Cocugumu evlatlik vermek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kesinlikle katılıyorum sana. Şaka olduğuna inanmıyorum. Şansını denedi. Millet polis deyince şaka yaptım dedi. Çocuğu satmanın bir yolunu bulur. Hayatına son vereceğini sanmıyorum çünkü çocuğu para kaynağı olarak görüyor. Bebek isteyen çok aile var. İnsanlar bunun için varını yoğunu vermeye hazır. İnşallah bakanlık konunun peşini bırakmaz da bebeği alır bundan tek duam o şu an Moni moni
[/QUOTE]
Bu çok korkunç bi durum. Devlet değil evlatlık koruyucu aile basvurularinda bile aylarca denetim yapıyor aile uygun mudur diye. Cunku her türlü istismara açık bi şeyler olabilir. Burdaki herkesi kendimiz gibi iyi biliyoruz fakat ard niyetli insanlarda olabilir. Ya beynim uyuşuyor düşündükçe. Umarım sayfada emniyette çalışan biri yada yakını eşi dostu bu konuyu görür ve takipçisi olur. Biz uzaktan uzağa en fazla şikayet edebiliyoruz. Ama hiç de rahat değilim

Etrafında eşi dostu yakını emniyette çalışan varsa bu kişinin takipçisi olsa. Mümkün mü böyle bi durum çok bilmiyorum ama. Varsa kişisel olarak polise de ihbar edilse nasıl olur ? Sonuçta sistem ortak. Doğum sonrası bebekte sosyal hizmetler tarafından takip edilse hatta.

Bu çok korkunç bi durum. Devlet değil evlatlık koruyucu aile basvurularinda bile aylarca denetim yapıyor aile uygun mudur diye. Cunku her türlü istismara açık bi şeyler olabilir. Burdaki herkesi kendimiz gibi iyi biliyoruz fakat ard niyetli insanlarda olabilir. Ya beynim uyuşuyor düşündükçe. Umarım sayfada emniyette çalışan biri yada yakını eşi dostu bu konuyu görür ve takipçisi olur. Biz uzaktan uzağa en fazla şikayet edebiliyoruz. Ama hiç de rahat değilim
[/QUOTE]

Umarım birileri gereğini yapar. Biz hamile kalır kalmaz en iyi vitamini alalım aman düzgün beslenelim diye uğraşıp duruyoruz. Bunlar doğurduğu çocuğu satacak kadar annelik içgüdüsünden yoksun. Valla karnımdaki el kadar bebek için dünyayı yakarım ben

Alıntı yaparken sorun yaşıyorum bu arada bi tek bende mi bu sorun yoksa genel bu teknik sorun mu var Moni moni

Sizin gibiler ancak bunu yapar gel gör bakalım Bn neler cekiyorum
Ben neler çekiyorum demekle işin içinden sıyrılamazsınız. Madem bakamayacaktın yapmayacaksın o zman kardeşim çocuk falan senin bir gecelik hatanın vebalini niye o çocuk çeksin ne bencil kötü insansın sen öyle. o karnındakinin koksunu hissetmek isteyen ne kadar çok insan var senin haberin var mi? Ya doğurmayacaksın ya da adam gibi bakacaksın

Umarım birileri gereğini yapar. Biz hamile kalır kalmaz en iyi vitamini alalım aman düzgün beslenelim diye uğraşıp duruyoruz. Bunlar doğurduğu çocuğu satacak kadar annelik içgüdüsünden yoksun. Valla karnımdaki el kadar bebek için dünyayı yakarım ben
[/QUOTE]
Al benden de o kadar. Heleki yıllarca bir can için mücadele veren kişiler var bende dahil. Bu şakası dahi yapılamayacak bor konu. Ben iki cihanda bu kişiden şikayetçiyim. Mevlam ahiret de de cezasını çektirsin.

Alıntı yaparken sorun yaşıyorum bu arada bi tek bende mi bu sorun yoksa genel bu teknik sorun mu var Moni moni
[/QUOTE]

Sadece ikimizde oluyo anlamadim

Valla bunun annelik içgüdüsüyle alakası yok bence ya..
Annelik içgüdüsü her kadında olmayabilir yani, ama bu insanlıktan yoksun. Yok artık doğur doğur sat, iyi geçim ya yuh artık. Sokakta kedi yavrusu bile görsek üzerine titriyoruz, ruh hastaları çocuklarını satmaya kalkıyolar.

(Bu arada, alıntılarla ilgili ben de sorun yaşıyorum..)

Arkadaş burayi cok araştırmış gebe kalkmak isteyen ve evlatlık sürecinde burdan birbirlerine destek olan çok insan var hüznünü sevincini paylaşıyolar oda buranin kendince doğru yer olduğunu anladı ve geldi..... insaAllah fakesindir insaAllah konu sakadir ve en önemlisi insAllah kimse özelden yazmamıştır

Biliyo musun ben konuyu görür görmez özelden yazmadığıma çok pişman oldum. Olayin sıcağı ile sinirlerim tavan yaptı hemen şikayet yoluna düştüm. Sonra dedim keske özelden sanki talibli gibi bilgi alsaydım da elimde delil olsaydı. Allah aşkına böyle bi konuda şaka yapmak dalga geçmek kimin aklına gelir. Bunun gerçek olduğuna %100 eminim. Şaka fake demesi olaydan siyirmaya çalışması. Ki zaten baya zamandır yazmıyor kesin olayın ciddiyetini farkına vardı tırnak yiyo napicam diye. Yada emniyet aldı. Her neyse bu olay gerçek bacılar inanmıyorum aksine

Aaa evet sakin düşününce galiba en zekice olanı oydu ama inanin böyle bişey karşısında akıl edemiyor insan... Bu arada dediğin gibi ortadan kayboldu insaAllah emniyet güçleri duruma el koymuşlardır

çocuğu devlet kurumunun alması da ayrı dert, o kurumlarda ne pislikler dönüyor, umarım hızlıca iyi bir aile bulabilir.Daha doğmadan şu çektiğine bak.

çocuğu devlet kurumunun alması da ayrı dert, o kurumlarda ne pislikler dönüyor, umarım hızlıca iyi bir aile bulabilir.Daha doğmadan şu çektiğine bak.

Allah hiçbir çocuğu düşürmesin oralara ama bu kadının elinde kalırsa da parayla satacak çocuğu her türlü korkunç bişey

Noldu zevkini alırken iyiydi yaparken dimi.
Bir paçavradan bahsediyor sanki.
Evlatlık vermekte değil para karşılığı satmak.
Kaç para eder? Paha biçilebilir mi?
Babasıyla ayrıldık çocuğu satayım vay be
Adam daha mı değerliydi evladından heralde adam gidince yavruyu da gözün görmedi.
Ver bence de çocuğu. Senin gibi biriyle kalmasın Allah korusun ilerde başka şeyler için de satabilirsin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…