Cocugumu evlatlik vermek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi, cocuguna bakamayacak duruma sonradan dusmus olabilirsin. Ama bunun yolu bu degil, devlete siginirsin, devlette dogum ucretsiz, sonra da yurda verilir ordan evlat edindirilir.

Dogum masraflari karsilanmasi sarti vs dersen o is cocuk satmaktir, aldigin tepkiler az bile.

Burdan vericem babasıyla yollarımız ayrıldı zaten sahipde cikmiyo
Burdan veremezsiniz onu bir kere geçeceksin gerçi burdan vermezsen gidip abuk subuk sitelerden vereceksin kafaya koymuşsun ama seni ikna etmek mesele bakalım güzelim kadınlarla bunu başarabilecek miyiz ah o evlat var ya babası sahip çıkmazsa çıkmasın bir bilsen onların güzelliğini bir bilsen bak geçen ay kardeşimin bebeği karnında öldü 8 aylık ben teyze olarak yüzünü gördüm bak yazarken boğazım düğüm düğüm dünyaya gelsin diye ne paralar verirdik ne paralar ama Allah vermedi vermeyince vermiyor kıymetini bilin belki ileride bu evladınızı verirseniz hiç o duyguyu belki hiç tadamayabilirsiniz

Ne cekiyormuss....ne cekebilirsin be ne çekebilirsin git kadin siginmaya git devlete ikinize birlikte sahip cikmazlarsa gel konus biraz vicdan ya cocugu satmak nedir ya fake bu konu ya yok yok fake kufur etmicen agzım dur
Aynn fake hesap şaka yapalım dedik tepkilere bak ya

Cocugumu evlatlik vermek istiyorum cocugu olmayan bi aileye
Cocuguma bakamiyorum iyi aileye vermek istiyorum deseniz hani derim ki tamam cocuk ziyan olmasin .amaaaaa siz parayla satiyorsunuz bu şakami ya aklim almiyor şuan insanin evladina para bicermi .eger gercekten cocugunuzu parayla satarsaniz o paranin hayrini görmeyin .cocugunuzu sevseniz onu cocuk yurtlarina verirseniz siz insan bile degilseniz birakin anneyi yazik yazik

Aynn fake hesap şaka yapalım dedik tepkilere bak ya

lütfen biri(hatta 2-3 kişi) Cimer'e gayrıresmi evlatlık işlemi yapılıyor diye bu mesajı şikayet edebilir mi? Ben emniyete gerekli IP bilgilerini veririm şaka mı gerçek mi onlar karar versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…