- 15 Şubat 2023
- 140
- 81
- 13
- 29
- Konu Sahibi sesszharf07
-
Bir buçuk yaşındaÇocuğunuz kaç yaşında?
HayırSimdi anlamadim, esiniz mi eski esiniz mi? Eski esiniz ise velayet kimde? Velayet sizdeyse esinizin gorusme gunleri neler? Gorusme gunlerinin dışına mi çıkıyor?
Bi an eski eski eşiniz zannettim .. Ne münasebet ya Allah aşkına izin vermeyin zaruriyet olur amenna bi çocuğun yeri annesinin yanıdır lütfen gidip bıraktığı zaman gidin alınAkıl verin eşim aradan bı gün geçmesine rağmen çocuğumu annesine bırakıyor sevecekler diyor sonra beni arıyor bı bahaneyle ki ben inanmıyorum artık yalan söylediğini düşünüyorum çünkü çocuk burda kalıcak diyor .Bir oldu iki oldu bunu hep yapmaya başladı artık tartışmıyorum ama napıcam bilmiyorum hatta utanmasa bende kalıcam dicek .Siz napardınız ?Bi an
Kocası annesine bırakıyor yani babaanneyeSimdi anlamadim, esiniz mi eski esiniz mi? Eski esiniz ise velayet kimde? Velayet sizdeyse esinizin gorusme gunleri neler? Gorusme gunlerinin dışına mi çıkıyor?
Evliyiz
Kalamaz. O yasta bir cocugun yeri annesinin yanıdır. Cocugu birakirsa polisi ararim diyeceksiniz.Bir buçuk yaşında
EvetKocası annesine bırakıyor yani babaanneyeeski konuya bakıp çözdüm
Çocuk kaç yaşında?Akıl verin eşim aradan bı gün geçmesine rağmen çocuğumu annesine bırakıyor sevecekler diyor sonra beni arıyor bı bahaneyle ki ben inanmıyorum artık yalan söylediğini düşünüyorum çünkü çocuk burda kalıcak diyor .Bir oldu iki oldu bunu hep yapmaya başladı artık tartışmıyorum ama napıcam bilmiyorum hatta utanmasa bende kalıcam dicek .Siz napardınız ?
Bana düşkün arıyordur eminimEmziriyor musunuz?Bence 3 yaşından önce çocuk annesen ayrılmamalı.Gündüz gitse de gece evde olmalı.Çocuğunuz sizi aramıyor mu gece?
Polislik değil ama bana inat yapıyorlar bilerekKalamaz. O yasta bir cocugun yeri annesinin yanıdır. Cocugu birakirsa polisi ararim diyeceksiniz.
Yine anlamadim ki çok saçma çünkü, evliler ama aralari mi bozuk, adam anneye birsey soylemeden cocugu alip anasina götürüp sonra eve gelip eee karıcım ne yemek yaptin bugun haaa bu arada cocugumuz babaannesinde kalacak mi diyor?Kocası annesine bırakıyor yani babaanneyeeski konuya bakıp çözdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?