- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.016
- 498
- Konu Sahibi Mehtap pala
-
Ne veriyorsunuz eşya mı?Burdan vericem babasıyla yollarımız ayrıldı zaten sahipde cikmiyo
Burdan veremezsiniz onu bir kere geçeceksin gerçi burdan vermezsen gidip abuk subuk sitelerden vereceksin kafaya koymuşsun ama seni ikna etmek mesele bakalım güzelim kadınlarla bunu başarabilecek miyiz ah o evlat var ya babası sahip çıkmazsa çıkmasın bir bilsen onların güzelliğini bir bilsen bak geçen ay kardeşimin bebeği karnında öldü 8 aylık ben teyze olarak yüzünü gördüm bak yazarken boğazım düğüm düğüm dünyaya gelsin diye ne paralar verirdik ne paralarBurdan vericem babasıyla yollarımız ayrıldı zaten sahipde cikmiyo
Babasıyla yolu ayırdınız diye çocukla da ayırıyorsunuzBurdan vericem babasıyla yollarımız ayrıldı zaten sahipde cikmiyo
Korunsaydınız. Hem fakirsiniz hem şeyiniz büyük.Maddi durumum çok zayıf para karsiliginda vermeyi düşünüyorum ve tüm doğum masrafların karsilanmasi şartıyla
Aynn fake hesap şaka yapalım dedik tepkilere bak yaNe cekiyormuss....ne cekebilirsin be ne çekebilirsin git kadin siginmaya git devlete ikinize birlikte sahip cikmazlarsa gel konus biraz vicdan ya cocugu satmak nedir ya fake bu konu ya yok yok fake kufur etmicen agzım dur
Siber suçlara anlat derdini bakalım.Aynn fake hesap şaka yapalım dedik tepkilere bak ya
Ne bekliyodun pardon da?Aynn fake hesap şaka yapalım dedik tepkilere bak ya
Birisi deseydi ki tamam bana sat ben alırım o zaman da şaka yapıyordum mu diyecektiniz acaba? Hiç sanmıyorum.Aynn fake hesap şaka yapalım dedik tepkilere bak ya
Insallah senin gercek hesabini bulur ki eminim bulur hepsini ban ban ban yaparAynn fake hesap şaka yapalım dedik tepkilere bak ya
Ablacım dünya bile böyle dönmüyor.Aynn fake hesap şaka yapalım dedik tepkilere bak ya
Bize de yol göster bizde yapalım gerekli yerlere sikayetBen ekran görüntüsü ile siber suçlara yazıyorum.
Cocuguma bakamiyorum iyi aileye vermek istiyorum deseniz hani derim ki tamam cocuk ziyan olmasin .amaaaaa siz parayla satiyorsunuz bu şakami ya aklim almiyor şuan insanin evladina para bicermi .eger gercekten cocugunuzu parayla satarsaniz o paranin hayrini görmeyin .cocugunuzu sevseniz onu cocuk yurtlarina verirseniz siz insan bile degilseniz birakin anneyi yazik yazikCocugumu evlatlik vermek istiyorum cocugu olmayan bi aileye
Bebeyim maddi durumun zayıfsa üreme mesela bu da bir alternatifMaddi durumum çok zayıf para karsiliginda vermeyi düşünüyorum ve tüm doğum masrafların karsilanmasi şartıyla
Aynn fake hesap şaka yapalım dedik tepkilere bak ya
Aynn fake hesap şaka yapalım dedik tepkilere bak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?