Çocuğumu resmen benden alıkoyuyolar napıcam ben

sesszharf07

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
140
81
13
29
Akıl verin eşim aradan bı gün geçmesine rağmen çocuğumu annesine bırakıyor sevecekler diyor sonra beni arıyor bı bahaneyle ki ben inanmıyorum artık yalan söylediğini düşünüyorum çünkü çocuk burda kalıcak diyor .Bir oldu iki oldu bunu hep yapmaya başladı artık tartışmıyorum ama napıcam bilmiyorum hatta utanmasa bende kalıcam dicek .Siz napardınız ?

Bi an eski eski eşiniz zannettim .. Ne münasebet ya Allah aşkına izin vermeyin zaruriyet olur amenna bi çocuğun yeri annesinin yanıdır lütfen gidip bıraktığı zaman gidin alın

Çocuk kaç yaşında?

Ben sizin normal bir ruh haliniz olduğunu düşünmüyorum. Konudan da belli. Çocuğu niye alikoysunlar? Babannesi ve dedesi. Sizin cocugunuzsa onlarda büyük ebevynleri. Ayrıca çocuklar babanne anane evlerini çok severler geldiklerinde zor gitmek isterler tüm ilgi alaka üzerlerinde olduğu icin. Herkesin sağlığı ve çocuğun selameti açısından daha dingin ve sağlıklı bakış açınız olmasını öneririm

Kocası annesine bırakıyor yani babaanneye eski konuya bakıp çözdüm
Yine anlamadim ki çok saçma çünkü, evliler ama aralari mi bozuk, adam anneye birsey soylemeden cocugu alip anasina götürüp sonra eve gelip eee karıcım ne yemek yaptin bugun haaa bu arada cocugumuz babaannesinde kalacak mi diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…