gayet ciddi idi ve en beteri ise gene usulsüz olarak bu çocuğu satacaktir yada çocuğun hayatına son verecektir. Yazarken bile kahroldum. Umarım pişman ederler yazdiklarina
Ben neler çekiyorum demekle işin içinden sıyrılamazsınız. Madem bakamayacaktın yapmayacaksın o zman kardeşim çocuk falan senin bir gecelik hatanın vebalini niye o çocuk çeksin ne bencil kötü insansın sen öyle. o karnındakinin koksunu hissetmek isteyen ne kadar çok insan var senin haberin var mi? Ya doğurmayacaksın ya da adam gibi bakacaksınSizin gibiler ancak bunu yapar gel gör bakalım Bn neler cekiyorum
Bu çok korkunç bi durum. Devlet değil evlatlık koruyucu aile basvurularinda bile aylarca denetim yapıyor aile uygun mudur diye. Cunku her türlü istismara açık bi şeyler olabilir. Burdaki herkesi kendimiz gibi iyi biliyoruz fakat ard niyetli insanlarda olabilir. Ya beynim uyuşuyor düşündükçe. Umarım sayfada emniyette çalışan biri yada yakını eşi dostu bu konuyu görür ve takipçisi olur. Biz uzaktan uzağa en fazla şikayet edebiliyoruz. Ama hiç de rahat değilim
Buradan çocuğunuzu satılığa mı çıkardınız?!!Burdan vericem babasıyla yollarımız ayrıldı zaten sahipde cikmiyo
Bu çok korkunç bi durum. Devlet değil evlatlık koruyucu aile basvurularinda bile aylarca denetim yapıyor aile uygun mudur diye. Cunku her türlü istismara açık bi şeyler olabilir. Burdaki herkesi kendimiz gibi iyi biliyoruz fakat ard niyetli insanlarda olabilir. Ya beynim uyuşuyor düşündükçe. Umarım sayfada emniyette çalışan biri yada yakını eşi dostu bu konuyu görür ve takipçisi olur. Biz uzaktan uzağa en fazla şikayet edebiliyoruz. Ama hiç de rahat değilim
Valla bunun annelik içgüdüsüyle alakası yok bence ya..Umarım birileri gereğini yapar. Biz hamile kalır kalmaz en iyi vitamini alalım aman düzgün beslenelim diye uğraşıp duruyoruz. Bunlar doğurduğu çocuğu satacak kadar annelik içgüdüsünden yoksun. Valla karnımdaki el kadar bebek için dünyayı yakarım ben
Alıntı yaparken sorun yaşıyorum bu arada bi tek bende mi bu sorun yoksa genel bu teknik sorun mu varMoni moni
Biliyo musun ben konuyu görür görmez özelden yazmadığıma çok pişman oldum. Olayin sıcağı ile sinirlerim tavan yaptı hemen şikayet yoluna düştüm. Sonra dedim keske özelden sanki talibli gibi bilgi alsaydım da elimde delil olsaydı. Allah aşkına böyle bi konuda şaka yapmak dalga geçmek kimin aklına gelir. Bunun gerçek olduğuna %100 eminim. Şaka fake demesi olaydan siyirmaya çalışması. Ki zaten baya zamandır yazmıyor kesin olayın ciddiyetini farkına vardı tırnak yiyo napicam diye. Yada emniyet aldı. Her neyse bu olay gerçek bacılar inanmıyorum aksineArkadaş burayi cok araştırmış gebe kalkmak isteyen ve evlatlık sürecinde burdan birbirlerine destek olan çok insan var hüznünü sevincini paylaşıyolar oda buranin kendince doğru yer olduğunu anladı ve geldi..... insaAllah fakesindir insaAllah konu sakadir ve en önemlisi insAllah kimse özelden yazmamıştır
Okusun başına ne gelecegini anlasın. İnşallah en kısa zamanda cezasını çeker .Almak isteyen olsa dolandıracaktı. Bi şikayet edince kaçtı. Şu an misafir modunda burayı okuyordur kesin....
Aaa evet sakin düşününce galiba en zekice olanı oydu ama inanin böyle bişey karşısında akıl edemiyor insan... Bu arada dediğin gibi ortadan kayboldu insaAllah emniyet güçleri duruma el koymuşlardırBiliyo musun ben konuyu görür görmez özelden yazmadığıma çok pişman oldum. Olayin sıcağı ile sinirlerim tavan yaptı hemen şikayet yoluna düştüm. Sonra dedim keske özelden sanki talibli gibi bilgi alsaydım da elimde delil olsaydı. Allah aşkına böyle bi konuda şaka yapmak dalga geçmek kimin aklına gelir. Bunun gerçek olduğuna %100 eminim. Şaka fake demesi olaydan siyirmaya çalışması. Ki zaten baya zamandır yazmıyor kesin olayın ciddiyetini farkına vardı tırnak yiyo napicam diye. Yada emniyet aldı. Her neyse bu olay gerçek bacılar inanmıyorum aksine
Şaka olduğunu düşünüyorum!Cocugumu evlatlik vermek istiyorum cocugu olmayan bi aileye
Cocugumu evlatlik vermek istiyorum cocugu olmayan bi aileye
çocuğu devlet kurumunun alması da ayrı dert, o kurumlarda ne pislikler dönüyor, umarım hızlıca iyi bir aile bulabilir.Daha doğmadan şu çektiğine bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?